Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze, mert Randall Cobb-ot akartad, őt meg nincs az az isten, hogy odaadjam ilyen átlagosabb emberekértBob_Marley írta: Neked ugyanezeket az embereket küldözgettem el, mindig visszautasítottad,
Neked ugyanezeket az embereket küldözgettem el, mindig visszautasítottad, ráadásul 1 meccs ment le, s Carpenter szerzett 8 pontot, akihez nekem semmi közöm.Eazzy írta:Csak megköszönni tudom, hogy így megerősítetted Made-et BobLeglább vártál vón jövőhétig.
Válaszolok itt, mert az egyszerűbb. Futó és WR részem érzésem szerint most jó, Trent Richardson papíron a második legjobb futóm, rugóért nem látom értelmét miért cseréljem el, s jelenleg nagyon erős ajánlat esetén tudom csak elengedni, mert nem lételemem az elengedése, illetve sokan érdeklődnek iránta.Cumbee írta:Na zsír, hogy ezt tisztáztuk, de akkor pls dobj már valahol valami üzenet félét, mert még mindig nem tudok semmit arról, hogy mi a válaszod a kérdésemre.
Na zsír, hogy ezt tisztáztuk, de akkor pls dobj már valahol valami üzenet félét, mert még mindig nem tudok semmit arról, hogy mi a válaszod a kérdésemre.Bob_Marley írta:Köszi, akkor erre figyelek a j9vőben, meg úgy akkor általánosságban mindenki próbáljon válaszolni, mert, aki küldte szerencsétlen nem tudhatja merre induljon tovább.Cumbee írta:Nem. Nem kapunk e-mailt sem. Vagy külön rá kell nyomnod, hogy e-mailt írsz, vagy ellenajánlatban tudsz válaszolni. Egyébként semmi reakció nem jön, csak eltűnik a csere.Bob_Marley írta:NFL-ben látjátok ha válaszolok a cserékre?
Köszi, akkor erre figyelek a j9vőben, meg úgy akkor általánosságban mindenki próbáljon válaszolni, mert, aki küldte szerencsétlen nem tudhatja merre induljon tovább.Cumbee írta:Nem. Nem kapunk e-mailt sem. Vagy külön rá kell nyomnod, hogy e-mailt írsz, vagy ellenajánlatban tudsz válaszolni. Egyébként semmi reakció nem jön, csak eltűnik a csere.Bob_Marley írta:NFL-ben látjátok ha válaszolok a cserékre?
Nem. Nem kapunk e-mailt sem. Vagy külön rá kell nyomnod, hogy e-mailt írsz, vagy ellenajánlatban tudsz válaszolni. Egyébként semmi reakció nem jön, csak eltűnik a csere.Bob_Marley írta:NFL-ben látjátok ha válaszolok a cserékre?
Na ez az, amit én eltaktikáztam.Gareth Tello írta: Viszont szerintem be fogok újítani egy wildcardot, pár embertől szeretnék megválni, és a nyolcaddöntők előtt amúgy is korlátlan mennyiségű transfert lehet majd végrehajtani.
Nem tudom, miről beszélsz, több napig tartó, rendkívül részletes analízis, videózás és statisztikaelemzés után hoztam meg azt a döntést, hogy Ronaldo lesz a csékám.visca el barca írta:mit morogsz Te kis mákos?multkor véletlenül rádobtad zselére a szalagot, tolt egy olyan napot, hogy 4-5 forduloig az élen leszel akkor is, ha más nem szerez pontot
![]()
de ma robbantok, tegnapi 5-ből 3 le, uhogy ma 9 jatekos fog pontot termelni. remélem zlatan meg a juvés középpályám összeszedi magát a multkori harmatos produkció után...
mit morogsz Te kis mákos?Gareth Tello írta:Igen, látom, így már csak 39 pontom van, kár, hogy észrevették a hibát.visca el barca írta:gt, közben megoldódott a probléma, levették a pontokat
Igen, látom, így már csak 39 pontom van, kár, hogy észrevették a hibát.visca el barca írta:gt, közben megoldódott a probléma, levették a pontokat
Jaja, közben megoldódott a dolog.visca el barca írta:gt
sztem egy csomo jatekosnak kesobb kerül fel a pont, multkor nekem is volt ilyen valakinél
viszont azt nézem h kurtoá meg mangala is kapott +1-1 pontot "appearence" címmel, és valójában fogalmam sincs ez mi, sőt a rulesban sincs ilyen![]()
Azt annyira nem néztem bevallom őszintén, de legalább biztos pont, s 50+ yardra mindig lehet tőle számítani. TD problémámon valóban nem fog sokat segíteni de meglátjuk.Xanthor írta:Az TD problémádon nem biztos h Andre Johnson fog segíteni, 5 TD az elmúlt 25 meccsén.Bob_Marley írta:Közben NFL-ben csak sikerült mondhatom hetek óta tartó alkudozás végére jutni, gyakorlatilag még a gatyámat is oda kellett adnom, de hátha Andre Johnson segít az elkapó problémámon.Hartline is megbízható, TE-Def pozíciót meg keresnem kell. Tőlem meg gyakorlatilag egy elég erős pakk ment ellenértékben, de muszáj áldozatokat hozni.
Az én csapatomból nem érdekelne valami csere? Kapható lennék rá akár.
PL fantasyban újra nagy cserét húztam: jött Brady és meg is sérült. Ugyanezt már eljátszottam Rooneyval, csak nála az kihagyott meccse után ki is tettem, mert a United oldala azt írta, hogy 3 hét, aztán játszott és gólt.
Az TD problémádon nem biztos h Andre Johnson fog segíteni, 5 TD az elmúlt 25 meccsén.Bob_Marley írta:Közben NFL-ben csak sikerült mondhatom hetek óta tartó alkudozás végére jutni, gyakorlatilag még a gatyámat is oda kellett adnom, de hátha Andre Johnson segít az elkapó problémámon.Hartline is megbízható, TE-Def pozíciót meg keresnem kell. Tőlem meg gyakorlatilag egy elég erős pakk ment ellenértékben, de muszáj áldozatokat hozni.
Reus cséká, gól, kiharcolt büntető, de szerintem én is át fogom tenni Ronaldóra.visca el barca írta:lewandowski csk, 2 gólettől függetlenül lehet átteszem holnap zselére, mert az tuti lő 5-öt
![]()
A Spurs idén nem fog kiesni a bajnoki címért folytatott harcból.Game90 írta:Hamarabb kiestél a bajnoki címért folytatott harcból, mint a Spurs.
![]()
Hamarabb kiestél a bajnoki címért folytatott harcból, mint a Spurs.Gareth Tello írta:Ahhoz képest, hogy milyen jól kezdtem, mostanában eléggé szívatnak a srácok.
El.neobarca írta: Vagy elidtam az agyamat?
Vucevic bármennyit fejlődhet jövőre (mondjuk hoz egy 15/12-t), én azért még mindig Lee-t vinném.Bob_Marley írta: Ezt arra mondom, hogy nálam nem lenne egyértelmű James-CP+ mellé automatikusan Lee.
Zsír, bajnokként majdnem középről választhatok, a 8. hely meg szinte a kedvencemSlither írta: A draft az alapszakasz eredmenye alapjan lesz, ez mar tavaly fixaltuk.
MegoldhatóBob_Marley írta: Majd Game vállalja a közjegyző szerepet, ha már úgyis nyert tavaly.![]()
http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... fttab=team" target="_blankBob_Marley írta: Slither majd a draftsorrendet hol lehet megnézni? Nem mintha probléma lenne kimatekozni, de ha máér beállítod, akkor egyszerűbb, mint manuálisan utána számolni.
Illetve tavaly Cumbee felvetette, hogy emeljük a vétó limitet, ha jól emlékszem 50%-ra erről is kellene szerintem szavazni, én pl ezt is támogatnám, ahogy az FA aukciót is.