Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Felőlem tárgyalhatunk, ha szeretnéd, Anthony Davis azért érdekel.varnagykrisztian írta:Ne légy ennyire szívtelen, ááááááá mindenki letámadott trade-ekkel
Ne légy ennyire szívtelenGareth Tello írta:Van az a pénz, csak ez esetben megfosztanálak nagyjából az összes értékelhető emberedtől.varnagykrisztian írta:Megkaptam, köszönöm a lehetőséget, Gareth Tello nem cserélnéd el HARDEN-t valamelyik világsztáromraElég kuka csapatot szedett össze ez az autodraft.
Mondjuk Anthony Davis+Ibaka for Harden+Joe Johnson...
Van az a pénz, csak ez esetben megfosztanálak nagyjából az összes értékelhető emberedtől.varnagykrisztian írta:Megkaptam, köszönöm a lehetőséget, Gareth Tello nem cserélnéd el HARDEN-t valamelyik világsztáromra
Megkaptam, köszönöm a lehetőséget, Gareth Tello nem cserélnéd el HARDEN-t valamelyik világsztáromraSlither írta:Írd be a yahooban használt email címedet, és ha Szebi Team tulaja nem jelezz vissza ezena héten, akkor küldök neked meghívót.
Nem.neobarca írta:Válaszoltam hosszan. Nem tudom, írtál-e, mert elutasítva el lett, de válasz nem jött... Moind1, te tudod.Eazzy írta:Ez nem tartozik másokra, válaszoltam.
Válaszoltam hosszan. Nem tudom, írtál-e, mert elutasítva el lett, de válasz nem jött... Moind1, te tudod.Eazzy írta:Ez nem tartozik másokra, válaszoltam.
Ez nem tartozik másokra, válaszoltam.neobarca írta:Én ESPN-en ugyan így jártam. Beraktam pl DeRozsi helyére Martint meg ilyen apróságok. Kb 150 pontot hagytam a padon én hülye. Le is szakadtam, pedig simán kellett volna hoznom a hetet.Gareth Tello írta:Ezt de szeretem![]()
Eazzy! Megkaptam amit írtál, le is döbbentem. Válaszoltam de itt is megírom, nem értelek...![]()
Jó lenne ha megbeszélnénk...
Én ESPN-en ugyan így jártam. Beraktam pl DeRozsi helyére Martint meg ilyen apróságok. Kb 150 pontot hagytam a padon én hülye. Le is szakadtam, pedig simán kellett volna hoznom a hetet.Gareth Tello írta:Ezt de szeretem
Szia, varnagykrisztian@yahoo.com, köszi előre isSlither írta:Írd be a yahooban használt email címedet, és ha Szebi Team tulaja nem jelezz vissza ezena héten, akkor küldök neked meghívót.varnagykrisztian írta:JelentkezhetekSlither írta:Auction League: Szebi Teamre keressünk egy új tulajt, aki aktívan tud/akar foglalkozni a csapatával az jelentkezzen.
@neo: légyszi szólj a barátodnak hogy foglalkozzon a csapatával, már napok óta nekem kell beállítanom a kezdőjét., napi szinten esténként van 1 max. 2 órám
![]()
Bob én ugyanígy jártam az általam kreált ligában HARDEN-el , 4 játékosom nem játszott, míg az ellenfélnél mindenkiBob_Marley írta:Nincs is annál szebb, mikor az egyik játékosodról (MCW) jön az infó, hogy nyugodjon meg mindenki kezd (kisebb sérülése van), majd kifut a csapata a pályára, s nincs a parketten.Nem mintha gondot jelentene, hogy amúgy is jóval kevesebb emberem lép pályára a héten, s még egy full teli napon se tudok kiállítani 10 embert.....Hihetetlen bosszantó.
Ezzel végleg el is ment a hét, remélhetőleg 3-4 kategóriát sikerül megfogni.
Írd be a yahooban használt email címedet, és ha Szebi Team tulaja nem jelezz vissza ezena héten, akkor küldök neked meghívót.varnagykrisztian írta:JelentkezhetekSlither írta:Auction League: Szebi Teamre keressünk egy új tulajt, aki aktívan tud/akar foglalkozni a csapatával az jelentkezzen.
@neo: légyszi szólj a barátodnak hogy foglalkozzon a csapatával, már napok óta nekem kell beállítanom a kezdőjét., napi szinten esténként van 1 max. 2 órám
![]()
Csak a válasz maradt el, vagy csak nem jött át. Írd már meg nekem légyszi draftpickben.Eazzy írta:Megtörtént
Megtörténtneobarca írta:Eazzy! Kérlek csekkold keepert és tárgyaljunk![]()
![]()
Én is, csak nem lehetett semmit kihozni a dologból.Game90 írta:Én mondtam, hogy cseréljünk...
Szerencséd van, hogy Bob ennyire kedves, én tuti, hogy nem osztottam volna meg ezeket a linkeket.Gareth Tello írta: Ezeket leírhatnád nekem is, mivel annyit konyítok az NBA-hez, mint az Arsenal a trófeák elnyeréséhez (bocs, Game), ezért nem árt minél naprakészebbnek lennem.
Köszi előre is.
