faithnomore írta:nemrég kezdtem el a játékot, már eléggé megerősítettem a csapatot, annyi kérdésem lenne hogy nektek melyik edzés jött be a legjobban?
nem csak az edzés típusa érdekelne engem, hanem edzésintenzivitás meg az erőnléti %-a is
köszi előre is
Edzés típusból elsőnek a kapus elég jónak tűnik, de ilyen téren nem vagyok tapasztalt, ellenben talán a csatárok fejlődnek még elég gyorsan ahhoz képest, hogy utána mennyit kaphatsz értük.
Edzés intenzitást mindenképpen 100%-ra tedd! Az erőnléti edzést meg 13-18 közé tedd, attól függően jó, vagy remek erőnlétből akarsz többet látni.

Nekem eddig 20-n volt, úgy nagyon jó erőnlétek voltak, de sokat veszítettem, így most 16%-ra tettem és sokaknak esett is az erőnlétük, de még így is elég jók, az átlag megfelelő felett van, tehát bőven jó, ellenben így tudod a "legtöbb edzést adni".
Még fontos, hogyha már elég jó a pénzügyi helyzeted, akkor 9 segéd- (kapus edzés esetén 9 kapus-) és 1 kapus- (kapus edzés esetén 1 segédedzőt) vegyél fel.
Ha teheted, akkor 17 éves megfelelőket vegyél a posztra, amit edzeni akarsz, úgy, hogy a lehető legtöbbet tudj edzeni belőlük (kapus edzésnél 2 kapus, védőnél 10, csatárnál 6, stb)