Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.25. 13:28:11

Bob_Marley írta:pl who the fuck is Megatron??? :D
Calvin Johnson :wink:

Bob_Marley írta:Még a pontozást se ismerem, úgy értve hogy pl Game az első matchup lemegy a hétvégi meccs és annyi??? :D
Egy forduló 1 meccs minden játékosomnál is???
Majd következő héten új emebr???Lesz rájátszás???Lesz alsó-felső ház vagy csak simán mondjuk első 4 aztán go.
Nem mintha veszélyeztetne a PO, NFL-hez lövésem sincs, Ravens-Bears a 2 legjobb csapat többi nem érdekel :mrgreen:
Rámész a matchupra és látod, hogy melyik héten kinek a csapatával játszol. Igen, arra a fordulóra számít a játékosok pontja is, akinek több pontot hoznak azon a héten annak +1 win. Az alapszakasz az első 14 forduló és a legjobb 4 kerül a rájátszásba. A rájátszás fordulói pedig a 15. és 16. heti. (16. a döntő)
A yahoo jóslata alapján te 7-7-tel zárod a szezont és épphogy lemaradsz a playoffról :)
mademan írta: a Szabad ügynök piac és a cserék hogy lesznek??? erről valaki némi infót! lusta vagyok a yahoo-n utánna nézni
A draft sorrend fordítottában kioszt waiver sorszámokat, ami arra jó, hogy ha valaki droppol egy játékost, az waiverre kerül és akinek a legkisebb a sorszáma a játékosra igényt tartók közül azé lesz. Free agenteket meg akármikor igazolhatsz, csak ugye akkor droppolni kell valakit.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.25. 13:22:58

Akkor én is nyomok egy rövid elemzést. :)

1. ( 3 ) Arian Foster RB
No brainer, csoda hogy lecsúszott hozám. Remélhetőleg nem fog sérülésekkel bajlódni.

2. ( 18 ) Jimmy Graham TE
QB-t akartam, de a top5 elkelt. WR poszt elég mély, gondoltam később is lesz még jó játékos ott. Graham meg Gronkowskival együtt kiemelkedik a TE mezőnyből így sztem jó választás volt 18. helyen.

3. ( 23 ) Greg Jennings WR
Most már nagyon kellett egy WR, és 23. picként teljesen jó lesz.

4. ( 38 ) Mike Wallace WR
Gondolkoztam egy RB-n, de egyik bentmaradó sem tetszett, Wallace meg még jobb lesz idén.

5. ( 43 ) Tony Romo QB
Most már nagyon kellett egy QB, Romo volt a legjobb ebben a pozicióban.

6. ( 58 ) Roy Helu RB
Kezdtek elfogyni a használható RB-k, kis szerencsével elég jó lehet Helu.

7. ( 63 ) Dwayne Bowe WR
KC elsőszámú WR-je, ha elég sok TD-t hoz, akkor elit WR lehet, legrosszabb esetben is egy erős közepes.

8. ( 78 ) Matt Ryan QB
8. körben szinte ajándék, csere QB-nek több mint jó.

9. ( 83 ) Jonathan Stewart RB
Contract year, jó lesz cserének.

10. ( 98 ) Eric Decker WR
Ha nem sérül le, akkor sokat profitálhat Manning passzaiból.

11. ( 103 ) Houston DEF
Érdekes hogy a korai D draftolók nem választották még ki, sztem simán top3.

12. ( 118 ) Jahvid Best RB
Csoda hogz lecsúszott idáig, mennyit paráztam, hogy vki elhappolja. Hatalmas upside, rossz esetben beszopom, de csere RB-él ez kell.

13. ( 123 ) Kellen Winslow TE
Sok használható játékos nem volt már, jó lesz csere TE-nek.

14. ( 138 ) James Starks RB
GB 1. számú RB-je, sztem nagy steal a 14. körben.