Én mondtam, hogy cseréljünk...Gareth Tello írta:Jrue nem találja tavalyi önmagát, Valanciunasnak kell még idő, hogy belelendüljön, Thad Young sem hozza még azt, amit vártak tőle sokan, Tyreke Evans borzasztó százalékkal dobál, aztán időről időre megsérül
neobarca írta:Amúgy a magán életed rendben van?![]()
Köszi a táblázatot, a mi PO-unk Week 21(Mar 17 - Mar 23-ig tart), köszönöm az eddigi segítséged......ha jársz Kaposváron megihatnánk valamitBob_Marley írta:Minden ligában megvan határozva hány csapat jut a PO-ba és mikor van. Keepert írom le, azt többször figyelem.12-en vagyunk 6 jut a PO-ba, a "maradék" alsóházi PO-ban játszik. PO 3 hétig tart, az első héten aki az alapszakaszban 1-2 helyen végzett kiemelést kapnak és nem játszanak az első héten, csak a 3-6 és a 4-5 csapatok játszanak, aki nyer továbbjut, s játszhat az 1-2 csapat valamelyikével. Ha rákattintasz a saját ligád league fülére, fent, akkor lesz egy standing táblázat, ami az aktuális sorrendet mutatja, ott vannak még fülek, schedule-Playoffs-All-Time (nagyjából a képernyő közepén lesz, a táblázat felett) s itt a Playoffsra kattintva láthatod, mikor van a Playoffs (melyik három hét) s milyen a lebonyolítás, s hogy vannak az "ágrajzok".
Alapszakaszban mindenki mindenkivel játszik, ahány hét belefér, keeperben 20 hét van, tehát nem sikerül mindenkivel kétszer játszani. Ezután alakul ki a végső sorrend, győzelem-vereség-döntetlen mutató formájában. Nálunk 12 kategória van (FGM-FG%...) s amit már írtam Hétfőtől-Vasárnapig ahány kategóriát nyersz felíródik az össztáblázatba. Pl nekem az első héten 4-7-1 volt az eredményem (amit mai napig sajnálok, mert nagyon szoros volt.) második héten meg 8-3-1, így állok most 12-10-2-es mérleggel. S ez hétről-hétre gyarapszik. Ez egy ilyen liga, sok ilyen liga van, van nem head to head liga, olyat én pl még nem is játszottam, ami nem egymás elleni lenne (tehát hétről-hétre megküzdesz valakivel, s lesz egy mérleged), hanem összteljesítményes, ebben én nem tudok segíteni az milyen, de most lényegtelen is, de megjegyeztem, hogy tudd van másfajta liga is.
Menetrend fontos (mi is első év után döbbentünk rá, hogy mennyire.) nem csak, amiatt amit Cumbee írt le, hanem ezer tényező miatt is. Küldök neked privát üzenetben egy táblázatot, abban megcsináltam a menetrendet, majd nézd meg. Próbáld kerülni az idősebb játékosokat, ők a játék PO szakaszában kevesebbet játszanak, mert pihennek. Spurs pl mindig ilyen, szóval Parker-Duncan-Ginobili kényes játékosok, de az idei Nets is az. Röviden ennyi a menetrend, minden infot még leírok mellé, amit küldök.
Minden ligában megvan határozva hány csapat jut a PO-ba és mikor van. Keepert írom le, azt többször figyelem.varnagykrisztian írta:
Látod már volt értelme veled megismerkedni, én arra nem is gondoltam hogy hogy nincs értelme egy csapatból több játékost draftolni mert ahogy írtad előfordulhat hogy csak 2 meccset nyomnak egy héten amíg az ellenfelemé pl. 5-öt.Köszi a tippet.A playoffba jutás hogy van pl. a ti ligátokba, 14 vagytok, gondolom játszik mindenki mindenkivel, esetleg többször isEzt még leírhatnád nekem, KÖSZÖNÖM
Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam
![]()
Estefelé érdemes megnézegetni a híreket (lejebb linkeltem pár embert, akit lehet követni), itteni estefelére gondolok, mert akkor az Usaban délután van, s jönnek az infok a sérülésekről, ki edzett ki nem, ki balhézott bárban ki nem, ki veri az asszonyt ki nem.varnagykrisztian írta:MegtettemBob_Marley írta:Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.
http://www.twitter.com" target="_blank
És itt pár embert tudunk mondani, akit érdemes követni, illetve vannak külön fantasys szakértők, akiknek a bejegyzéseit érdemes követni. Pár sor, statisztikák, legfrissebb sérülésinfok stb.
Látod már volt értelme veled megismerkedni, én arra nem is gondoltam hogy hogy nincs értelme egy csapatból több játékost draftolni mert ahogy írtad előfordulhat hogy csak 2 meccset nyomnak egy héten amíg az ellenfelemé pl. 5-öt.Köszi a tippet.A playoffba jutás hogy van pl. a ti ligátokba, 14 vagytok, gondolom játszik mindenki mindenkivel, esetleg többször isCumbee írta:Pláne nem még kettőre, pláne nem ha a 2. az a Lin 15-ért, aki nem lesz sokkal jobb, mint 1-2 1 dolláros játékosod.Na most képzeld el mennyi esélyed lesz azon a héten nyerni, amikor mondjuk a Houston csak 2 meccset játszik, vagy amikor kő kemény lesz a sorsolása.
MegtettemBob_Marley írta:Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.
És itt pár embert tudunk mondani, akit érdemes követni, illetve vannak külön fantasys szakértők, akiknek a bejegyzéseit érdemes követni. Pár sor, statisztikák, legfrissebb sérülésinfok stb.
Felettébb viccesek vagytok...Gareth Tello írta:Az is lehet, neo-nál sosem lehet tudni.Cumbee írta:Szerintem tuti a Bobcats-re gondolt.![]()
Köszi, reggel megcsinálomBob_Marley írta:Majd a dupla hsz-kre figyelj. Szerkezgesd a régieket, de ne írj egymás után kettőt, mert azt nem szabad.
Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.