Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2013.11.30. 18:22:25

Slither írta:Bár most Calderon legújabb sérülése kicsit eltántorít. :)
Látod, csak jót akartunk neked, megmentettünk egy sérült Calderon-tól.
:mrgreen:
Bob_Marley írta:szerintem csináljuk azt, hogy picit tovább legyen egy csere, tehát nem két nap hanem három vagy négy, s mindenkinek ide be kellene írni, hogy ha nem elégedett vele.
Én benne vagyok, de szerintem nem kell kitolni 4 napra.
neobarca írta:Mondjuk a mostani Game csare is érdekes... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi a baj vele? :)
Gareth Tello írta:Blake-et vagy Jamal Crawfordot tegyem-e be
Fixed.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.30. 16:01:49

Nekem borzasztó hetem van, neonál sok a "one hit wonder", hiába termelnek jól az embereim (bár most a dobószázalékjaim förtelmesek) ez sima bukó lesz, kár érte, de majd jövő héten megpróbálok javítani. Tényleg baromi sűrű a mezőny gyakorlatilag bárki megverhet bárkit.

Azon gondolkoztam hogy úgy lehetne orvosolni a vétós problémát, hogy amit Cumbee javasolt még régen legyen fele a limit. Na mivel nem lehet elvileg beállítani, legalábbis mintha ez rémlene, így szerintem csináljuk azt, hogy picit tovább legyen egy csere, tehát nem két nap hanem három vagy négy, s mindenkinek ide be kellene írni, hogy ha nem elégedett vele. Így 3 dolog szerintem megoldódna. 1; Tudjuk számolni ha 6 vétó érkezik akkor törlés 2; Nincs az hogy ne szóljon bele senki a játékomba dolog, mert azért már egy 50%os vétó már elég magas érték. 3; Nincs az hogy "könyörögni" kell az indoklásokért. Mindenki felvállalhatja, hogy ha vétózik, s leírja miért, felnőtt emberek vagyunk, nem hiszem hogy sértődések lennének. Illetve nem is ez lenne a lényege, hanem akkor tényleg demokratikusan fellehetne "állni" és kimondani hogy figyu pajti ez szerintem így nem jó. S nem név nélkül lehetne nyomogatni.

Mondom ez csak egy képlékeny ötlet, de szerintem ez rugalmassá tenné a dolgot, az emelés miatt, illetve tényleg ami sokszor előjön, hogy nincs indoklás az is megtörténne.
Vélemények? :D (shut up Bob. :mrgreen:)
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.30. 12:30:54

Ha átmegy ez a Game-Eazzy csere, akkor sztem a mi cserénk is bőven befért volna. Bár most Calderon legújabb sérülése kicsit eltántorít. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.30. 11:04:22

Neo, ment a válasz, Bob, a tiédet rejecteltem, az egyik játékos, aki benne volt az ajánlatban, minden bizonnyal másvalakivel lesz elcserélve.

Amúgy megint hozom a formámat, keeperben nem kezdettem a majdnem dupla-duplázó Carrollt, aukciósban meg hosszú perceket gondolkodtam azon, hogy vajon Blake-et vagy Jordan Crawfordot tegyem-e be, végül előbbire esett a választás, persze, hogy utóbbi egy 31-7-11-es meccset hozott le a padon. :lol: J-Smoove meg 4 büntetőből egyet sem dobott be. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.30. 08:53:24

varnagykrisztian írta:Szia.Láttam, köszi és válaszoltam is rá, ha valakinek kell Asik még mindig elcserélhető alap nálam. :mrgreen:
Sajnos nem jött meg. :( Ha csak simán rejecteled, nem jön meg valami miatt. Ezért írtam, hogy make a ...-tal érdemes válaszolni. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.30. 06:24:34

neobarca írta:Szerk: Varnagykrisztian, neked is írtam! NEM AJÁNLAT. Érdeklődés. Leírtam ott hogyan tudsz válaszolni, kérlek tedd majd meg! :wink:
Szia.Láttam, köszi és válaszoltam is rá, ha valakinek kell Asik még mindig elcserélhető alap nálam. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.29. 22:23:16

