Cumbee írta:Tisztelettel kérném azokat, akik ezt a tradet is vétózták a keeperben, azok magyarázzák el nekem, hogy az aukciósban mit csinálnak? Mert ez a vétó kb annyira volt jogos mint az előző, ha valakinek ennyire alacsony az ingerküszöbe akkor még azt mondom, hogy megértem, de mivel a másik ligába ennél minimum 10*, de inkább még durvábban egyoldalú cserék mennek át folyamatosan, így nem kicsit elveszettnek érzem magam. Mi a halál folyik itt? Most akkor az aukciósban mindent lehet, a keeperben meg semmit? Mert ez így eddig jó nagy vicc. Mondom ezt úgy, hogy én egyik cserében sem vagyok érintett. Jó lenne valami keretrendszert kitalálni és lefektetni, mert már tavaly is kezdett időnként elszaladni a ló, de ez a káosz ami idén van ez nagyon kemény. Nyilván nem fogja mindenki felvállalni aki vétózott, de jó lenne, ha legalább 1-2 ember elmagyarázná nekem, akár statisztikákkal alátámasztva, akár látnoki képességekre hivatkozva, hogy mitől volt egyoldalúbb az előző 2 keeperes csere, mint a 2, már említett aukciós csere. Tényleg kíváncsi vagyok.
Ezzel egyet értek, én az aukciósra is írtam az az Amir Johnson csere hogy a jó Istenbe mehetett át....
Én itt is felvállalom vétóztam. Kicsit utána is számoltam.
FGM:Slither +0,6
FG%: Slither +2%
FTM: kamaj +2
FT%: Slither +8%
3PTM: Slither +2,6
3PT%: Slither +19 %
PTS:Slither +1,8
REB:kamaj +5,6
AST:Slither + 2,8
Steal: kamaj +0,6
BLK: kamaj +0,8
TO:Slither +0,9
Úgy érzékeltem 8 kategóriában javul Slither, négyben pedig kamaj. Rendben kicsit nehézkes, mert egy echte magas van a cserébe (emiatt belemélyedni statokba fals képet ad), míg a túloldalt meg irányító és "hibrid". Mondom én agyaltam rajta, most így reggel ránéztem s szerintem túl erős volt a Parsons-Calderón kettős. S teljesen mindegy ki adja kinek, ez a felvetés már önmagában hülyeség részemről, s nem is gondolom (legalábbis remélem), hogy bárki is ember ellen szavazna. Bennem ilyen nem is merült fel, néztem én úgy véltem ez sok. De hangsúlyozom tőlem felvethetjük újra ezt a csereötletet, sőt jó is lenne, hogy ezt átbeszéljük, mert Cumbee tényleg jól írta le aukciósban az a Gordon meg már nem is tudom kik voltak a cserében üzlet iszonyat volt. Na mindegy, a "veszekedésnek" tényleg nem sok értelme van, mondom még egyszer csináljátok akkor újra a cserét, én azt mondom ha a többség ezt szeretné, én nem fogok ellenkezni. Nekem első blikkre, ahogy reggel néztem ez vétó csere volt. Szabadkozni meg nem fogok, én reggel is azért írtam be, mert amúgy tényleg úgy vagyok vele azt vétózom meg ami már nagyon nem tetszik, ez a mezsgyén volt, s mikor nyomta így érzékeltem, hogy ez nem jó. Véleményem nem változott, ha többség szerint ok, menjen, ettől nem fog a világ összedőlni.
Hozzáteszem, hogy még fontos megemlíteni, hogy a Jazz 1 meccset a Boston szintén 1 meccset játszik a legkritikusabb nap Csütörtökönként. Míg a Rockets kilencet a Mavs négyet, nem ez döntött hanem a ránézés, de ezt is megnézve még inkább arra hajlok ez vétó, részemről legalábbis az. Látnoki képességei nyilván senkinek sincsenek, Rondo 2-3 hét és jön, Crawford folyamat lehet elcserélik, Calderónnál bekavarhat Larkin, nincsenek látnoki dolgok, megbízhatóság miatt is + 1 Parsons-calderón duónak.
Leírom, kiemelem, minden, ezt az utolsó bekezdést én nem szoktam figyelembe venni, mert akkor tényleg nincs csere, ami átmegy ezeket pluszban leírtam, hogy menetrend megbízhatóság, de részemről nem ez döntött, de így belegondolva úgy gondolom jól döntöttem mikor agyaltam. S egyáltalán nem akarom senki játékát elrontani, ez nekem vétó volt. Ha szigorú vagyok mondjátok ki, próbálok akkor még ennél is "nagyvonalúbban" hozzáállni a cserékhez, mert a vitának tényleg nincs értelme.