Ma végre-valahára megjelent a várva-várt Fifa 15 demója. Szerencsére már sikerült kipróbálnom, szóval most megosztom veletek tapasztalataimat!
Mikor belépünk a játékba Messi "fogad" minket. Nyelv-; nehézség-; és kedvenc csapat választás, majd a szokásos cool EA Sports intró.

A játékon belül - ha jól emlékszem - a
Főoldal és a
Lejátszás fülek közül válogathatunk.
De akkor vágjunk is bele a játékba! A
Kezdőrúgás opción megint csak Messi látható, amint a Barca címerét csókolja (ez a kép vajon melyik meccsen készült?

). Nyolc csapat közül válogathatunk: Boca Juniors, Borussia Dortmund, Chelsea F.C., FC Barcelona, Liverpool F.C., Manchester City FC, Paris Saint-Germain F.C. és az S.S.C. Napoli. Én egy Barca-Napolit játszottam.
A mezválasztásnál valami szokatlanra lettem figyelmes: a legtöbb 170 cm-nél magasabb játékosnak mintha a kezei pálcikákból lennének. Érdekes.
Tovább megyünk a
csapatkezelésekhez. Idén letisztultabb lett az egész felállás kezelő.
Figyelem! Luis Suarezt csak a tartalékok között keressétek
(Legalábbis nálam ott volt.)
A demóban idén is csak egy labda kapott helyet - az ideiben ez a Brazuca. De van két változás is a tavalyihoz képest, már ami a nehézséget illeti. A mostaniban helyet kapott a
kezdő nehézség is, a többi öttel együtt. A tavalyiban csak
amatőrön lehetett játszani.
No, indítsuk a meccset, erre vártam már vagy 3 hónapja. Az animációk a régiek, de vannak új arcok és természetesen
új kijelzők, amik a '11-es-hez hasonlóak.
Figyelem! PL-kijelzők még nincsenek az XBox 360-os demóban!
A játékmenetet még számomra szokni kell, mintha új motor raktak volna a játékba. Két új dologgal bővült még a játékmenet; idén az
Ultra offenzív után a
Letámadás, az
Erős védekező után pedig a
Busz beparkolás jön.
Egyszóval a demo nagyszerű, de még next-genen is ki kell próbálnom!

Alig várom már a teljes játékot.