MessiFan írta:Edit: Na meg is van, köszi a meghívást.
Assistokban nagyon gyengusok vagyunk, nem ártana majd egy Rondo, akit megnéztem és hol máshol, mint Bob csapatában csücsül :D
Egyenlőre visszarázódok a játékba, aztán aki szeretne, lehet üzletelni.
Üdv. újra a ligában! Rögtön küldtem is egy ajánlatot. ;)

GT! Neked is írtam, majd nézz rá! 8)

Szerk: Varnagykrisztian, neked is írtam! NEM AJÁNLAT. Érdeklődés. Leírtam ott hogyan tudsz válaszolni, kérlek tedd majd meg! :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.11.29. 17:57:29

Slither írta:Van most egy szabad hely a sima ligaban, es nem is rossz a csapat rostere. Ha erdekel, akkor irj be egy email cimet.
A Yahoo-sat? tiborkozma48@yahoo.com

Edit: Na meg is van, köszi a meghívást.
Tetszik a keret, a helyezés már nem annyira. Van bőven potenciál a csapatban, középmezőnybe szerintem beférünk. Assistokban nagyon gyengusok vagyunk, nem ártana majd egy Rondo, akit megnéztem és hol máshol, mint Bob csapatában csücsül :D
Egyenlőre visszarázódok a játékba, aztán aki szeretne, lehet üzletelni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.29. 16:58:27

neobarca írta:Én nem emlékszem, hogy nyomtam-e, de szerintem ha beleraktok még 1-1 emberkét vagy 1-1 draftcetlit, simán átmehet. Pl egy 5-6 ot. 8)
Ez a Parsons-Favors féle történet volt, ugye? :D

Mert akkor egy hátsóbb cetlicsere, és át fog menni szerintem is.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.29. 16:53:00

Slither írta:Amugy a keeperben a tobbi vetozo kozul nem akar megszolalni vki? Erdekelne hogy mit kene alakitani a dolgon hogy kesobb ujraprobalkozhassak. :wink:
Én nem emlékszem, hogy nyomtam-e, de szerintem ha beleraktok még 1-1 emberkét vagy 1-1 draftcetlit, simán átmehet. Pl egy 5-6 ot. 8)

Mondjuk a mostani Game csare is érdekes... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.29. 14:44:13

MessiFan írta:Nincs egy hely az NBA-s ligában? Kedvem támadt újra elkezdeni. Nem nagyon olvastam itt utána, csak láttam megy a téma. Ha nincs, tud valaki ajánlani egyet ahol van, vagy mostanában fog indulni?
Van most egy szabad hely a sima ligaban, es nem is rossz a csapat rostere. Ha erdekel, akkor irj be egy email cimet.

Amugy a keeperben a tobbi vetozo kozul nem akar megszolalni vki? Erdekelne hogy mit kene alakitani a dolgon hogy kesobb ujraprobalkozhassak. :wink:
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.11.29. 14:29:08

Nincs egy hely az NBA-s ligában? Kedvem támadt újra elkezdeni. Nem nagyon olvastam itt utána, csak láttam megy a téma. Ha nincs, tud valaki ajánlani egyet ahol van, vagy mostanában fog indulni?
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.28. 16:02:21

socio66 írta:Nem, ott én jöttem ki jobban a cseréből, amit aztán kompenzáltam némileg egy ember visszaadásával.
Sorry. Pontosan nem emlékeztem már, csak, hogy benne voltál. :lol:
A többi részével egyet értel. Nagyjából ezt gagyogtam lentebb én is. :wink:
varnagykrisztian írta:Neo ne haragudj hogy égettelek, többet nem fordul elő, új ez az egész nekem adjatok egy kis időt hogy megszokjam/megtanuljam a dolgokat, KÖSZÖNÖM A TÜRELMETEKET :mrgreen:
No para! De ha ezzel kapcsolatban (üzengetés egymásnak) valamit nem tudsz, vagy nem értesz, írd meg nyugodtan és szívesen elmagyarázom. :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.28. 11:19:51

