neobarca írta:
Találó!
"Amikor elkezded, minden megváltozik, elmerülsz a játékban: reggel kedvenc csapatod eredménye helyett fantasy csapatod legjobbjainak statisztikáit böngészed, vagy korábban teljes érdektelenséggel nézett mérkőzések elé ragadsz le egy húszperces 7-8. ember miatt - csak azért, mert látni akarod, hogy új szerzeményed beváltja-e a hozzá fűzött reményeidet.
Őrültség? Az! De az aktív játékosok 90%-a egy idény után sokkal közelebbinek érzi a ligát mint előtte, és legalább ennyien kezdenek neki a következő éveknek fokozott lelkesedéssel, tervezgetéssel."
kezdo5.hu
Sziasztok, na én mostanában vagyok így, még javában tart az idei PO a döntővel de én már most hetente 3-4 órát foglalkozom (egy 54 oldalas statisztikai halmot lapozgatok) a 2014/15-ös csapatommal, az örökölt idei-t is magaménak éreztem de a következő lesz az igazi és remélhetőleg meghívtok a következő EuroBarca Auction League-be is.Ebben a topikban is visszaolvastam 45 oldalt ahol ti írtatok a 2013/14-es FANTASY DRAFT-ról, mosolyogtam is magamon ezerrel amiket kérdeztem tőletek......mondjuk ragadt rám azóta egy kis NBA.Csináltam egy próba csapatot, megnéztem az idei draftotokat ahol kiírtam minden játékos értékét, tudom hogy a következő szezonban már emelkednek ezek a számok de ez csak egy gyakorlás.Egy kis
„mankót” kérnék tőletek hogy tudjam hogy jó felé próbálok meg építkezni.Ez a csapat összehozható e és ha
NEM akkor miért nem, és ha
IGEN akkor mire lehet jó?Az Util, Util, BN, BN, BN-re milyen posztokat válogassak?
PG Michael Carter-Williams (Phi - PG) $2
SG O.J. Mayo (Mil - PG,SG) $18
G Tony Parker (SA - PG) $27
SF Chandler Parsons (Hou - SF,PF) $13
PF Nerlens Noel (Phi - PF,C) $2
F Carlos Boozer (Chi - PF,C) $11
C Marcin Gortat (Was - C) $6
C Paul Millsap (Atl - PF,C) $21
Util
Util
BN
BN
BN
Ez eddig kereken $100,
HARDEN-t $72-ért vette meg
GT's Terminators, az első 6 játékosom kerül ennyibe, hát igen a minőséget meg kell fizetni bár az idei PO-ja felejtős, jövőre az ára miatt sajna nem fér be a keretembe.
Cumbee írta:Nekiugrok én is, írok egy "kicsit" a draftjaimról.
Yahoo sima: A készülés hiánya miatt úgy döntöttem, hogy nem fogok konkrét játékosokat megcélozni, hanem kipróbálok valami újat, általam eddig nem használt taktikát. Erre egyébként az aukciós draft remek lehetőséget is nyújtott. Az A terv az lett volna, hogy ledraftolom Jamest és Durantot, a maradék helyeket pedig feltöltöm 1-2 dolláros fiatalokkal. Nagyon kíváncsi lettem volna, hogy egy ennyire orrnehéz csapat hogy teljesít a szezon során.
Ezt Cumbee 2013.10.28. 01:49:55 írta, szerintetek van neki értelme, nekem is nagyon tetszik már én is gondolkoztam rajta, és szívesen kipróbálnám de inkább várok még vele minimum 1 évet.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET