Xanthor írta:Bob_Marley írta:Közben NFL-ben csak sikerült mondhatom hetek óta tartó alkudozás végére jutni, gyakorlatilag még a gatyámat is oda kellett adnom, de hátha Andre Johnson segít az elkapó problémámon.

Hartline is megbízható, TE-Def pozíciót meg keresnem kell. Tőlem meg gyakorlatilag egy elég erős pakk ment ellenértékben, de muszáj áldozatokat hozni.

Az TD problémádon nem biztos h Andre Johnson fog segíteni, 5 TD az elmúlt 25 meccsén.

Az én csapatomból nem érdekelne valami csere? Kapható lennék rá akár.
PL fantasyban újra nagy cserét húztam: jött Brady és meg is sérült. Ugyanezt már eljátszottam Rooneyval, csak nála az kihagyott meccse után ki is tettem, mert a United oldala azt írta, hogy 3 hét, aztán játszott és gólt.
Azt annyira nem néztem bevallom őszintén, de legalább biztos pont, s 50+ yardra mindig lehet tőle számítani. TD problémámon valóban nem fog sokat segíteni de meglátjuk.
Igazából gondolom neked meg futó kellene, s a 4 futómmal én megvagyok elégedve, erre próbálnál rácsábítani, hogy engedjek el, legalábbis gondolom.

De jelenleg megvagyok elégedve a csapattal, futót amúgy sem szívesen cserélek, s majd a kicsi Richardson is remélhetőleg belelendül a Ramsben, s akkor tényleg jó a futó szekció, elkapóknál és jó lehet ez a Colston-Smith-Johnson trió, a többi posztom meg egyelőre siralmas (Jó volt tavaly a Stafford-Luck mizéria, most meg bárkit veszek fel s használok csak 1 QB-t az nem az igazi). Egy szó mint száz jelenleg a te csapatodból nem nagyon érdekel senki. Neked ahogy nézem még egy biztos futó kellene, viszont nekem meg WR már nem kell. Michael Floyd is szépen muzsikál, s én Stephen Hilbben is látok fantáziát.

Rice nem jött be, őt dobom is ki holnap.
Héten win or go home meccs van Cumbee-val, érzésem szerint, aki kikap szépen lassan le is mondhat a PO-ról 1-4ről borzasztó nehéz visszajönni.
BL-ben érezhető, hogy eldobtam pár pontot magamtól a cserékkel, de a holnapi naptól remélek sokat.