Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.10.04. 14:50:17

Bob_Marley írta: Neked ugyanezeket az embereket küldözgettem el, mindig visszautasítottad,
Persze, mert Randall Cobb-ot akartad, őt meg nincs az az isten, hogy odaadjam ilyen átlagosabb emberekért :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.04. 14:33:10

Eazzy írta:Csak megköszönni tudom, hogy így megerősítetted Made-et Bob :D Leglább vártál vón jövőhétig.
Neked ugyanezeket az embereket küldözgettem el, mindig visszautasítottad, ráadásul 1 meccs ment le, s Carpenter szerzett 8 pontot, akihez nekem semmi közöm. :D Amúgy meg pl a fafejet meg nekem köszönheted, mert kitettem anno. :D Nem érzem, hogy hú de megerősítettem volna Made-t, de ezek után pláne neki szurkolok a héten. :mrgreen: Amúgy is jót tenne, ha ott pl ő győzne, 3-2 lenne a mérlege, akkor neked is meg neki is. Nem csodás? :D

S nekem ellene még rosszabb lesz, a fél csapatom bye weeken van azon a héten, mikor vele játszok, bár nem hiszem, hogy akkor már lenne tétje, de akkor is.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.10.04. 12:26:26

Csak megköszönni tudom, hogy így megerősítetted Made-et Bob :D Leglább vártál vón jövőhétig.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.04. 11:56:28

Cumbee írta:Na zsír, hogy ezt tisztáztuk, de akkor pls dobj már valahol valami üzenet félét, mert még mindig nem tudok semmit arról, hogy mi a válaszod a kérdésemre.:D
Válaszolok itt, mert az egyszerűbb. Futó és WR részem érzésem szerint most jó, Trent Richardson papíron a második legjobb futóm, rugóért nem látom értelmét miért cseréljem el, s jelenleg nagyon erős ajánlat esetén tudom csak elengedni, mert nem lételemem az elengedése, illetve sokan érdeklődnek iránta.

Szerencsére tegnap megúsztam Cameront, bár jó a Bills védelme a TE-kel szemben, azért 36 yardnál többre lehetett tőle számítani, s Spillert is a padra tette Cumbee, úgyhogy ezt is túléltük. :D Rendkívül fontos ez a forduló, továbbra is tartom 1-4ről nem lehet visszajönni, s minden lépésnek nagy jelentősége van ebben a fordulóban. Én is még erősen vacillálok Colston és A. Johnson között ráadásul egyik Friscoban másik Chicagoban lép pályára. :?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.04. 00:32:55

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:
Bob_Marley írta:NFL-ben látjátok ha válaszolok a cserékre?
Nem. Nem kapunk e-mailt sem. Vagy külön rá kell nyomnod, hogy e-mailt írsz, vagy ellenajánlatban tudsz válaszolni. Egyébként semmi reakció nem jön, csak eltűnik a csere.
Köszi, akkor erre figyelek a j9vőben, meg úgy akkor általánosságban mindenki próbáljon válaszolni, mert, aki küldte szerencsétlen nem tudhatja merre induljon tovább.
Na zsír, hogy ezt tisztáztuk, de akkor pls dobj már valahol valami üzenet félét, mert még mindig nem tudok semmit arról, hogy mi a válaszod a kérdésemre.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.03. 15:16:32

Cumbee írta:
Nem. Nem kapunk e-mailt sem. Vagy külön rá kell nyomnod, hogy e-mailt írsz, vagy ellenajánlatban tudsz válaszolni. Egyébként semmi reakció nem jön, csak eltűnik a csere.
Köszi, akkor erre figyelek a j9vőben, meg úgy akkor általánosságban mindenki próbáljon válaszolni, mert, aki küldte szerencsétlen nem tudhatja merre induljon tovább.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.03. 13:22:52

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.03. 12:06:20

Gareth Tello írta: Viszont szerintem be fogok újítani egy wildcardot, pár embertől szeretnék megválni, és a nyolcaddöntők előtt amúgy is korlátlan mennyiségű transfert lehet majd végrehajtani.
Na ez az, amit én eltaktikáztam. :D Gondoltam a wildcardot meghagyom a nyolcaddöntőkre, erre olvasom, hogy akkor korlátlan a csere, szép volt Bob. :D Ellőttem 8 cserét előző héten, megérte a -14 pont.