neobarca írta:varnagykrisztian :!:
Kérlek szépen próbáld megtanulni és megszokni a játékban a levelezési "rendszert". Elég idegesítő, hogy úgy utasítasz el ajánlatokat, hogy nem jön semmi válasz, semmi reakció.
Az meg, hogy itt írsz ilyenekkel kapcsolatban, magadat illetve engem égetsz. Mert valóban nem gondoltam anno komolyan azt az Ibaka-Noah cserét, de máshogy nem tudsz levelezni. Erre te úgy válaszoltál itt, mintha gyp-s lennék. Tényleg nem nehéz azt ott kezelni, sok kellemetlenségtől és macerától kímélnéd meg az embereket. Mindenki gond nélkül használja. Ha kell segítség, szívesen, de ez így elég bosszantó!
Neo ne haragudj hogy égettelek, többet nem fordul elő, új ez az egész nekem adjatok egy kis időt hogy megszokjam/megtanuljam a dolgokat, KÖSZÖNÖM A TÜRELMETEKET :mrgreen:
neobarca írta:Az meg, hogy mind a 2 fél belemegy egy cserébe, a közös beleegyezést jelenti. Valszeg mand a 2en átgondolták, megnézték a statokat és a saját érdekeiket tartották szem előtt.
Tudom hogy nem sok (semmi) beleszólásom van ebbe a dologba de egyetértek veled......mindenkinek van egy közös célja :wink:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
socio66

2013.11.28. 11:12:29

neobarca írta:ha jól emlékszem socio66 beugrott és tapasztalatlansága okozott
Nem, ott én jöttem ki jobban a cseréből, amit aztán kompenzáltam némileg egy ember visszaadásával. Egyébként bár idén nem játszom, de elmondom hogy én is nevetségesnek tartom ezt a feszülést minden egyes cserénél, tizedekről, vagy maximum egy-két egység változásokról beszélünk általában. A valóságban is vannak jobb, rosszabb cserék, egyértelmű hogy mindenki javulni szeretni, nem azért cserélek, hogy két tized assziszt helyett két tized lepattanóm legyen.
A brigád most már van annyira tapasztalt, hogy nagyjából mindenki néz meccseket, vagy legalább boxscore-okat, mindenki ismeri a statisztikai oldalakat, és némi fantasy rutinnal is felvérteződtünk, engedtessék már meg, hogy aki mélyebben foglalkozik a dolgokkal, és több időt szán az nba-re, annak szabad teret hagyunk, és engedjük játszani.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.28. 10:53:32

Bob_Marley írta: Én itt is felvállalom vétóztam. Kicsit utána is számoltam.
FGM:Slither +0,6
FG%: Slither +2%
FTM: kamaj +2
FT%: Slither +8%
3PTM: Slither +2,6
3PT%: Slither +19 %
PTS:Slither +1,8
REB:kamaj +5,6
AST:Slither + 2,8
Steal: kamaj +0,6
BLK: kamaj +0,8
TO:Slither +0,9
Úgy érzékeltem 8 kategóriában javul Slither, négyben pedig kamaj.
Nem teljesen jok a szamok (pl. a 3PT%-nal biztosan nincs 19% kulonbseg), de ez most lenyegtelen. Ha azt is nezzuk hogy adott kategoriaban mennyi a javulas, akkor mar nem akkora a kulonbseg. Nezzuk azt hogy melyik katagoriaban ki hany szazalekot javul:
FGM: Slither +6.3%
FTM: kamaj +66.7%
FT%: Slither +7.2%
3PTM: Slither +217%
3PT%: Slither +2.5 %
PTS: Slither +11.6%
REB: kamaj +77.8%
AST: Slither +40.6%
Steal: kamaj +36.8%
BLK: kamaj +150%
TO: Slither +19.1%