15. ( 143 ) Alex Henery K
Prater és közötte gondolkoztam, de Phi OFF több pontot fog szerezni, így Henery mellett tetten le a voksom.

Nagyjából elégedett vagyok, egyik bye week miatt talán kéne egy csere. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.25. 13:08:54

Na én is leírom, bár nálam már ott megakadt a dolog, hogy irkáltok és a beceneveket nem tudom, pl who the fuck is Megatron??? :D
És én nem ismerem annyira a dolgokat, ki sérült ki ül a börtönben, ki lehet jó, csak úgy saccra megérzésre ment a draft meg nézegetve a statokat.

1. (7) Maurice Jones-Drew (Jac - RB)
2. (14) Matthew Stafford (Det - QB)
3. (27) Victor Cruz (NYG - WR)
4. (34) Steven Jackson (StL - RB)
5. (47) Reggie Bush (Mia - RB)
6. (54) Jason Witten (Dal - TE)
7. (67) Stevie Johnson (Buf - WR)
8. (74) Reggie Wayne (Ind - WR)
9. (87) Nate Washington (Ten - WR)
10. (94) Denarius Moore (Oak - WR)
11. (107) Ryan Fitzpatrick (Buf - QB)
12. (114) Jermaine Gresham (Cin - TE)
13. (127) New York (NYG - DEF)
14. (134) Neil Rackers (Was - K)
15. (147) Mark Ingram (NO - RB)

1;Maurice Jones-Drew
Jó számokat hozott tavaly is, első körben mindenféleképpen futót akartam húzni, írtátok miért nem Brees vagy Brady válasz egyszerű mindkettőt utálom :D

2;Mathhew Stafford
Jó irányító én nem tudom hol volt sérült mikor, meg mennyire lesz az, kellett egy jó QB, Rodgersék kimentek, ő szimpi volt.

3;Victor Cruz
Eazzy megjegyezte miért nem Nicks meg majd Cruz nem hoz ilyen számokat, meglátjuk, jó lesz ő is.
Pont MCfadden meg Andre Johnson ment ki előttem, pedig ők voltak a kívánságlistámon abban a körben, pech :?
Ha csak a Philly ellen parádézik Cruz már megérte :mrgreen:

4;Steven Jackson
Nagy öreg, bírom a palit sisak nélkül is megy előre :D Alapból futókra építek, kellett még egy kiemelkedőt tudni hozó RB

5;Reggie Bush
Koncepció ugyanaz volt, futó kellett, ő meg azért pár éve elég jó volt, hátha idén is

6;Jason Witten
TE is kellett már :D Sajnos Vernon Davist pont előttem húzta be Game, pedig őt szerettem volna, de jó lesz nekem Witten is :D

7;Stevie Johnson
Első számú elkapó Buffaloban, WR poszton többen is erősebbek vagytok ezzel tisztában vagyok, de én futókra koncentráltam bent maradt DeSean Jackson is, de Eagles játékost alapból nem választok :D
Szerintem jó lesz ez a WR választás.

8;Reggie Wayne
Őt ismertem :D Megláttam, megtetszett.

9;Nate Washington
Továbbra is kellettek elkapók, így hogy nincs Britt jó lehet s tavaly nagy szezonja volt.

10;Denarius Moore
Ismét csak elkapó, Oaklandet valamennyire szeretem, tavaly is szimpi volt, de innentől már kevés játékost ismertem, akiről nagyjából tudom jó azokat húztam.

11;Ryan Fitzpatrick
Csere QB-nak tökéletes olyat akartam, akit kevésszer visznek földre, s tavaly elég jó számokat hozott, szerintem ez jó pick volt, bár fogalmam sincs mikor bye weeken lesz Stafford kivel játszanak, amilyen mákom van GB :D

12;Jermaine Gresham
Owen Daniels és Jared Cook pont kiment előttem, mindenféleképpen kellett egy csere TE, ő statjai voltak jók.