NFL-ben látjátok ha válaszolok a cserékre? Mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy az e-mailben csak az jelenik meg, hogy elutasítva vagy elfogadva, lehet akkor úgy fogom csinálni, hogy counter offer, s 2 random játékos kiválasztása, s üzenet írása. Trent Richardson nagyon népszerű mindenkinél, nincs nap, hogy ne kapnék rá ajánlatot. :D Az a baj, hogy még ha hülye is vagyok fantasyhez, üzleti érzékem az van, ha valaki keresett, az értéke is nő. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.03. 10:54:13

Reus 18, CR 10, Draxler 8, Jackson Martínez 7, visszacsúsztam ugyan a harmadik helyre, de csak két ponttal vagyok lemaradva az elsőtől, ráadásul még veb-et is megelőzöm egy ponttal, úgyhogy elégedett vagyok ezzel a fordulóval. :D
Igaz, Cahill nem játszott, Lucas és Isco meg csak csere volt, szóval jóval több volt ebben a körben, no de most már mindegy.

Viszont szerintem be fogok újítani egy wildcardot, pár embertől szeretnék megválni, és a nyolcaddöntők előtt amúgy is korlátlan mennyiségű transfert lehet majd végrehajtani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.03. 09:20:10

De egy gyalázat fordulóm volt, te jó ég. :D Ráadásul cseréltem előtte nyolcat, így még rájön -14 pont, megérte. S a csk karszalagot ráböktem Iscora, aki játszott 20 percet, huh nagyon gyenge egy nap volt. Na de majd a következő forduló. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.02. 19:56:32

visca el barca írta:mit morogsz Te kis mákos? :lol: multkor véletlenül rádobtad zselére a szalagot, tolt egy olyan napot, hogy 4-5 forduloig az élen leszel akkor is, ha más nem szerez pontot :lol:

de ma robbantok, tegnapi 5-ből 3 le, uhogy ma 9 jatekos fog pontot termelni. remélem zlatan meg a juvés középpályám összeszedi magát a multkori harmatos produkció után...
Nem tudom, miről beszélsz, több napig tartó, rendkívül részletes analízis, videózás és statisztikaelemzés után hoztam meg azt a döntést, hogy Ronaldo lesz a csékám. :lol: Amúgy is "csak" 13 ponttal vezetek. 8)
szerk.: Bár most szívás lesz, Isco nem kezd... :?

Zlatan piros, Pogba és Vidal sárga, Gary öngól, és rendben is vagyunk. 8) :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.02. 18:08:37

Gareth Tello írta:
visca el barca írta:gt, közben megoldódott a probléma, levették a pontokat :lol:
Igen, látom, így már csak 39 pontom van, kár, hogy észrevették a hibát. :lol:
mit morogsz Te kis mákos? :lol: multkor véletlenül rádobtad zselére a szalagot, tolt egy olyan napot, hogy 4-5 forduloig az élen leszel akkor is, ha más nem szerez pontot :lol:

de ma robbantok, tegnapi 5-ből 3 le, uhogy ma 9 jatekos fog pontot termelni. remélem zlatan meg a juvés középpályám összeszedi magát a multkori harmatos produkció után...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.02. 17:06:11

visca el barca írta:gt, közben megoldódott a probléma, levették a pontokat :lol:
Igen, látom, így már csak 39 pontom van, kár, hogy észrevették a hibát. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.02. 16:05:14

gt, közben megoldódott a probléma, levették a pontokat :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.02. 12:05:53

rohadt cszka moszkva... kell nekik 6 órakor játszani... fél 6kor szépen lezárnak mindent így fogalmam sincs melyik csapat milyen kezdővel áll fel.... :?

tegnap lewa volt a csk, erősen gondolkodtam h átteszem zselére, de inkább mégsem. lehet h a köbenh. az ellenfél de nem lesz még egy olyan napja mint a törökök ellen... (legalább is reménykedem... :lol: )
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.02. 09:16:31

visca el barca írta:gt

sztem egy csomo jatekosnak kesobb kerül fel a pont, multkor nekem is volt ilyen valakinél

viszont azt nézem h kurtoá meg mangala is kapott +1-1 pontot "appearence" címmel, és valójában fogalmam sincs ez mi, sőt a rulesban sincs ilyen :? :D
Jaja, közben megoldódott a dolog.