Ha a 10%-nal kisebb javulasokat nezzuk akkor FGM, FG%, FT%, 3PT% ki ishuzhato, es akkor mar is csak 4-4 kategoriaban nyerek en is es kamaj is. Es meg ott van a PTS is ahol alig tobb mint 10%-os a javulasom. A lenyeg az hogy amiben kamaj nyer abban viszonlag nagyot nyer, nekem meg csak 2-ben kiemelkedo a novekedes, 2-ben kozepes, a tobbiben kicsi. Nyilvan ezeket is figyelembe kell venni, csak sztem a kicsi a kulonbsegeket nem kene ugyanolyan sullyal venni statisztikai osszehasonlitasoknal. Ezeket kamaj magas ember szukseglete sztem ellensulyozza vmennyire, es akkor nagyjabol egal a dolog, a jelenlegi statokat tekintve pedig nekem kicsit kedvezobb a csere.

De felesleges most ujraprobalkoznunk ezzel a trade-del, ha a tobbi vetozo nem mondja el hogy mit ellenzett benne, mert ugy meg meggyozni se tudjuk oket. :)
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.28. 10:16:05

varnagykrisztian :!:
Kérlek szépen próbáld megtanulni és megszokni a játékban a levelezési "rendszert". Elég idegesítő, hogy úgy utasítasz el ajánlatokat, hogy nem jön semmi válasz, semmi reakció.
Az meg, hogy itt írsz ilyenekkel kapcsolatban, magadat illetve engem égetsz. Mert valóban nem gondoltam anno komolyan azt az Ibaka-Noah cserét, de máshogy nem tudsz levelezni. Erre te úgy válaszoltál itt, mintha gyp-s lennék. Tényleg nem nehéz azt ott kezelni, sok kellemetlenségtől és macerától kímélnéd meg az embereket. Mindenki gond nélkül használja. Ha kell segítség, szívesen, de ez így elég bosszantó!

A csere rendszerrel kapcsolatban:
Ha jól emlékszem anno első évben, egy iszonyat Howard csere miatt (ha jól emlékszem socio66 beugrott és tapasztalatlansága okozott) vezettük be. Akkor elmondható volt, hogy 1-2 kivétellel de nem voltunk fantasy szempontból képben. Ez szerintem így a 3. évre már nem mondható el.
Tudom most meg fogtok kövezni, de én támogatnám azt is, hogy a vétózás lehetőségét eltöröljük. Jóhiszeműen én nem feltételezem senkiről az összejátszás vádját.
Az meg, hogy mind a 2 fél belemegy egy cserébe, a közös beleegyezést jelenti. Valszeg mand a 2en átgondolták, megnézték a statokat és a saját érdekeiket tartották szem előtt.
Tudom, tudom, hülyeség és nem is lesz megszavazva, de valamit tényleg kellene tenni. Valaki mindig picivel jobban fog járni, hisz különben mi értelme lenne a cserének.
Egyébként egy sima példa. Ha én dugig vagyok pontszerző játékossal, de hiányban szenvedek asistban meg stealben, hiába bukok pontokban %-okban FT-k ben stb stb, akár 8 statban is, nem fogja a csapatomat érzékenyen érinteni, viszont a + statok jól fognak jönni. Tehát összességében erősödök. Az meg hogy +5pont vagy +5lepattanó ér többet, sztem nem összehasonlítható.
Egy szónak is 100 a vége, valóban nem ártana valami megoldást találni, mert ez a zsörtölődés és rossz szájíz, senkinek sem jó.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.28. 01:20:27

