na egy kicsit írok a menedzserkedésemről:
Portsmouth-al kezdtem az angol másodosztályban, és első évemben bajnok lettem, nem férhetett hozzá kétség hogy nekem az első osztályban a helyem, bár volt párszor amikor kikaptam.
Következett a második idény, amiben eredetileg úgy gondoltam hogy a kiesés ellen fogok harcolni, ám nem így lett, folyamatosan a 4-7 helyen lifteztem, a csapaton közben rengeteget változtattam, fiatalokat szerződtettem. Ajánlanék is egy srácot, ő a legjobb gólszerzőm, 20 éves és 80-as nálam, Valentin Schneider a neve. Sajnos megsérült, és nem is jöttek annyira a meccsek, végül a 6. helyen végeztem.
3. szezonomban igazoltam még pár embert, teljesen kicseréltem a csapatot és nagy harcokban a 2. lettem. Nagyon boldog voltam, hogy sikerült, még első is lehettem volna, csak 2 csapat van akivel mindig óriásit küzdök, Aston Villa és Manchester City. A Villával utolsó előtti fordulóban 5-4-re kaptam ki. most mindenképp a célom a bajnokság megnyerése, ehhez védelmemet megerősítettem
4. idényemben a védelmemet erősítettem meg, kiegészítő embereket igazoltam, de sajnos lesérült a legjobb védőm, így most kicsit meggyengültem. Kíváncsi vagyok mi lesz ebben a szezonban, a BL biztos sokat dob majd rajta
felállásom:
Renan(O'brian)
Fucile(Gunter)-Rafael Tolói(Muniesa)-Mangane(Ward)-Capdevila(Kolodzieczak)
Guerron(Lawrence)-C.Eriksen(Fabrício)-Capoue(Mullins)-Drenthe(Keita)
Schneider(Henrique)-Neymar(Nugent)
U.I.: nem a spanyol válogatott Capdevila a balhátvédem, hanem vmi fiatal 22 éves srác
egyébként legendaryn játszok