Szerintem úgy van, hogy aki hatvan percnél kevesebbet játszik egy meccsen, az csak egy pontot kap, ez az "appearance", PL Fantasyban is így van. Viszont kicsit nagy fail, hogy az említett játékosok végigjátszották az adott meccset, s ezért meg is kapták a 2 pontot, ellenben valamilyen érthetetlen okból kifolyólag jóváírták nekik azt az 1-et is. :lol:

Reus 18, Draxler 8, Jackson Martínez 8, Courtois 4, a többiek nem csináltak semmit, ma még jön Alaba, Lucas Moura, Isco és Ronaldo, jó lenne, ha hoznának pár pontot. (Mondjuk azt érzem, hogy Ronaldo nem fog sok pontot hozni, mivel mindenkinél ő a cséká. :lol: )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 23:23:39

Xanthor írta:
Bob_Marley írta:Közben NFL-ben csak sikerült mondhatom hetek óta tartó alkudozás végére jutni, gyakorlatilag még a gatyámat is oda kellett adnom, de hátha Andre Johnson segít az elkapó problémámon. :D Hartline is megbízható, TE-Def pozíciót meg keresnem kell. Tőlem meg gyakorlatilag egy elég erős pakk ment ellenértékben, de muszáj áldozatokat hozni. :D
Az TD problémádon nem biztos h Andre Johnson fog segíteni, 5 TD az elmúlt 25 meccsén. :D
Az én csapatomból nem érdekelne valami csere? Kapható lennék rá akár.

PL fantasyban újra nagy cserét húztam: jött Brady és meg is sérült. Ugyanezt már eljátszottam Rooneyval, csak nála az kihagyott meccse után ki is tettem, mert a United oldala azt írta, hogy 3 hét, aztán játszott és gólt.
Azt annyira nem néztem bevallom őszintén, de legalább biztos pont, s 50+ yardra mindig lehet tőle számítani. TD problémámon valóban nem fog sokat segíteni de meglátjuk.
Igazából gondolom neked meg futó kellene, s a 4 futómmal én megvagyok elégedve, erre próbálnál rácsábítani, hogy engedjek el, legalábbis gondolom. :D De jelenleg megvagyok elégedve a csapattal, futót amúgy sem szívesen cserélek, s majd a kicsi Richardson is remélhetőleg belelendül a Ramsben, s akkor tényleg jó a futó szekció, elkapóknál és jó lehet ez a Colston-Smith-Johnson trió, a többi posztom meg egyelőre siralmas (Jó volt tavaly a Stafford-Luck mizéria, most meg bárkit veszek fel s használok csak 1 QB-t az nem az igazi). Egy szó mint száz jelenleg a te csapatodból nem nagyon érdekel senki. Neked ahogy nézem még egy biztos futó kellene, viszont nekem meg WR már nem kell. Michael Floyd is szépen muzsikál, s én Stephen Hilbben is látok fantáziát. :D Rice nem jött be, őt dobom is ki holnap.
Héten win or go home meccs van Cumbee-val, érzésem szerint, aki kikap szépen lassan le is mondhat a PO-ról 1-4ről borzasztó nehéz visszajönni.

BL-ben érezhető, hogy eldobtam pár pontot magamtól a cserékkel, de a holnapi naptól remélek sokat.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 23:12:51

gt

sztem egy csomo jatekosnak kesobb kerül fel a pont, multkor nekem is volt ilyen valakinél

viszont azt nézem h kurtoá meg mangala is kapott +1-1 pontot "appearence" címmel, és valójában fogalmam sincs ez mi, sőt a rulesban sincs ilyen :? :D
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.10.01. 23:00:35

Bob_Marley írta:Közben NFL-ben csak sikerült mondhatom hetek óta tartó alkudozás végére jutni, gyakorlatilag még a gatyámat is oda kellett adnom, de hátha Andre Johnson segít az elkapó problémámon. :D Hartline is megbízható, TE-Def pozíciót meg keresnem kell. Tőlem meg gyakorlatilag egy elég erős pakk ment ellenértékben, de muszáj áldozatokat hozni. :D
Az TD problémádon nem biztos h Andre Johnson fog segíteni, 5 TD az elmúlt 25 meccsén. :D
Az én csapatomból nem érdekelne valami csere? Kapható lennék rá akár.

