varnagykrisztian írta:
Látod már volt értelme veled megismerkedni, én arra nem is gondoltam hogy hogy nincs értelme egy csapatból több játékost draftolni mert ahogy írtad előfordulhat hogy csak 2 meccset nyomnak egy héten amíg az ellenfelemé pl. 5-öt.Köszi a tippet.A playoffba jutás hogy van pl. a ti ligátokba, 14 vagytok, gondolom játszik mindenki mindenkivel, esetleg többször is

Ezt még leírhatnád nekem,
KÖSZÖNÖM 
Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam
Minden ligában megvan határozva hány csapat jut a PO-ba és mikor van. Keepert írom le, azt többször figyelem.

12-en vagyunk 6 jut a PO-ba, a "maradék" alsóházi PO-ban játszik. PO 3 hétig tart, az első héten aki az alapszakaszban 1-2 helyen végzett kiemelést kapnak és nem játszanak az első héten, csak a 3-6 és a 4-5 csapatok játszanak, aki nyer továbbjut, s játszhat az 1-2 csapat valamelyikével. Ha rákattintasz a saját ligád league fülére, fent, akkor lesz egy standing táblázat, ami az aktuális sorrendet mutatja, ott vannak még fülek, schedule-Playoffs-All-Time (nagyjából a képernyő közepén lesz, a táblázat felett) s itt a Playoffsra kattintva láthatod, mikor van a Playoffs (melyik három hét) s milyen a lebonyolítás, s hogy vannak az "ágrajzok".
Alapszakaszban mindenki mindenkivel játszik, ahány hét belefér, keeperben 20 hét van, tehát nem sikerül mindenkivel kétszer játszani. Ezután alakul ki a végső sorrend, győzelem-vereség-döntetlen mutató formájában. Nálunk 12 kategória van (FGM-FG%...) s amit már írtam Hétfőtől-Vasárnapig ahány kategóriát nyersz felíródik az össztáblázatba. Pl nekem az első héten 4-7-1 volt az eredményem (amit mai napig sajnálok, mert nagyon szoros volt.

) második héten meg 8-3-1, így állok most 12-10-2-es mérleggel. S ez hétről-hétre gyarapszik. Ez egy ilyen liga, sok ilyen liga van, van nem head to head liga, olyat én pl még nem is játszottam, ami nem egymás elleni lenne (tehát hétről-hétre megküzdesz valakivel, s lesz egy mérleged), hanem összteljesítményes, ebben én nem tudok segíteni az milyen, de most lényegtelen is, de megjegyeztem, hogy tudd van másfajta liga is.
Menetrend fontos (mi is első év után döbbentünk rá, hogy mennyire.

) nem csak, amiatt amit Cumbee írt le, hanem ezer tényező miatt is. Küldök neked privát üzenetben egy táblázatot, abban megcsináltam a menetrendet, majd nézd meg. Próbáld kerülni az idősebb játékosokat, ők a játék PO szakaszában kevesebbet játszanak, mert pihennek. Spurs pl mindig ilyen, szóval Parker-Duncan-Ginobili kényes játékosok, de az idei Nets is az. Röviden ennyi a menetrend, minden infot még leírok mellé, amit küldök.
varnagykrisztian írta:
Bob_Marley írta:Én még tudom neked ajánlani, hogy regisztrálj twitteren.
http://www.twitter.com" target="_blank
És itt pár embert tudunk mondani, akit érdemes követni, illetve vannak külön fantasys szakértők, akiknek a bejegyzéseit érdemes követni. Pár sor, statisztikák, legfrissebb sérülésinfok stb.
Megtettem

Estefelé érdemes megnézegetni a híreket (lejebb linkeltem pár embert, akit lehet követni), itteni estefelére gondolok, mert akkor az Usaban délután van, s jönnek az infok a sérülésekről, ki edzett ki nem, ki balhézott bárban ki nem, ki veri az asszonyt ki nem.
Ejj éreztem, hogy ez a hét borzasztó nehéz lesz, de így a közepén döbben rá az ember, hogy mennyire is.

Melonak kiszakadhatna már a gólzsák, guríthatna már végre egy 40-50 pontos meccset. Jelen állás szerint az egyik legerősebb tízesem lép pályára ma, remélem ezt be is tudják bizonyítani, nagyon jó lenne pár extra teljesítmény Mayo-MCW-Griffin-Felton-Howard hozhatna igazán kiemelkedő meccseket. MCW kicsit fáradni látszik, sok neki ez az erőltetett menet így egyből az egyetem után 35+ perceket játszva. Houston ideális ellenfél lehet, remélem Beverlyt hamar padra küldi faltgondokkal.