Ezt el is fogadom, én is ehhez próbálom tartani magam, hogy nem beleszólni akarok más játékába. Számomra ez túlment azon a határon, amire azt mondom oké, ez nálam nem volt oké csere. Én tavaly is mikor szóltam mindig akkor tettem, mikor ránéztem s a Te kijelentésed alapján arcpirítónak éreztem. S idén azt mondtam magamnak sok volt a vétó tavaly, mi oka lehet? Úgy gondoltam, akkor bővítem a "repertoáromat", s tényleg csak akkor nyomok ha már nagyon viszket a tenyerem. Mert nem hiszem hogy felbujtó lennék, de én mindig szoktam jelezni ha valami nem okés, nem a saját értékrendemnek megfelelő. S emiatt lehet úgy tűnik Bob aki megfúr ezt meg azt, pedig mindenki higgye el koránt sincs így, viszont úgy érzem ha valami nem tetszik úgy a korrekt ha leírom miért, s rajtam kívül mindig kell még X ember aki vétózzon, s nem mást akarok arra sarkalni.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.28. 01:03:07

[quote="Bob_Marley"[/quote]
A látnoki képességet nem erre a cserére értettem, nálam is simán nyert a Parsonsos oldal, de én nem nyomtam, mert úgy vagyok vele, ha ők ketten megbeszélték és nekik jó, akkor ki vagyok én, hogy beleszóljak. Ehhez igyekszem is tartani magam egészen addig, amíg olyan arcpirító cserék nem jönnek, mint a 2 aukciós volt. Ami nem mellesleg érdekes módon átment. A látnoki képességet azokra a cserékre értettem. Mert hogy azt nekem senki nem fogja tudni megmagyarázni semmilyen észérvvel, hogy azok közel is hasonlóak voltak, az tuti. Az egyetlen érv lehet, hogy ha valaki 100%-ra megmondja nekem, hogy amir johnson és Waiters is out of season lesz 2-3 héten belül, vagy ha mindketten kb megduplázzák a statjaikat. A másik cseréhez meg annyit, hogy meg lehet kérdezni neobarcat, hogy tavaly mit ajánlottam neki Jamesért, aki még csak nem is a legjobb fantasy játékos volt akkoriban. És még azt az ajánlatot sem fogadta el. Idén masszív TOP1 játékos Davis, még most is, hogy nem megy neki annyira, erre még mellé csapják oda az értékesebb +1-et, hogy cserébe menjen egy TOP10-es Harden. #-o És ez persze senkit sem érdekel, mert aukciós liga. Könyörgöm, akkor minek indítottuk?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.28. 00:29:05

Cumbee írta:Tisztelettel kérném azokat, akik ezt a tradet is vétózták a keeperben, azok magyarázzák el nekem, hogy az aukciósban mit csinálnak? Mert ez a vétó kb annyira volt jogos mint az előző, ha valakinek ennyire alacsony az ingerküszöbe akkor még azt mondom, hogy megértem, de mivel a másik ligába ennél minimum 10*, de inkább még durvábban egyoldalú cserék mennek át folyamatosan, így nem kicsit elveszettnek érzem magam. Mi a halál folyik itt? Most akkor az aukciósban mindent lehet, a keeperben meg semmit? Mert ez így eddig jó nagy vicc. Mondom ezt úgy, hogy én egyik cserében sem vagyok érintett. Jó lenne valami keretrendszert kitalálni és lefektetni, mert már tavaly is kezdett időnként elszaladni a ló, de ez a káosz ami idén van ez nagyon kemény. Nyilván nem fogja mindenki felvállalni aki vétózott, de jó lenne, ha legalább 1-2 ember elmagyarázná nekem, akár statisztikákkal alátámasztva, akár látnoki képességekre hivatkozva, hogy mitől volt egyoldalúbb az előző 2 keeperes csere, mint a 2, már említett aukciós csere. Tényleg kíváncsi vagyok.
Ezzel egyet értek, én az aukciósra is írtam az az Amir Johnson csere hogy a jó Istenbe mehetett át....

