Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.16. 10:23:28

Gareth Tello írta:Közben Ariza out, nagyszerű. =D>
Bob megérezte... 8) :mrgreen: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.16. 10:02:57

varnagykrisztian írta:Ne légy ennyire szívtelen :mrgreen: , ááááááá mindenki letámadott trade-ekkel :-s
Felőlem tárgyalhatunk, ha szeretnéd, Anthony Davis azért érdekel. 8) De ez esetben mondj nemet az összes érdeklődőnek rajtam kívül. :mrgreen:

Közben Ariza out, nagyszerű. =D>
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.15. 22:55:52

Gareth Tello írta:
varnagykrisztian írta:Megkaptam, köszönöm a lehetőséget, Gareth Tello nem cserélnéd el HARDEN-t valamelyik világsztáromra :mrgreen:
Van az a pénz, csak ez esetben megfosztanálak nagyjából az összes értékelhető emberedtől. :lol: Elég kuka csapatot szedett össze ez az autodraft. :? Mondjuk Anthony Davis+Ibaka for Harden+Joe Johnson... :mrgreen:
Ne légy ennyire szívtelen :mrgreen: , ááááááá mindenki letámadott trade-ekkel :-s

szerk:Deron Williams (BKN) most sérült vagy nem :-k
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.11.16. 10:03:33-kor.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 22:45:07

varnagykrisztian írta:Megkaptam, köszönöm a lehetőséget, Gareth Tello nem cserélnéd el HARDEN-t valamelyik világsztáromra :mrgreen:
Van az a pénz, csak ez esetben megfosztanálak nagyjából az összes értékelhető emberedtől. :lol: Elég kuka csapatot szedett össze ez az autodraft. :? Mondjuk Anthony Davis+Ibaka for Harden+Joe Johnson... :mrgreen:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.15. 22:28:41

Slither írta:Írd be a yahooban használt email címedet, és ha Szebi Team tulaja nem jelezz vissza ezena héten, akkor küldök neked meghívót.
Megkaptam, köszönöm a lehetőséget, Gareth Tello nem cserélnéd el HARDEN-t valamelyik világsztáromra :mrgreen: , nem sok esélyt látok az első napomon, nekem 6, Veszprém Warriors-nak 9 embere lép pályára :roll:
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.15. 20:11:13

neobarca írta:
Eazzy írta:Ez nem tartozik másokra, válaszoltam.
Válaszoltam hosszan. Nem tudom, írtál-e, mert elutasítva el lett, de válasz nem jött... Moind1, te tudod. 8)
Nem.

NFL: a debreceniekkel jó kis csörte lesz ez, remélem nyerek, akkor kb biztosítom a PO-t, a 7 győzelem elég kell legyen. Főleg ha a terminátorok odavernek Slithernek :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.15. 15:48:47

Eazzy írta:Ez nem tartozik másokra, válaszoltam.
Válaszoltam hosszan. Nem tudom, írtál-e, mert elutasítva el lett, de válasz nem jött... Moind1, te tudod. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.14. 20:45:36

neobarca írta:
Gareth Tello írta:Ezt de szeretem =D>
Én ESPN-en ugyan így jártam. Beraktam pl DeRozsi helyére Martint meg ilyen apróságok. Kb 150 pontot hagytam a padon én hülye. Le is szakadtam, pedig simán kellett volna hoznom a hetet. :(

Eazzy! Megkaptam amit írtál, le is döbbentem. Válaszoltam de itt is megírom, nem értelek... :shock: :? Jó lenne ha megbeszélnénk... :oops:
Ez nem tartozik másokra, válaszoltam.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.14. 20:37:49

De azért még nincs vége =D> Harden sem játszott az előző meccsen (aukciósban megvan nekem), Nash már korábban kidőlt, Pachulia DTD (az egész Bucks sérült :lol: ), ahogy Ariza és Wall is. =D>

Jó lesz ez a hét keeperben. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.14. 18:06:59

Gareth Tello írta:Ezt de szeretem =D>
Én ESPN-en ugyan így jártam. Beraktam pl DeRozsi helyére Martint meg ilyen apróságok. Kb 150 pontot hagytam a padon én hülye. Le is szakadtam, pedig simán kellett volna hoznom a hetet. :(

Eazzy! Megkaptam amit írtál, le is döbbentem. Válaszoltam de itt is megírom, nem értelek... :shock: :? Jó lenne ha megbeszélnénk... :oops:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.14. 10:37:16

Ezt de szeretem =D> Evans-t a padra raktam, mert nem igazán remekelt ebben a szezonban, hát persze, hogy season-high 19 pontot dobott, Pachulia meg végül nem játszott egy percet sem.

