Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Edzés típusból elsőnek a kapus elég jónak tűnik, de ilyen téren nem vagyok tapasztalt, ellenben talán a csatárok fejlődnek még elég gyorsan ahhoz képest, hogy utána mennyit kaphatsz értük.faithnomore írta:nemrég kezdtem el a játékot, már eléggé megerősítettem a csapatot, annyi kérdésem lenne hogy nektek melyik edzés jött be a legjobban?
nem csak az edzés típusa érdekelne engem, hanem edzésintenzivitás meg az erőnléti %-a is
köszi előre is
Vegyél fel msnre, a profilomban van a cím.ultrasur írta:Srácok valaki rám tudna szánni 1 percet nagyon fontos lenne!
Egész jól ment most egy darabig de a legutóbbi 4 meccset buktam vagy X.
Pedig mindegyik ellenfelemnél jobb voltam.
Itt az előző bajnoki:
http://www.hattrick.org/Club/Matches/Ma ... BrowseIds=
Szerintem aránytalan. Most játszok vele idegenben és jó lenne ha mondanátok 1-2 szót milyen felállásba és taktikával vágjak neki a meccsnek és mi oka lehetett a vereségnek?
Semmi kül. csak sok öntörvényű ember van a csapatomban, és javítani szeretném az átlagot ebben.MichaaBee írta:Népszerű fickót nem olyan nehéz találni.davi10 írta:...Mondjuk nem a leggyakoribb, de általában bele lehet futni egybe, ha a piacot nézegeted. Egyébként miért kell ennyire?
![]()
Más: Most adtam el 414 200 eFt-ért az egyik 20 éves lenyűgöző középpályásom, így most a készpénzem megközelíti a 700 ezret, amire még soha nem volt példa.![]()
Köszönöm, hogy szóltál! Az ilyen hibák elkerülése végett arra kérek mindenkit, hogy számolja át a saját csoportját, de legalább a saját csapatát!Pety-d írta:Az én csapatom nem 9, hanem csak 4 gólt szerzett (sajnos).MichaaBee írta:
P.S. Ha hibát láttok az oldalon lévő tabellákon, szóljatok!Senki nem tudja véletlenül, a választ a legutóbbi kérdésemre?
Az én csapatom nem 9, hanem csak 4 gólt szerzett (sajnos).MichaaBee írta:
P.S. Ha hibát láttok az oldalon lévő tabellákon, szóljatok!
Kösz, hogy szóltál.ultrasur írta:Igazából a Lelkesedés-THC meccs 2-2 lett és hosszabításban lett 4-3.
http://www.hattrick.org/Club/Matches/Ma ... BrowseIds=
Népszerű fickót nem olyan nehéz találni.davi10 írta:...
Akkor egy népszerű fickó nem nagyon olcsóért?MichaaBee írta:Imádott csapattag gyakorlatilag nem létezik. A Hattrick 12-13 éves története során összesen 1 darab volt belőle...davi10 írta:Van valakinek NAGYON olcsón "Imádott csapattag" játékosa eladó?
Egyébként nincs olyan, hogy nagyon olcsó.Hiába rakok ki isteni kapust 0-ért (ami végülis olcsó, nem?
) úgyis felviszik 1,5m köré...
Persze nyilván van olyan, hogy egy játékos áron alul megy el, de ez csak az utolsó percekben dől el.![]()
Imádott csapattag gyakorlatilag nem létezik. A Hattrick 12-13 éves története során összesen 1 darab volt belőle...davi10 írta:Van valakinek NAGYON olcsón "Imádott csapattag" játékosa eladó?
Ha jól tudom ugyan az vonatkozik erre is és nincs vele semmiféle probléma, vagyis a 10+1el tuti nincs a 11+0ban 99%ig vagyok biztos azt lehet fel kellene tenned a ht fórumban,de a legérdemesebb a 9+2 vagy a 10+1 mivel így a kapus vagy éppen fordítva a mezőnyjátékosok formája nem esik annyiraMichaaBee írta:Akkor egy látszólag gyenge kérdés: 10+1 vagy 11+0 esetén is hasonló a helyzet?Gondolom igen, de mivel itt HT-ról van szó, nem árt, ha megkérdezi az ember.
![]()
Akkor egy látszólag gyenge kérdés: 10+1 vagy 11+0 esetén is hasonló a helyzet?bowlinggolyo írta:Nos én a 9+2segédedző kapus edző mellett teszem le a voksom mivel nekem is ilyen felállásban vannak és eddig még nem volt h emiatt vesztettem volna edzést.Ezen kívül mindent elmondott MichaaBee
Nos én a 9+2segédedző kapus edző mellett teszem le a voksom mivel nekem is ilyen felállásban vannak és eddig még nem volt h emiatt vesztettem volna edzést.Ezen kívül mindent elmondott MichaaBeeMichaaBee írta:Szabályzat.davi10 írta:Hello!
Hány segéd és kapusedzőm legyen, mert ha túl sok van akkor esik a csapatszellem...
Ti mennyit "üzemeltettek"?Maximum 10 segéd- és kapusedződ lehet összesen. Mivel a cél, hogy minél gyorsabban fejlődjenek, ezért a lehető legtöbbet kell belőlük használni. 9+1 (vagy egyesek szerint akár 9+2, bár ezt nem tudom megerősíteni) segédedzőt érdemes tartani. Ha kapust edzel, akkor nyilván pont fordítva, illetve ott szóbajöhet a 8+2.
Általában nem az egyszerűség teszi jóvá a játékokat.Rewolution5 írta:a hallottakból nem egyszeru jatek.......