Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Látod, csak jót akartunk neked, megmentettünk egy sérült Calderon-tól.Slither írta:Bár most Calderon legújabb sérülése kicsit eltántorít.
Én benne vagyok, de szerintem nem kell kitolni 4 napra.Bob_Marley írta:szerintem csináljuk azt, hogy picit tovább legyen egy csere, tehát nem két nap hanem három vagy négy, s mindenkinek ide be kellene írni, hogy ha nem elégedett vele.
Mi a baj vele?neobarca írta:Mondjuk a mostani Game csare is érdekes...![]()
![]()
Fixed.Gareth Tello írta:Blake-et vagy Jamal Crawfordot tegyem-e be
Sajnos nem jött meg.varnagykrisztian írta:Szia.Láttam, köszi és válaszoltam is rá, ha valakinek kell Asik még mindig elcserélhető alap nálam.
Szia.Láttam, köszi és válaszoltam is rá, ha valakinek kell Asik még mindig elcserélhető alap nálam.neobarca írta:Szerk: Varnagykrisztian, neked is írtam! NEM AJÁNLAT. Érdeklődés. Leírtam ott hogyan tudsz válaszolni, kérlek tedd majd meg!
Üdv. újra a ligában! Rögtön küldtem is egy ajánlatot.MessiFan írta:Edit: Na meg is van, köszi a meghívást.
Assistokban nagyon gyengusok vagyunk, nem ártana majd egy Rondo, akit megnéztem és hol máshol, mint Bob csapatában csücsül
Egyenlőre visszarázódok a játékba, aztán aki szeretne, lehet üzletelni.
A Yahoo-sat? tiborkozma48@yahoo.comSlither írta:Van most egy szabad hely a sima ligaban, es nem is rossz a csapat rostere. Ha erdekel, akkor irj be egy email cimet.
Ez a Parsons-Favors féle történet volt, ugye?neobarca írta:Én nem emlékszem, hogy nyomtam-e, de szerintem ha beleraktok még 1-1 emberkét vagy 1-1 draftcetlit, simán átmehet. Pl egy 5-6 ot.![]()
Én nem emlékszem, hogy nyomtam-e, de szerintem ha beleraktok még 1-1 emberkét vagy 1-1 draftcetlit, simán átmehet. Pl egy 5-6 ot.Slither írta:Amugy a keeperben a tobbi vetozo kozul nem akar megszolalni vki? Erdekelne hogy mit kene alakitani a dolgon hogy kesobb ujraprobalkozhassak.
Van most egy szabad hely a sima ligaban, es nem is rossz a csapat rostere. Ha erdekel, akkor irj be egy email cimet.MessiFan írta:Nincs egy hely az NBA-s ligában? Kedvem támadt újra elkezdeni. Nem nagyon olvastam itt utána, csak láttam megy a téma. Ha nincs, tud valaki ajánlani egyet ahol van, vagy mostanában fog indulni?
Sorry. Pontosan nem emlékeztem már, csak, hogy benne voltál.socio66 írta:Nem, ott én jöttem ki jobban a cseréből, amit aztán kompenzáltam némileg egy ember visszaadásával.
No para! De ha ezzel kapcsolatban (üzengetés egymásnak) valamit nem tudsz, vagy nem értesz, írd meg nyugodtan és szívesen elmagyarázom.varnagykrisztian írta:Neo ne haragudj hogy égettelek, többet nem fordul elő, új ez az egész nekem adjatok egy kis időt hogy megszokjam/megtanuljam a dolgokat, KÖSZÖNÖM A TÜRELMETEKET
Neo ne haragudj hogy égettelek, többet nem fordul elő, új ez az egész nekem adjatok egy kis időt hogy megszokjam/megtanuljam a dolgokat, KÖSZÖNÖM A TÜRELMETEKETneobarca írta:varnagykrisztian![]()
Kérlek szépen próbáld megtanulni és megszokni a játékban a levelezési "rendszert". Elég idegesítő, hogy úgy utasítasz el ajánlatokat, hogy nem jön semmi válasz, semmi reakció.