Én itt is felvállalom vétóztam. Kicsit utána is számoltam.
FGM:Slither +0,6
FTM: kamaj +2
FT%: Slither +8%
3PTM: Slither +2,6
3PT%: Slither +19 %
PTS:Slither +1,8
REB:kamaj +5,6
AST:Slither + 2,8
Steal: kamaj +0,6
BLK: kamaj +0,8
TO:Slither +0,9
Úgy érzékeltem 8 kategóriában javul Slither, négyben pedig kamaj. Rendben kicsit nehézkes, mert egy echte magas van a cserébe (emiatt belemélyedni statokba fals képet ad), míg a túloldalt meg irányító és "hibrid". Mondom én agyaltam rajta, most így reggel ránéztem s szerintem túl erős volt a Parsons-Calderón kettős. S teljesen mindegy ki adja kinek, ez a felvetés már önmagában hülyeség részemről, s nem is gondolom (legalábbis remélem), hogy bárki is ember ellen szavazna. Bennem ilyen nem is merült fel, néztem én úgy véltem ez sok. De hangsúlyozom tőlem felvethetjük újra ezt a csereötletet, sőt jó is lenne, hogy ezt átbeszéljük, mert Cumbee tényleg jól írta le aukciósban az a Gordon meg már nem is tudom kik voltak a cserében üzlet iszonyat volt. Na mindegy, a "veszekedésnek" tényleg nem sok értelme van, mondom még egyszer csináljátok akkor újra a cserét, én azt mondom ha a többség ezt szeretné, én nem fogok ellenkezni. Nekem első blikkre, ahogy reggel néztem ez vétó csere volt. Szabadkozni meg nem fogok, én reggel is azért írtam be, mert amúgy tényleg úgy vagyok vele azt vétózom meg ami már nagyon nem tetszik, ez a mezsgyén volt, s mikor nyomta így érzékeltem, hogy ez nem jó. Véleményem nem változott, ha többség szerint ok, menjen, ettől nem fog a világ összedőlni. :D

Hozzáteszem, hogy még fontos megemlíteni, hogy a Jazz 1 meccset a Boston szintén 1 meccset játszik a legkritikusabb nap Csütörtökönként. Míg a Rockets kilencet a Mavs négyet, nem ez döntött hanem a ránézés, de ezt is megnézve még inkább arra hajlok ez vétó, részemről legalábbis az. Látnoki képességei nyilván senkinek sincsenek, Rondo 2-3 hét és jön, Crawford folyamat lehet elcserélik, Calderónnál bekavarhat Larkin, nincsenek látnoki dolgok, megbízhatóság miatt is + 1 Parsons-calderón duónak.
Leírom, kiemelem, minden, ezt az utolsó bekezdést én nem szoktam figyelembe venni, mert akkor tényleg nincs csere, ami átmegy ezeket pluszban leírtam, hogy menetrend megbízhatóság, de részemről nem ez döntött, de így belegondolva úgy gondolom jól döntöttem mikor agyaltam. S egyáltalán nem akarom senki játékát elrontani, ez nekem vétó volt. Ha szigorú vagyok mondjátok ki, próbálok akkor még ennél is "nagyvonalúbban" hozzáállni a cserékhez, mert a vitának tényleg nincs értelme.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.27. 23:00:56

Gareth Tello írta:VEB, jól látom, hogy már megint elég durván makkolsz? :lol: Vidal... :lol:
lényegében ő mentette meg a napomat. ami a legidegesítőbb, hogy egyrészt minden védő/kapus kapott gólt (raadasul a kurtoát lecseréltem a benfica kapusára, 2 golt kapott + sárgát) másrészt nem mertem senkit kihagyni a szokásos kezdőből, igy alex texeira a kispadon maradt, persze h gól+gólpassz :?