13;Giants D
Valamiért olyan emlékképeim vannak, hogy az óriások védelme tavaly is jó volt, csak sok volt a sérülés (fogalmam sincs mi változott azóta lehet a liga leggyengébb védelme :D), Defense már nagyon kellett idáig nem választottam őket ismertem, Pierre-Paul meg Umenyiora meg nagy kedvenc onnan :D

14;Neil Rackers
Kellett rugó ő volt bent.

15;Marc Ingram
Nem mintha sokat futna a NO :D Így utólag lehet Redman jobb lett volna, csak én nem tudtam, hogy ő kezdő is lehet, Ingram meg mégiscsak kezdő futó, mindegy max majd FA csere lesz belőle :D

Nagyon nem volt szakmai döntés ez azért látható, olvasható is, nézegettem hol mik lehetnek a kezdők arra is próbáltam figyelni, csak így hogy annyira nincs benne az ember nehéz a sok táblázatból jó algoritmust összeállítani az agyadban :D Azt pl nem tudom hol erősítettek a csapatok, pl futójáték háttérbe szorul, vagy az O-Line erős kevesebb sack lehetőség stb, tavalyi statokat néztem, meg szimpátia s alap koncepció, hogy legyenek jó futóim :D Thats all

Még a pontozást se ismerem, úgy értve hogy pl Game az első matchup lemegy a hétvégi meccs és annyi??? :D
Egy forduló 1 meccs minden játékosomnál is???
Majd következő héten új emebr???Lesz rájátszás???Lesz alsó-felső ház vagy csak simán mondjuk első 4 aztán go.
Nem mintha veszélyeztetne a PO, NFL-hez lövésem sincs, Ravens-Bears a 2 legjobb csapat többi nem érdekel :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.25. 12:28:37

Na akkor én is leírom mit gondolok a draftomról:

1. (5) Calvin Johnson (Det - WR)
2. (16) Trent Richardson (Cle - RB)
3. (25) DeMarco Murray (Dal - RB)
4. (36) Julio Jones (Atl - WR)
5. (45) Fred Jackson (Buf - RB)
6. (56) Philip Rivers (SD - QB)
7. (65) Brandon Lloyd (NE - WR)
8. (76) Fred Davis (Was - TE)
9. (85) Stevan Ridley (NE - RB)
10. (96) Josh Freeman (TB - QB)
11. (105) Philadelphia (Phi - DEF)
12. (116) Santonio Holmes (NYJ - WR)
13. (125) Coby Fleener (Ind - TE)
14. (136) Jason Hanson (Det - K)
15. (145) Isaac Redman (Pit - RB)

1. Calvin Johnson
4 ember volt akit QB előtt húztam volna, ő volt az egyik, a top 3 futó már kiment. Ha Stafford egészséges marad a tavalyikoz hasonló számokat fog hozni. Jó pick.

2. Trent Richardson
A top 5 irányító közül már csak Staffod volt, őt nem akartam, mert ha Megatron vagy ő megsérül, a másik számai is visszaesnek, együtt ez katasztrófa lenne. Richardsonban van egy kis kockázat, de minden bizonnyal ki fog fizetődni. Clevelandben nagyban támaszkodnak rá, jó az állóképessége, Peterson óta a legjobbak az egyetemi számai futóként.
Jó pick.

3. DeMarco Murray
Ő mégnagyobb kockázat, mert a tavalyi rookie szezonjában is megsérült, de ha most kihúzza akkor megéri a 3. körös picket. Közepes pick.

4. Julio Jones
Fantasztikus rookie szezon 3 kihagyott meccs ellenére is, jó offense van körülötte, idén talán még több ball time-ot vesz el a veterán Roddy Whitetól. Jó pick.

5. Fred Jackson
Ő is megsérült tavaly, nagy harcban lesz C.J. Spillerrel. Tekintve, hogy bent volt még Gore (mondjuk neki szintén lesznek vetélytársai) és Reggie Bush, nem biztos, hogy a legjobb döntés volt, bár lehet az is, de ebben csak reménykedhetek. Rossz pick.