Az meg, hogy itt írsz ilyenekkel kapcsolatban, magadat illetve engem égetsz. Mert valóban nem gondoltam anno komolyan azt az Ibaka-Noah cserét, de máshogy nem tudsz levelezni. Erre te úgy válaszoltál itt, mintha gyp-s lennék. Tényleg nem nehéz azt ott kezelni, sok kellemetlenségtől és macerától kímélnéd meg az embereket. Mindenki gond nélkül használja. Ha kell segítség, szívesen, de ez így elég bosszantó!
Tudom hogy nem sok (semmi) beleszólásom van ebbe a dologba de egyetértek veled......mindenkinek van egy közös céljaneobarca írta:Az meg, hogy mind a 2 fél belemegy egy cserébe, a közös beleegyezést jelenti. Valszeg mand a 2en átgondolták, megnézték a statokat és a saját érdekeiket tartották szem előtt.
Nem, ott én jöttem ki jobban a cseréből, amit aztán kompenzáltam némileg egy ember visszaadásával. Egyébként bár idén nem játszom, de elmondom hogy én is nevetségesnek tartom ezt a feszülést minden egyes cserénél, tizedekről, vagy maximum egy-két egység változásokról beszélünk általában. A valóságban is vannak jobb, rosszabb cserék, egyértelmű hogy mindenki javulni szeretni, nem azért cserélek, hogy két tized assziszt helyett két tized lepattanóm legyen.neobarca írta:ha jól emlékszem socio66 beugrott és tapasztalatlansága okozott
Nem teljesen jok a szamok (pl. a 3PT%-nal biztosan nincs 19% kulonbseg), de ez most lenyegtelen. Ha azt is nezzuk hogy adott kategoriaban mennyi a javulas, akkor mar nem akkora a kulonbseg. Nezzuk azt hogy melyik katagoriaban ki hany szazalekot javul:Bob_Marley írta: Én itt is felvállalom vétóztam. Kicsit utána is számoltam.
FGM:Slither +0,6
FG%: Slither +2%
FTM: kamaj +2
FT%: Slither +8%
3PTM: Slither +2,6
3PT%: Slither +19 %
PTS:Slither +1,8
REB:kamaj +5,6
AST:Slither + 2,8
Steal: kamaj +0,6
BLK: kamaj +0,8
TO:Slither +0,9
Úgy érzékeltem 8 kategóriában javul Slither, négyben pedig kamaj.
Ezzel egyet értek, én az aukciósra is írtam az az Amir Johnson csere hogy a jó Istenbe mehetett át....Cumbee írta:Tisztelettel kérném azokat, akik ezt a tradet is vétózták a keeperben, azok magyarázzák el nekem, hogy az aukciósban mit csinálnak? Mert ez a vétó kb annyira volt jogos mint az előző, ha valakinek ennyire alacsony az ingerküszöbe akkor még azt mondom, hogy megértem, de mivel a másik ligába ennél minimum 10*, de inkább még durvábban egyoldalú cserék mennek át folyamatosan, így nem kicsit elveszettnek érzem magam. Mi a halál folyik itt? Most akkor az aukciósban mindent lehet, a keeperben meg semmit? Mert ez így eddig jó nagy vicc. Mondom ezt úgy, hogy én egyik cserében sem vagyok érintett. Jó lenne valami keretrendszert kitalálni és lefektetni, mert már tavaly is kezdett időnként elszaladni a ló, de ez a káosz ami idén van ez nagyon kemény. Nyilván nem fogja mindenki felvállalni aki vétózott, de jó lenne, ha legalább 1-2 ember elmagyarázná nekem, akár statisztikákkal alátámasztva, akár látnoki képességekre hivatkozva, hogy mitől volt egyoldalúbb az előző 2 keeperes csere, mint a 2, már említett aukciós csere. Tényleg kíváncsi vagyok.
lényegében ő mentette meg a napomat. ami a legidegesítőbb, hogy egyrészt minden védő/kapus kapott gólt (raadasul a kurtoát lecseréltem a benfica kapusára, 2 golt kapott + sárgát) másrészt nem mertem senkit kihagyni a szokásos kezdőből, igy alex texeira a kispadon maradt, persze h gól+gólpasszGareth Tello írta:VEB, jól látom, hogy már megint elég durván makkolsz?Vidal...