zárófordulóra tuti h ellövöm a wildcardot, uis minden meccse 20:45-kor kezd, sztem a a fél csapatom keretben sem lesz, uhogy muszáj leszek cserélni legalább 5-6 embert :cry:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.27. 22:30:51

Tisztelettel kérném azokat, akik ezt a tradet is vétózták a keeperben, azok magyarázzák el nekem, hogy az aukciósban mit csinálnak? Mert ez a vétó kb annyira volt jogos mint az előző, ha valakinek ennyire alacsony az ingerküszöbe akkor még azt mondom, hogy megértem, de mivel a másik ligába ennél minimum 10*, de inkább még durvábban egyoldalú cserék mennek át folyamatosan, így nem kicsit elveszettnek érzem magam. Mi a halál folyik itt? Most akkor az aukciósban mindent lehet, a keeperben meg semmit? Mert ez így eddig jó nagy vicc. Mondom ezt úgy, hogy én egyik cserében sem vagyok érintett. Jó lenne valami keretrendszert kitalálni és lefektetni, mert már tavaly is kezdett időnként elszaladni a ló, de ez a káosz ami idén van ez nagyon kemény. Nyilván nem fogja mindenki felvállalni aki vétózott, de jó lenne, ha legalább 1-2 ember elmagyarázná nekem, akár statisztikákkal alátámasztva, akár látnoki képességekre hivatkozva, hogy mitől volt egyoldalúbb az előző 2 keeperes csere, mint a 2, már említett aukciós csere. Tényleg kíváncsi vagyok.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.27. 22:21:12

VEB, jól látom, hogy már megint elég durván makkolsz? :lol: Vidal... :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.11.27. 21:54:15

Ezt a slither-kamaj trade-et meg kéne mégegyszer próbálni, mert ha ez nem megy át, akkor kb semmi. :D minden esetben lesz olyan, hogy valaki erősebbnek tűnik, de ha egyszer mindkét fél elfogadta, s nincs is eget rengető különbség, akkor engedjük már hogy csinálják a maguk dolgát.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kamaj
Capitá del Barça

2013.11.27. 19:14:56

Nos látom vétó lett, pedig nagy vihart nem kevert a csere, de valahol sejtettem, hogy ez lesz. Nincs olyan csere amire ne menne vétó, mivel mindegyikben valaki romlani fog, nem lehet olyat összehozni, hogy mind a ketten jól járjanak. A formákat kiszámolni meg lehetetlen. Ahogy leírta Slither a magasaim a gyengék, egyszerűen az autodraft ennyire volt képes, próbálok ezzel valamit tenni, szimpatikus volt a csere, hisz egy értékelhető magasembert kaptam volna, plusz egy nem rossz "töltelékembert". Nem mondom, hogy a világ legjobb cseréje lett volna, de nekem tetszett. Megérzés az egész, és úgy gondoltam formában Favors még javulni fog. Ennél jobban nem tudom megvédeni, de ha így alakult, akkor én is másfele nézek, és meglátjuk. Lehet lesz ennek még folytatása :)

NFL: Xanthor, így már nem gond, azt hittem visszafordíthatatlan a dolog, és azt nagyon sajnáltam volna, mert most már Boykin kezdő lesz. Egyszerűen ha megnézed, sehogyse tudtam volna nyerni, mivel mindenki, de tényleg mindenki tudása alatt játszott. Esélytelen voltam utólag visszanézve, és nem azért, mert nem volt TE-m és Def-em. Eszemben sem volt Kanty-t megajándékozni egy győzelemmel, ha bejön amire számolok, nem kellettek volna ezek a pontok. Nem így alakult, de nem adtam fel semmit, csak nem tudtam úgy alakítani, hogy ne gyengüljek PO-ra és de közbe erősödjek az aktuális hétre.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Válasz küldése