A padon lévő Beverley még gyorsan kirukkolt egy 12-9-5-ös estével, illetve plusz 3 steallel, a kezdőmben pedig Holiday kivételével mindenkinek bűn rossz napja volt.

Viszont Bennett papát lehet, hogy visszaveszem FA-ról. Már 1 pont feletti átlagot hoz. :lol:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.14. 07:04:49

Slither írta:
varnagykrisztian írta:
Slither írta:Auction League: Szebi Teamre keressünk egy új tulajt, aki aktívan tud/akar foglalkozni a csapatával az jelentkezzen.
@neo: légyszi szólj a barátodnak hogy foglalkozzon a csapatával, már napok óta nekem kell beállítanom a kezdőjét.
Jelentkezhetek :mrgreen: , napi szinten esténként van 1 max. 2 órám :mrgreen: :mrgreen:
Írd be a yahooban használt email címedet, és ha Szebi Team tulaja nem jelezz vissza ezena héten, akkor küldök neked meghívót.
Szia, varnagykrisztian@yahoo.com, köszi előre is :mrgreen:

A ligába (EXTREME BALLERZ) ahol nyomom érdekes cserével keresett meg a tulaj, Joakim Noah-t és Tristan Thompson-t adná a Dwight Howard + Kobe Bryant duóért.DH12 kedvenc csapatos játékosom így szó se lehet róla......Kobe az meg Kobe, még sérülten is inkább nézegetem :roll:
Bob_Marley írta:Nincs is annál szebb, mikor az egyik játékosodról (MCW) jön az infó, hogy nyugodjon meg mindenki kezd (kisebb sérülése van), majd kifut a csapata a pályára, s nincs a parketten. :D Nem mintha gondot jelentene, hogy amúgy is jóval kevesebb emberem lép pályára a héten, s még egy full teli napon se tudok kiállítani 10 embert.....Hihetetlen bosszantó. :evil: Ezzel végleg el is ment a hét, remélhetőleg 3-4 kategóriát sikerül megfogni.
Bob én ugyanígy jártam az általam kreált ligában HARDEN-el , 4 játékosom nem játszott, míg az ellenfélnél mindenki #-o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.14. 01:21:14

Nincs is annál szebb, mikor az egyik játékosodról (MCW) jön az infó, hogy nyugodjon meg mindenki kezd (kisebb sérülése van), majd kifut a csapata a pályára, s nincs a parketten. :D Nem mintha gondot jelentene, hogy amúgy is jóval kevesebb emberem lép pályára a héten, s még egy full teli napon se tudok kiállítani 10 embert.....Hihetetlen bosszantó. :evil: Ezzel végleg el is ment a hét, remélhetőleg 3-4 kategóriát sikerül megfogni.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.13. 22:43:23

varnagykrisztian írta:
Slither írta:Auction League: Szebi Teamre keressünk egy új tulajt, aki aktívan tud/akar foglalkozni a csapatával az jelentkezzen.
@neo: légyszi szólj a barátodnak hogy foglalkozzon a csapatával, már napok óta nekem kell beállítanom a kezdőjét.
Jelentkezhetek :mrgreen: , napi szinten esténként van 1 max. 2 órám :mrgreen: :mrgreen:
Írd be a yahooban használt email címedet, és ha Szebi Team tulaja nem jelezz vissza ezena héten, akkor küldök neked meghívót.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.13. 21:06:07

Eazzy írta:Megtörtént
Csak a válasz maradt el, vagy csak nem jött át. Írd már meg nekem légyszi draftpickben. 8)

Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.13. 20:21:07

neobarca írta:Eazzy! Kérlek csekkold keepert és tárgyaljunk :!: :oops: 8)
Megtörtént
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.13. 20:06:50

Eazzy! Kérlek csekkold keepert és tárgyaljunk :!: :oops: 8)