6. Philip Rivers
Ha már eddig vártam, 1-2 körrel tolhattam volna, hiszen már csak ő és Matt Ryan volt bent a jobbik fajta QB-ból, kettőnknek nem volt irányítója és ők közel azonos szintűek. A tavalyi szezonjánál csak jobbat produkálhat, 2 éve azért ő top fantasy QB volt. Tekintve a körülményeket itt rossz pick, amúgy közepes.

7. Brandon Lloyd
Top WR volt az elmúlt években, most a Patriotsban kevesebb szerepe lesz, de Brady dobja neki a labdát. Calvin Johnson és Julio Jones mellett csak az említett 2 WR bye week-jén fog játszani valószínűleg, arra jó lesz. Kivétel persze sérülés kiváló forma nála, rossz forma Jonesnál pl. Közepes pick.

8. Fred David
Na itt volt az első technikai probléma és húzta nekem a gép :D Mivel a top TE-k már kimentek és volt bent még pár Davidhez hasonló, vártam volna még a TE pickel, de ha RG3-nak jó szezonja lesz még jól is járhatok vele.
Közepes pick.

9. Stevan Ridley
4. számú futóm, sőt (későbbiekben kiderül miért). Ő fog kezdeni a Patsben, de osztozkodnia kell majd Vereennel, Woodheaddel, Addaial. Nem lesz egy kiugró szezonja, de cserének tökéletes. Jó pick.

10. Josh Freeman
A másik tavalyi pocsék szezonos QB, de sokat fejlődhet a Tampa és ő is. Vaciláltam, hogy Schaubot kéne vinni, de lehet a Texans még inkább a futás felé megy el, plusz volt már így is elég tavaly sérült játékosom. Vincent Jackson érkezése is segíti majd őt. Backupnak tökéletes, jó pick.

11. Philadelphia DEF
Technikai probléma 2, gép húzta. Ezzel kútba dőlt a tervem, hogy az utolsó körben kihúzom a Billst ami sokat erősödött a védelemben. Ha itt húzok defenset akkor se őket húztam volna. Roszz pick.

12. Santonio Holmes
Kb. ugyan az a szitu, mint Lloyd, cserének jó, ő azért biztos pont a Jets wideoutjai között. 4. számú WR-nek jó, semmi több. Közepes pick.

13. Coby Fleener
Rookie TE, akinek rookie QB dobja majd a labdát, de mindkét ember ígéretes, jó dolog sülhet ki akár belőle, 13. körben nem sajnálom. Jó pick.

14. Jason Hanson
Mivel Bob elvitte előlem Rackerst, így maradt Hanson. Jó offense, legalább sok PAT-t fog rúgni. Jó/közepes pick.

15. Isaac Redman
Nem is értem, hogy maradt bent az utolsó körig, ha Mendenhall nem épül fel (ami egyre valószínűbb), nagyon jó pick lehet, ha akár csak a szezon első felében is. Jó pick.

Na ennyi, remélem beigazolódik a yahoo jóslata a szezonra :D
Tocy írta:amúgy Trent Richardson tök jó, csak ugye kettőt játszik a Steelers, kettőt a Bengals, kettőt a Ravens D ellen, és mindhárom futás elleni védekezésben király :D
A Steelers ellen csak egyet, mert a második meccsük a 17. héten van ami már nem fantasy week, meg ők azért a passzvédekezésben a topok. A Bengals pedig kb ilyen közepesen jó csak, nem olyan kimagaslóan.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.25. 11:27:47

Slither írta:Team ratingek (amik sz@rok :D ):

