Na én is leírom, bár nálam már ott megakadt a dolog, hogy irkáltok és a beceneveket nem tudom, pl who the fuck is Megatron???

És én nem ismerem annyira a dolgokat, ki sérült ki ül a börtönben, ki lehet jó, csak úgy saccra megérzésre ment a draft meg nézegetve a statokat.
1. (7) Maurice Jones-Drew (Jac - RB)
2. (14) Matthew Stafford (Det - QB)
3. (27) Victor Cruz (NYG - WR)
4. (34) Steven Jackson (StL - RB)
5. (47) Reggie Bush (Mia - RB)
6. (54) Jason Witten (Dal - TE)
7. (67) Stevie Johnson (Buf - WR)
8. (74) Reggie Wayne (Ind - WR)
9. (87) Nate Washington (Ten - WR)
10. (94) Denarius Moore (Oak - WR)
11. (107) Ryan Fitzpatrick (Buf - QB)
12. (114) Jermaine Gresham (Cin - TE)
13. (127) New York (NYG - DEF)
14. (134) Neil Rackers (Was - K)
15. (147) Mark Ingram (NO - RB)
1;Maurice Jones-Drew
Jó számokat hozott tavaly is, első körben mindenféleképpen futót akartam húzni, írtátok miért nem Brees vagy Brady válasz egyszerű mindkettőt utálom
2;Mathhew Stafford
Jó irányító én nem tudom hol volt sérült mikor, meg mennyire lesz az, kellett egy jó QB, Rodgersék kimentek, ő szimpi volt.
3;Victor Cruz
Eazzy megjegyezte miért nem Nicks meg majd Cruz nem hoz ilyen számokat, meglátjuk, jó lesz ő is.
Pont MCfadden meg Andre Johnson ment ki előttem, pedig ők voltak a kívánságlistámon abban a körben, pech

Ha csak a Philly ellen parádézik Cruz már megérte
4;Steven Jackson
Nagy öreg, bírom a palit sisak nélkül is megy előre

Alapból futókra építek, kellett még egy kiemelkedőt tudni hozó RB
5;Reggie Bush
Koncepció ugyanaz volt, futó kellett, ő meg azért pár éve elég jó volt, hátha idén is
6;Jason Witten
TE is kellett már

Sajnos Vernon Davist pont előttem húzta be Game, pedig őt szerettem volna, de jó lesz nekem Witten is
7;Stevie Johnson
Első számú elkapó Buffaloban, WR poszton többen is erősebbek vagytok ezzel tisztában vagyok, de én futókra koncentráltam bent maradt DeSean Jackson is, de Eagles játékost alapból nem választok

Szerintem jó lesz ez a WR választás.
8;Reggie Wayne
Őt ismertem

Megláttam, megtetszett.
9;Nate Washington
Továbbra is kellettek elkapók, így hogy nincs Britt jó lehet s tavaly nagy szezonja volt.
10;Denarius Moore
Ismét csak elkapó, Oaklandet valamennyire szeretem, tavaly is szimpi volt, de innentől már kevés játékost ismertem, akiről nagyjából tudom jó azokat húztam.
11;Ryan Fitzpatrick
Csere QB-nak tökéletes olyat akartam, akit kevésszer visznek földre, s tavaly elég jó számokat hozott, szerintem ez jó pick volt, bár fogalmam sincs mikor bye weeken lesz Stafford kivel játszanak, amilyen mákom van GB
12;Jermaine Gresham
Owen Daniels és Jared Cook pont kiment előttem, mindenféleképpen kellett egy csere TE, ő statjai voltak jók.
13;Giants D
Valamiért olyan emlékképeim vannak, hogy az óriások védelme tavaly is jó volt, csak sok volt a sérülés (fogalmam sincs mi változott azóta lehet a liga leggyengébb védelme

), Defense már nagyon kellett idáig nem választottam őket ismertem, Pierre-Paul meg Umenyiora meg nagy kedvenc onnan
14;Neil Rackers
Kellett rugó ő volt bent.
15;Marc Ingram
Nem mintha sokat futna a NO

Így utólag lehet Redman jobb lett volna, csak én nem tudtam, hogy ő kezdő is lehet, Ingram meg mégiscsak kezdő futó, mindegy max majd FA csere lesz belőle
Nagyon nem volt szakmai döntés ez azért látható, olvasható is, nézegettem hol mik lehetnek a kezdők arra is próbáltam figyelni, csak így hogy annyira nincs benne az ember nehéz a sok táblázatból jó algoritmust összeállítani az agyadban

Azt pl nem tudom hol erősítettek a csapatok, pl futójáték háttérbe szorul, vagy az O-Line erős kevesebb sack lehetőség stb, tavalyi statokat néztem, meg szimpátia s alap koncepció, hogy legyenek jó futóim

Thats all
Még a pontozást se ismerem, úgy értve hogy pl Game az első matchup lemegy a hétvégi meccs és annyi???
Egy forduló 1 meccs minden játékosomnál is???
Majd következő héten új emebr???Lesz rájátszás???Lesz alsó-felső ház vagy csak simán mondjuk első 4 aztán go.
Nem mintha veszélyeztetne a PO, NFL-hez lövésem sincs, Ravens-Bears a 2 legjobb csapat többi nem érdekel