Sziasztok!
Írhattam volna ezt a "Segítség kéne" topikba is, de mivel a számítástechnikához tartozik, ezért gondoltam itt jobb helye lesz.
Szóval. A Gondom a következő: írattam magamnak egy pár új játékot, és sajnos egy-kettőnél olyan furcsaságot tapasztaltam, amit nem értek.
Hosszas körülírás helyett inkább leírnám a konkrét problémákat:
- Tiger Woods PGA Tour 07: a játék betölt, minden OK, menü, zene, hangulat... minden tökéletes, de ha betöltök bármilyen pályát is, akkor egy totál fekete képernyő jön be!!!

A kép szélén vannak mindenféle a játékhoz tartozó kis képek, logók, amik látszanak, de maga a pálya tök fekete, azaz használhatatlan...
- Silent Hunter 3: Ez egy tengeralattjárós játék, és ez is tök jól megy, mindenhol minden működik, DE - amikor belenézek a teleszkópba, ami ugye egy ilyen játékban igen csak kell, az is tök fekete lesz!!!
- És pl.: a FIFA07, és a Call of Duty 2 meg bár működnek teljesen, de akadoznak eléggé full grafikán, sőt még picit butább grafikával is, amit nem értek, mert a gépem még ha két éves is, a rohadt életbe nem olyan [auto_cenzúra]! Vagy igen?
MIÉRT? Mi lehet a baj? A probléma gondolom ugyan az mindkét játéknál, de mi??? És az akadozás...?
Gépem: Asus alaplap, AMD Athlon64 3000+ 2Ghz-es proci (valójában ez 3Ghz!!!), 512Mb DDR Ram, 80Gb Maxtor winyó 7200rpm, Asus Radeon 9600XT 128Mb-os videó kártya...
Szerintetek? Elavult videókártya? Kevés memória? Vagy csak valami beállítási, driver gond lehet...?
Köszi előre is a segítő hozzászólásokat.