Dream Team: 113.56
Wu-Tang Clan: 83.08
Xanthor Reapers: 80.04
fcb0827: 107.38
Tocy Saints: 114.44
Bob-Bears: 112.05
MADE TEAM: 99.79
Debrecen Jets: 106.4
Cumbee Lamantines: 93.25
pcsabi90: 104.19
Juhú :D Amúgy szerintem az enyémnél 5 tuti jobb csapat van kb :D Annyi talán, hogy nekem a cseréim is hasonló szintűek, rotálok majd attól függően, hogy éppen ki ki ellen játszik, aztán meglátjuk. Nincs csererúgóm, azt majd valakitől kérek kölcsön :D Akitől stabilan várok pontokat, az Rodgers-Nelson-Turner-Akers-Baltimore, Sproles nagy kérdés , hogy mennyit fog játszani (de mivel kedvenc játékos, nem hagyhattam ki :D ), Harvin-től várható egy nagyobb szezon, de majd meglátjuk őt is, Austin-tól mindenképp jó szezont várok sérülésmentesen, és még ott van Bradshaw, akit benéztem, az Michael Bush :D Ott van még Meachem, tőle is sokat várok, első számú WR lesz Ssan Diegoban. De tényleg ez a ranking az újoncokra, vagy pl Peyton Manningre semmit nem ad, szóval nem sokat ér.

Szerk.: amúgy Trent Richardson tök jó, csak ugye kettőt játszik a Steelers, kettőt a Bengals, kettőt a Ravens D ellen, és mindhárom futás elleni védekezésben király :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.07.25. 12:58:01-kor.
mademan
Capitá del Barça

2012.07.25. 09:47:20

1. (9) Tom Brady (NE - QB)
2. (12) Matt Forte (Chi - RB)
3. (29) A.J. Green (Cin - WR)
4. (32) Jamaal Charles (KC - RB)
5. (49) Aaron Hernandez (NE - TE)
6. (52) Vincent Jackson (TB - WR)
7. (69) Beanie Wells (Ari - RB)
8. (72) Chicago (Chi - DEF)
9. (89) Joe Flacco (Bal - QB)
10. (92) Ben Tate (Hou - RB)
11. (109) Cedric Benson (Cin - RB)
12. (112) Owen Daniels (Hou - TE)
13. (129) Sebastian Janikowski (Oak - K)
14. (132) Michael Floyd (Ari - WR)
15. (149) Kenny Britt (Ten - WR)

na itt az én csapatom!
mivel 9. ként választottam és kimentek a top futók így húztam tomyboyt elsőként! szerintem nagyon nem kell ezt a döntést megindokolni, a pats idén is ott lesz a playoffban!

a 2. körben jött Forte, aki a még draftolható futók között volt és az előzetes kívánságlistámon szerepelt!

a 3. körben kellett egy jó elkapó és mivel akiket kinéztem (Fitzgerald, welker) elkeltek így a tavaly szenzációs A.J. Green-t húztam

4. körös Jamal Charles kockázatos húzás volt hiszen a tavalyi szezont teljes egészében kihagyta, de előtte 2010-ben nagyon ott volt, ami miatt megérdemli a bizalmat

5. kör: kellett egy jó TE és mivel Gronk és Graham így maradt a Aaron

6. kör Vincent Jackson
a Tampa szerintem sötét ló lesz idén, lehet nagyon jó és nagyon rossz szezonja is. én az előbbiben bízom

7. kör Beanie Wells
a Cardinals szerintem sötét ló lesz idén, lehet nagyon jó és nagyon rossz szezonja is. én az előbbiben bízom
8)
ha a térde is rendbe jön nem lesz baj

8. kör Chicago DEFENSE
a jó védelem minden alapja, kaptam is osztást rendesen (egyesek szerint túl korán húztam, mások azt sérelmezték, hogy elvittem a macikat)

9. kör - Joe Flacco
Brady a 9. héten van bye weeken, a baltimore pedig ekkor a browns ellen játszik...