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 15:31:59

Game90 írta:Én mondtam, hogy cseréljünk... :P
Én is, csak nem lehetett semmit kihozni a dologból. :D Áron alul meg nem akarok megválni Youngéktól... Majd csak belelendülnek. :D
PCsabi
aka Game90

2013.11.13. 15:28:36

Gareth Tello írta: Ezeket leírhatnád nekem is, mivel annyit konyítok az NBA-hez, mint az Arsenal a trófeák elnyeréséhez (bocs, Game :mrgreen: ), ezért nem árt minél naprakészebbnek lennem. :D Köszi előre is.
Szerencséd van, hogy Bob ennyire kedves, én tuti, hogy nem osztottam volna meg ezeket a linkeket.
:mrgreen:
Gareth Tello írta:Jrue nem találja tavalyi önmagát, Valanciunasnak kell még idő, hogy belelendüljön, Thad Young sem hozza még azt, amit vártak tőle sokan, Tyreke Evans borzasztó százalékkal dobál, aztán időről időre megsérül
Én mondtam, hogy cseréljünk... :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 12:55:54

Hát ez a keeper elég katasztrofális egyelőre. :?
Wall ugyan egy állat, beteg meccsei vannak, Gortat is egyre sűrűbben dupla-duplázik, Batum hozza a szokásos sokoldalú statjait, meg néha Arizának is elsül a keze, illetve Pachuliát bemákoltam FA-ról, viszont Jrue nem találja tavalyi önmagát, Valanciunasnak kell még idő, hogy belelendüljön, Thad Young sem hozza még azt, amit vártak tőle sokan, Tyreke Evans borzasztó százalékkal dobál, aztán időről időre megsérül, Pierce is elcsendesedett, pedig remekül kezdte a szezont, úgyhogy megint az van, hogy Wall meg Batum mellett az FA-ról összekukázott embereimben (Pachulia, Alec Burks, Beverley) bízhatok. :lol:
Kobe pontjai meg nagyon hiányoznak...

Lassan már azon gondolkodom, kinek fogom eladogatni az embereimet jövő évi cetlikért cserébe. :lol:
neobarca írta:Amúgy a magán életed rendben van? :mrgreen:
:lol:
Köszönöm érdeklődésed, teljes mértékben. :D Viszont a másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ ezúttal. :?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.13. 12:03:46

Bob_Marley írta:Minden ligában megvan határozva hány csapat jut a PO-ba és mikor van. Keepert írom le, azt többször figyelem. :D 12-en vagyunk 6 jut a PO-ba, a "maradék" alsóházi PO-ban játszik. PO 3 hétig tart, az első héten aki az alapszakaszban 1-2 helyen végzett kiemelést kapnak és nem játszanak az első héten, csak a 3-6 és a 4-5 csapatok játszanak, aki nyer továbbjut, s játszhat az 1-2 csapat valamelyikével. Ha rákattintasz a saját ligád league fülére, fent, akkor lesz egy standing táblázat, ami az aktuális sorrendet mutatja, ott vannak még fülek, schedule-Playoffs-All-Time (nagyjából a képernyő közepén lesz, a táblázat felett) s itt a Playoffsra kattintva láthatod, mikor van a Playoffs (melyik három hét) s milyen a lebonyolítás, s hogy vannak az "ágrajzok".
Alapszakaszban mindenki mindenkivel játszik, ahány hét belefér, keeperben 20 hét van, tehát nem sikerül mindenkivel kétszer játszani. Ezután alakul ki a végső sorrend, győzelem-vereség-döntetlen mutató formájában. Nálunk 12 kategória van (FGM-FG%...) s amit már írtam Hétfőtől-Vasárnapig ahány kategóriát nyersz felíródik az össztáblázatba. Pl nekem az első héten 4-7-1 volt az eredményem (amit mai napig sajnálok, mert nagyon szoros volt. :D ) második héten meg 8-3-1, így állok most 12-10-2-es mérleggel. S ez hétről-hétre gyarapszik. Ez egy ilyen liga, sok ilyen liga van, van nem head to head liga, olyat én pl még nem is játszottam, ami nem egymás elleni lenne (tehát hétről-hétre megküzdesz valakivel, s lesz egy mérleged), hanem összteljesítményes, ebben én nem tudok segíteni az milyen, de most lényegtelen is, de megjegyeztem, hogy tudd van másfajta liga is.