PL fantasyban újra nagy cserét húztam: jött Brady és meg is sérült. Ugyanezt már eljátszottam Rooneyval, csak nála az kihagyott meccse után ki is tettem, mert a United oldala azt írta, hogy 3 hét, aztán játszott és gólt.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 22:56:36

visca el barca írta:lewandowski csk, 2 gól =D> ettől függetlenül lehet átteszem holnap zselére, mert az tuti lő 5-öt :lol: :?
Reus cséká, gól, kiharcolt büntető, de szerintem én is át fogom tenni Ronaldóra. :lol:

Viszont azt árulja már el valaki, hogy Jackson Martíneznek miért csak 1 pontja van, amikor rúgott egy gólt...
szerk.: Na azért, ott a 8 pont. Vezetem az eurobarçás ligát. 8)
Game90 írta:Hamarabb kiestél a bajnoki címért folytatott harcból, mint a Spurs.
:mrgreen:
A Spurs idén nem fog kiesni a bajnoki címért folytatott harcból. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 22:53:15

lewandowski csk, 2 gól =D> ettől függetlenül lehet átteszem holnap zselére, mert az tuti lő 5-öt :lol: :?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 21:37:01

Közben NFL-ben csak sikerült mondhatom hetek óta tartó alkudozás végére jutni, gyakorlatilag még a gatyámat is oda kellett adnom, de hátha Andre Johnson segít az elkapó problémámon. :D Hartline is megbízható, TE-Def pozíciót meg keresnem kell. Tőlem meg gyakorlatilag egy elég erős pakk ment ellenértékben, de muszáj áldozatokat hozni. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.10.01. 21:21:39

Gareth Tello írta:Ahhoz képest, hogy milyen jól kezdtem, mostanában eléggé szívatnak a srácok.
Hamarabb kiestél a bajnoki címért folytatott harcból, mint a Spurs.
:mrgreen:
neobarca írta: Vagy elidtam az agyamat?
El.
Bob_Marley írta: Ezt arra mondom, hogy nálam nem lenne egyértelmű James-CP+ mellé automatikusan Lee.
Vucevic bármennyit fejlődhet jövőre (mondjuk hoz egy 15/12-t), én azért még mindig Lee-t vinném.
Slither írta: A draft az alapszakasz eredmenye alapjan lesz, ez mar tavaly fixaltuk.
Zsír, bajnokként majdnem középről választhatok, a 8. hely meg szinte a kedvencem :)
Bob_Marley írta: Majd Game vállalja a közjegyző szerepet, ha már úgyis nyert tavaly. :lol:
Megoldható :) :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 21:05:50

Nem tudtam sajnos megnyitni a linket, ha megtudnád tenni, linkeld be megint.
Majd Game vállalja a közjegyző szerepet, ha már úgyis nyert tavaly. :lol:

Mekkora zseni vagyok, olyan csk-t választottam, aki csak holnap játszik, hogy még véletlenül se adjam meg magamnak az esélyt a választásra, Messit ugye ki kellett vennem, s erre nem is figyeltem. Jó hogy hosszú az idény, mert rendesen vállaltam erre a fordulóra a mínusz pontokat, cseréltem egy csomót, s még ilyen figyelmetlenség is befigyelt. :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.01. 16:18:49

Bob_Marley írta: Slither majd a draftsorrendet hol lehet megnézni? Nem mintha probléma lenne kimatekozni, de ha máér beállítod, akkor egyszerűbb, mint manuálisan utána számolni.

Illetve tavaly Cumbee felvetette, hogy emeljük a vétó limitet, ha jól emlékszem 50%-ra erről is kellene szerintem szavazni, én pl ezt is támogatnám, ahogy az FA aukciót is. :D
http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... fttab=team" target="_blank

Veto szamot nem lehet beallitani, szoval max olyat lehet hogy beirjuk a forumba aztan osszeszamoljuk oket... azt nem fogom vallalni, mert ideny kozben csomo hsz lesz, es csomo oldalt at kell nyalazni. Szavazhatunk rola, csak elotte legyen meg draft idopont.

Kozben Cumbee is belepett az aukcios ligaba, szoval kene meg legalabb 1 ember hogy meglegyunk parosan. :wink:
Válasz küldése