Na, most van időm és kedvem is, úgyhogy leírom csapatom eddigi történetét.
Az egész egy jó évvel ezelőtt kezdődött, amikor is a barátom szólt, hogy van ez a játék. Én eleinte nem akartam belemenni, de végül csak meggyőzött, szerencsémre.
Épp szünet volt, amikor megkaptam a csapatot. A heted osztályban még zöldfülűként 4-4-2-vel kezdtem, aztán néhány amatőr gondolatom volt és rendkívül rosszul igazoltam.

Aztán jött a földöntúli segítség legfőképp MichaaBee személyében (ez úton is köszönöm neki), aki sok igazán remek tanáccsal látott el. Ennek köszönhetően kapusedzésbe kezdtem. Majd ismerkedni kezdtem a taktikai részével is a játéknak. Első nagy taktikai húzásomat egy 3-3 koronázta meg. A meccset nyernem kellett volna.

Csakhogy nem begyakorolt felállást választottam és így X lett belőle. Az idény vége nagyon izgalmasra sikeredett. A barátommal egy csoportban voltunk (és addigra már kezdtem átállni a 3-4-3) és ő egy fokkal erősebb volt. Az utolsó meccset egymással játszottuk. Én nem tudtam, hogy a következő idényben nullázódik a csapatszellem, úgyhogy nem mots-oltam. Ennek eredménye egy igazságos X lett, amivel egy magabiztos második helyet szereztem.

Egyből feljutottam. A csapatom 11 legjobbjának ekkor volt 14000 TSI-je és örültem, ha gyengéket szedek össze csapnivaló éppen középpályával.
Idények között kicsit erősítettem és megállapítottam, hogy innen ki fogok esni, lévén egy nagyon erős VI.-ba kerültem. Neki is vágtam az idénynek és többször csúnyán el is vertek. A kötelezőt hoztam, de semmi más nem jött be. Egészen az idény második feléig. Akkorra ugyanis sikerült egy kis taktikai érettséget is vinnem a csapatomba, meg a szerencse is közrejátszott. Egy csapat abbahagyta addigra, de nem lett robot, viszont nagyon gyengéket játszatott, egy másik viszont elbotult. Így esély nyílt a bennmaradásra. Volt egy necces vereségem, illetve volt egy taktikai győzelmem egy másik csapat ellen, majd hoztam a kötelezőket és sikerült az eleinte bravúrnak tűnő feladat: bennmaradtam.
Ekkor olyan 24000 volt a 11 legjobbam TSI-je.
A szünetben érkezett két középpályás, egy kiemelkedő idős és egy fiatal nagyszerű jó és megfelelő kiegekkel.
Ezzel le is zártam mindennemű erősítést. Kezdődött az új idény. A kezdet a lehető legjobban alakult: a leeső csapat robot volt, a két feljutó gyenge, illetve könnyen verhető. És a "sorsolás" is épp kedvezően alakult. Ennek köszönhetően a célkitűzésem a dobogó volt.
Első meccsemen egy kis szerencsével és jó taktikával sikerült nyernem, aztán sorba jöttek a sikerek. Néhány meccset vesztettem csak el, de a kupában is tovább jutottam, mint előre terveztem. Végül néhány jól sikerült, néhány szerencsés meccsel megszereztem a második helyet, ezzel kettő nálam erősebb csapatot is magam mögé utasítva.
Az új idényre csak időseket veszek aprópénzért, meg egy ragyogó középpályást jó mellékszkillekkel, hogy picit erősítsek és kihúzzam valahogy ezt az idényt, aztán jövőre sok pénzzel (eladom a kettő edzett kapusom, darabját 1000000 eFt-ért) jelentősebb erősítésbe kezdek és átállok csatár edzésre soraimban egy kiváló saját nevelésű fiatallal (max jó átadás és gólszerzés és még fiatal!

) Akkor már a célom a feljutás lesz, aztán meg a bennmaradás V-ben.
Addig is tanulok egy csomót a válogatottaktól taktikázni.