10-12. és 15. kör
szinte teljesen szétesetem, mindenféle szisztéma nélkül húztam, így sikerült többek között Cedric Benson-t is megszereznem

13. kör Sebastian Janikowski
basszus még bent volt!!!!!!!!! hülye lettem volna nem őt választani

14. kör Michael Floyd
körülbelül csak 4. számú elkapónak számít a pintyeknél, de ha akkora tehetség mint amilyennek mondják és a többiek (kivéve Larry) csak picit gyengébbek lesznek akár kezdő is lehet

hát ennyi!
ha van valakinek energiája nyugodtam elemezheti, úgyis minden a pályán dől el!

a Szabad ügynök piac és a cserék hogy lesznek??? erről valaki némi infót! lusta vagyok a yahoo-n utánna nézni

a TEGNAP ESTE azért NAGY ÉLMÉNY VOLT (már emiatt megérte)

:D
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
mademan
Capitá del Barça

2012.07.25. 07:43:52

a draft elemző nem mérvadó!
nálam Jamal Charles -2 pontot adott csak azért mert tavaly sérült volt!!! de tavaly előtt marha jó szezonja volt és idén is jó lesz :D
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
PCsabi
aka Game90

2012.07.25. 01:32:00

Eazzy, majd egy rövidebb értékelést írjál már a draftomról/csapatomról, hogy nulla felkészülés után kb. mire számíthatok, milyen erősségű a csapatom ebben a mezőnyben, köszöntem :) Azt már tudom, hogy Lynch nem volt a legjobb pick :? :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.24. 23:08:32

Xanthor írta:
Bob_Marley írta: Betettem egy rating mérőbe:
Team Rating:112.05
Jó ez :D

http://www.fantasysp.com/team_analyzer/nfl/
Az a baj, hogy ez kb csak a tavalyi számok alapján értékel. Trent Richardsonra kaptam 0.63-at, Ridley-re -1-et pl. :D

Ezt a fentiekben leírt alapján megóvom, de nem baj, mi a majd a pályán beszélünk :D
The Best Draft of the 2012 season goes to...
Xanthor Reapers
Manager: Balázs
The Best Draft is awarded to the team with the most projected season points based on weekly optimal starting lineups. :wink:
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.24. 23:03:12

Bob_Marley írta: Betettem egy rating mérőbe:

Az a baj, hogy ez kb csak a tavalyi számok alapján értékel. Trent Richardsonra kaptam 0.63-at, Ridley-re -1-et pl. :D

Ezt a fentiekben leírt alapján megóvom, de nem baj, mi a majd a pályán beszélünk :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.24. 23:01:32

Team ratingek (amik sz@rok :D ):

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 22:51:41

Én jelzem makacs vagyok, nem érdekelnek Eazzy kommentjei, hogy ez rossz volt azt miért stb :mrgreen:
Én érzésem szerint jól draftoltam, bár amiket elterveztem nem jött össze, de majd cserélgetek, legfőképpen Baltimore D és Bears D érdekelne :D

Ja és Game ellen kezdek majd, nagyszerű :lol:
Betettem egy rating mérőbe:

Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.07.24. 20:57:41

2 perc a kezdésig. Slithert és Game-et várjuk még a draft kliensben.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.24. 20:51:31

Érdekes lesz. Kb semmit nem készültem rá, most néztem bele egy ár percre a statisztikákba és a beállításokba és rájöttem, hogy nem értem a rendszert.:D Mind1, az első 3 körben ahogy nézem lesznek ismerős nevek, utána már egyre kevesebb.:D
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.24. 20:48:45

Ne keverjünk uraim, mindjárt kezdés.

