Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megvan,már játszom...Kicsit nehezebb,mint az FM...FtcSikiHun írta:www.hattrick.orgchonggy írta:Megmagyarázná valaki,itt miről is van szó?Annyit tudok,hogy valami focis játék a neten...
Regisztrálj,adj a csapatodnak nevet,igazolj, játssz kupa-bajnoki és barátságos meccseket, hozz létre ificsapatot, neveld őket, taktikázz, edzed a játékosokat, juss fel![]()
Légy Menedzser!
Szerintem nagyon jó játék![]()
Ha regizel, olvasd el a SÚGÓT!
www.hattrick.orgchonggy írta:Megmagyarázná valaki,itt miről is van szó?Annyit tudok,hogy valami focis játék a neten...
MichaaBee írta:Ezustermet nyert Magyarorszag U20-as csapata a vilagbajnoksagon![]()
Ez azert oromhir mindannyiunknak. (Legalabbis szerintem.) Remelem ez noveli majd a valogatottak koruli erdeklodest.
Az ifiakademia es a "lottos" rendszer teljesen fuggetlen egymastol. Magyarul hiaba toltad fel remekig a lottos rendszer szintjet, ha nyitsz egy akademiat, akkor megszunik a lottos rendszered es ha ujrakezded, akkor megint kastasztrofalisrol indul.#Neymar# írta:Azt szeretném kérdezni,hogy ifiakadémiát milyen szinttől érdemes csinálni?Ha visszavonom a támogatást,de előtte fejlődött,a játékosmegfigyelői szint az visszaesik?
Edzett posztra 17 éves megfelelőket vegyél, ha még nincs. Aztán őket edzegesd egy ideig.csabooo írta:...
szóval:csabooo írta:Na akkor én is beszállok.
1. Bevallom még elég zöldfülű vagyok most is, és legfőképp azon vagyok fel akadva hogy milyen taktikám legyen, mert Játékszervezést edzek, de viszont az eddigi meccseim 80%-t úgy kaptam 4-5 gólt hogy szabadrúgásból, beivelésekből.Ti mit tanácsoltok taktikámnak és mit edzek ? Még nincs alap felállásom sem, mert még most próbálgatom hogy mi lenne a legjobb a csapatnak, de még ez sem derült ki, talán egy 4-3-3-as, nem tudom...
2. Eddig szereztem 4 embert, de még akarok legalább 2 fiatalt, mert kirugtam 3 játékosomat, mert más semmire nem voltak jók, és 28-30 évesek voltak.Szóval én inkább a fiatalitás mellett vagyok.
5. Az ifiknél az elsődleges edzés az Egyéni és a másodlagos ott is Játékszervezés.Sokat kérdezősködtem az egyik barátomtól aki szintén játszik, ő tanácsolta ezeket.
3. Lehet hitelt fel venni ? úgy értem hogy ha veszel egy játékost de a készpénzednél több akkor mi lesz ?
4. Szerintetek milyen TSI-s embereket hozzak a csapatomhoz és milyen taktikával álljak ki hogy idén legalább dobogós legyek, ebben a nem épp acélos bajnokságomban ?
Megkapja, persze nem az egészet.(a többit lentebb)FtcSikiHun írta:Egyébként lenne egy amatőr kérdésem![]()
Ha egy játékost lehozok pl. a 45. percben akkor ugyan úgy megkapja az edzést, a csereként beállt játékossal együtt?
próbáld meg az árbecslést, az majd ad neked korrekt áratFtcSikiHun írta:Moritz Petersohn (274214777)
20 éves és 46 napos, következő születésnap: 2010-10-10
TSI: 1 490
Sérülések: Egészséges
Kikiáltási ár: 30 000 eFt
Játékszervezés: 8/20 remek
Átadás: 4/20 gyenge
szerk.: szerintetek korrekt ár? valaki elviszi?