Menetrend fontos (mi is első év után döbbentünk rá, hogy mennyire. :D ) nem csak, amiatt amit Cumbee írt le, hanem ezer tényező miatt is. Küldök neked privát üzenetben egy táblázatot, abban megcsináltam a menetrendet, majd nézd meg. Próbáld kerülni az idősebb játékosokat, ők a játék PO szakaszában kevesebbet játszanak, mert pihennek. Spurs pl mindig ilyen, szóval Parker-Duncan-Ginobili kényes játékosok, de az idei Nets is az. Röviden ennyi a menetrend, minden infot még leírok mellé, amit küldök.
Köszi a táblázatot, a mi PO-unk Week 21(Mar 17 - Mar 23-ig tart), köszönöm az eddigi segítséged......ha jársz Kaposváron megihatnánk valamit :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.13. 11:31:33

varnagykrisztian írta:
Látod már volt értelme veled megismerkedni, én arra nem is gondoltam hogy hogy nincs értelme egy csapatból több játékost draftolni mert ahogy írtad előfordulhat hogy csak 2 meccset nyomnak egy héten amíg az ellenfelemé pl. 5-öt.Köszi a tippet.A playoffba jutás hogy van pl. a ti ligátokba, 14 vagytok, gondolom játszik mindenki mindenkivel, esetleg többször is :?: Ezt még leírhatnád nekem, KÖSZÖNÖM :wink: Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam :mrgreen:
Minden ligában megvan határozva hány csapat jut a PO-ba és mikor van. Keepert írom le, azt többször figyelem. :D 12-en vagyunk 6 jut a PO-ba, a "maradék" alsóházi PO-ban játszik. PO 3 hétig tart, az első héten aki az alapszakaszban 1-2 helyen végzett kiemelést kapnak és nem játszanak az első héten, csak a 3-6 és a 4-5 csapatok játszanak, aki nyer továbbjut, s játszhat az 1-2 csapat valamelyikével. Ha rákattintasz a saját ligád league fülére, fent, akkor lesz egy standing táblázat, ami az aktuális sorrendet mutatja, ott vannak még fülek, schedule-Playoffs-All-Time (nagyjából a képernyő közepén lesz, a táblázat felett) s itt a Playoffsra kattintva láthatod, mikor van a Playoffs (melyik három hét) s milyen a lebonyolítás, s hogy vannak az "ágrajzok".
Alapszakaszban mindenki mindenkivel játszik, ahány hét belefér, keeperben 20 hét van, tehát nem sikerül mindenkivel kétszer játszani. Ezután alakul ki a végső sorrend, győzelem-vereség-döntetlen mutató formájában. Nálunk 12 kategória van (FGM-FG%...) s amit már írtam Hétfőtől-Vasárnapig ahány kategóriát nyersz felíródik az össztáblázatba. Pl nekem az első héten 4-7-1 volt az eredményem (amit mai napig sajnálok, mert nagyon szoros volt. :D ) második héten meg 8-3-1, így állok most 12-10-2-es mérleggel. S ez hétről-hétre gyarapszik. Ez egy ilyen liga, sok ilyen liga van, van nem head to head liga, olyat én pl még nem is játszottam, ami nem egymás elleni lenne (tehát hétről-hétre megküzdesz valakivel, s lesz egy mérleged), hanem összteljesítményes, ebben én nem tudok segíteni az milyen, de most lényegtelen is, de megjegyeztem, hogy tudd van másfajta liga is.

Menetrend fontos (mi is első év után döbbentünk rá, hogy mennyire. :D ) nem csak, amiatt amit Cumbee írt le, hanem ezer tényező miatt is. Küldök neked privát üzenetben egy táblázatot, abban megcsináltam a menetrendet, majd nézd meg. Próbáld kerülni az idősebb játékosokat, ők a játék PO szakaszában kevesebbet játszanak, mert pihennek. Spurs pl mindig ilyen, szóval Parker-Duncan-Ginobili kényes játékosok, de az idei Nets is az. Röviden ennyi a menetrend, minden infot még leírok mellé, amit küldök.
varnagykrisztian írta:
Bob_Marley írta:Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.
http://www.twitter.com" target="_blank
És itt pár embert tudunk mondani, akit érdemes követni, illetve vannak külön fantasys szakértők, akiknek a bejegyzéseit érdemes követni. Pár sor, statisztikák, legfrissebb sérülésinfok stb.
Megtettem :D
Estefelé érdemes megnézegetni a híreket (lejebb linkeltem pár embert, akit lehet követni), itteni estefelére gondolok, mert akkor az Usaban délután van, s jönnek az infok a sérülésekről, ki edzett ki nem, ki balhézott bárban ki nem, ki veri az asszonyt ki nem. :lol:

Ejj éreztem, hogy ez a hét borzasztó nehéz lesz, de így a közepén döbben rá az ember, hogy mennyire is. :D Melonak kiszakadhatna már a gólzsák, guríthatna már végre egy 40-50 pontos meccset. Jelen állás szerint az egyik legerősebb tízesem lép pályára ma, remélem ezt be is tudják bizonyítani, nagyon jó lenne pár extra teljesítmény Mayo-MCW-Griffin-Felton-Howard hozhatna igazán kiemelkedő meccseket. MCW kicsit fáradni látszik, sok neki ez az erőltetett menet így egyből az egyetem után 35+ perceket játszva. Houston ideális ellenfél lehet, remélem Beverlyt hamar padra küldi faltgondokkal. :D
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.13. 10:42:04

Cumbee írta:Pláne nem még kettőre, pláne nem ha a 2. az a Lin 15-ért, aki nem lesz sokkal jobb, mint 1-2 1 dolláros játékosod.Na most képzeld el mennyi esélyed lesz azon a héten nyerni, amikor mondjuk a Houston csak 2 meccset játszik, vagy amikor kő kemény lesz a sorsolása.
Látod már volt értelme veled megismerkedni, én arra nem is gondoltam hogy hogy nincs értelme egy csapatból több játékost draftolni mert ahogy írtad előfordulhat hogy csak 2 meccset nyomnak egy héten amíg az ellenfelemé pl. 5-öt.Köszi a tippet.A playoffba jutás hogy van pl. a ti ligátokba, 14 vagytok, gondolom játszik mindenki mindenkivel, esetleg többször is :?: Ezt még leírhatnád nekem, KÖSZÖNÖM :wink: Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam :mrgreen:
Bob_Marley írta:Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.
És itt pár embert tudunk mondani, akit érdemes követni, illetve vannak külön fantasys szakértők, akiknek a bejegyzéseit érdemes követni. Pár sor, statisztikák, legfrissebb sérülésinfok stb.
Megtettem :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.13. 09:23:18

Gareth Tello írta:
Cumbee írta:Szerintem tuti a Bobcats-re gondolt. :mrgreen:
Az is lehet, neo-nál sosem lehet tudni. :mrgreen:
Felettébb viccesek vagytok... :P :mrgreen:
Nem! A madridra. :mrgreen: Jesssus. :shock: Ez még viccnek is rossz volt... :mrgreen: Elnézést. :oops: Bocsánat. :oops: Hazafelé beugrom a templomba és elmondok 10 miatyánkat. :P

Lenne egy technikai jellegű kérdésem, elég off, de itt tuti választ kapok rá. Mondjuk GT biztosan tudja, mert ahogy láttam te is nyomod a Top Elevent. Téged igazából bármelyik topikban megtalállak, minden témához van valami hozzáfűznivalód, észrevételed. :mrgreen: Napi 100 kommenteddel nálam te vagy az évezred fórumozója. :P Amúgy a magán életed rendben van? :mrgreen:
Nah de félre a savat, jön a kérdés: Ha eladom a telómat (androidos) és veszek újat )androidosat) akkor be tudom azon is hozni a csapatomat, vagy egy teljesen újat kell, hogy kezdjek? Ez a kérdés nem csak Top Elevenre, hanem Drag Racingre is érvényes. 8)
Meeersziii bukkoooo! :lol:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.12. 23:18:30

Bob_Marley írta:Majd a dupla hsz-kre figyelj. Szerkezgesd a régieket, de ne írj egymás után kettőt, mert azt nem szabad.
Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.
Köszi, reggel megcsinálom :mrgreen:
Válasz küldése