De megint [auto_cenzúra] a yahoo.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.24. 19:45:06

Slither írta:
Eazzy írta: Slither!
10. kör után boom or bust playert húzz, ha van egy kis mákod, akkor csak ez érhet PO-t.
A Top játékosokat is alig ismerem, szóval nálam kb. mindenki boom or bust. :lol:

Amúgy most miért állítottad át randomra a draft sorrendet? Végig úgy készültem, hogy 3. helyen draftolok, sztem a többiek is úgy gondolkoztak hogy a kisorsolt sorrend alapján húzhatnak. Vissza is állítom a dolgot. :wink:
Hozzá sem nyúltam a drafthoz.
Kivettem a W/T posztot. Ennyi. Hmm... :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.24. 19:35:03

Eazzy írta: Slither!
10. kör után boom or bust playert húzz, ha van egy kis mákod, akkor csak ez érhet PO-t.
A Top játékosokat is alig ismerem, szóval nálam kb. mindenki boom or bust. :lol:

Amúgy most miért állítottad át randomra a draft sorrendet? Végig úgy készültem, hogy 3. helyen draftolok, sztem a többiek is úgy gondolkoztak hogy a kisorsolt sorrend alapján húzhatnak. Vissza is állítom a dolgot. :wink:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.24. 17:24:47

Akkor kiveszem.

Jövőre ESPN-t bepróbáljuk majd.

Slither!
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.24. 17:05:50

Slither írta:
Eazzy írta:Srácok!
Most nézem a mockokkal, hogy 15 kör van általában, nálunk meg 16 roster hely van, ugyanis amikor takarítottam a rostert Slither első beállítása után, akkor bennhagytam egy flex positiont még. Tehát most egy WR/RB mellett egy WR/TE is van. Maradjon ez így, vagy mindenki úgy készült, hogy nincs ilyen, szóval vegyem ki?
Sztem vegyük ki, a 15 ember is bővan sok, 10 után se tudok már választani. :D

Amúgy egyre gázabb ez a Yahoo draft window, szombat óta nem tudok belépni oda. :x
Mindkét állítással egyetértek. Elég a 15, és nem gyerebe a yahoo...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.24. 16:49:32

Eazzy írta:Srácok!
Most nézem a mockokkal, hogy 15 kör van általában, nálunk meg 16 roster hely van, ugyanis amikor takarítottam a rostert Slither első beállítása után, akkor bennhagytam egy flex positiont még. Tehát most egy WR/RB mellett egy WR/TE is van. Maradjon ez így, vagy mindenki úgy készült, hogy nincs ilyen, szóval vegyem ki?
Sztem vegyük ki, a 15 ember is bővan sok, 10 után se tudok már választani. :D

Amúgy egyre gázabb ez a Yahoo draft window, szombat óta nem tudok belépni oda. :x
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.24. 16:26:30

Srácok!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 13:32:37

Itt van az az indexes odlal, ahova csak be kell másolni, s ad egy értéket:
Nem egy nagy was ist das, de valamilyen támpontot ez is tud adni.

Én úgy gondolkozok, a lehetőségekhez mérten mindig a legjobbat húzok, majd a körök vége felé meg már posztra, ja és Chicago vagy Baltimore védelem, ennyi ha kell beáldozom érte valamelyik hamarabbi pickemet, de egy jó D kell :D
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.24. 13:19:20

Itt leszek én is 9-kor.

Premier League Fantasyba bent vagyok, tegnap este csináltam is már csapatot.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.24. 13:12:37

Áttettem a draftot ma 9-re, mindjárt küldök mindenkinek püt, hogy biztosan meglegyen, senki nem jelezte, hogy nem fog tudni jönni, szóval elvileg max létszám lesz.

Itt az én ajándékom nektek:
http://www.fantasyfootballxtreme.com/fa ... A5AfGE0M9Y

Gyorsabban lehet vele mock draftot szimulálni, annyi a gáz, hogy D-t meg K-t nem tudsz húzni, illetve szerintem idiótán húz a gép kicsit, de lehet ez pont segít :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.24. 11:49:22

Eazzy írta:Mivel lehokiztad az NFL-t, így kizárt, hogy menjek fantasy ligába hozzád :D (ráadásul a fantasy pont amcsiból indult (baseball))
Nem az én szakterületem, de az azért elég szép volt tőlem, bocs. :D
Azért jöhetnél te is. :lol:
Válasz küldése