Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, 'szal a Shader Model 3.0; nem tudom pontosan hogy mi lehet, de ha a következő videókártyád van akkor menni fog a játék, aminek a futtatásához szükséges az a SM 3.0:robertfcb, aki rossz helyre írt, de remélem itt is megtalálja írta: * Processzor: Pentium 4 3 GHz v. AMD Athlon 3000+
(A játék kétmagos processzorokra is optimalizált)
* Operációs rendszer: kizárólag Windows XP
* Memória: 1 GB
* Helyigény: 8 GB
* Grafikus kártya: 128 MB DirectX 9.0c kompatibilis, Shader Model 3.0-t támogató
(Támogatott videókártyákat lásd lejjebb)
* Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
* DirectX 9.0c
* Hálózat (multiplayerhez): 128 Kbps
bocs hogy ideírom de légyszi válaszoljatok , mi ez a Shader Model 3.0?
és mely videókártyákban található meg?
Nekem mikor lesz ilyenem?
Neked milyen érdekes problémáid vannak hajnali háromnegyed hatkor?!Game90 írta:Nem tudjátok, érdemes lenne beszerezni ezeket a játékokatFight Night Round 3, Madden NFL 07, The Godfather, Scarface.
Nekem is hasonló gépem van talán csöppet még gyengébb is de fifa és cod simán megy rajta ... legjobb graffalSilvanus írta:Gépem: Asus alaplap, AMD Athlon64 3000+ 2Ghz-es proci (valójában ez 3Ghz!!!), 512Mb DDR Ram, 80Gb Maxtor winyó 7200rpm, Asus Radeon 9600XT 128Mb-os videó kártya...
Szerintetek? Elavult videókártya? Kevés memória? Vagy csak valami beállítási, driver gond lehet...?![]()
Köszi előre is a segítő hozzászólásokat.
Én játszok vele...PS2-nEnrique21 írta:NBA 07-tel játszik valaki?
Soha nem nyomtam még kosárral,de ez most bejönne..
Bejönne,ha nem lenne ilyen nehéz írányitani..
Ha valaki játszik vele,az segithetne mert ez rohadt nehéz igy.(legalábbis nekem)
Probáltam a fifához() hasonloan a gombokat rakni,de mindig csak az van ami alapból..pedig elmentem..