Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Calvin JohnsonBob_Marley írta:pl who the fuck is Megatron???
Rámész a matchupra és látod, hogy melyik héten kinek a csapatával játszol. Igen, arra a fordulóra számít a játékosok pontja is, akinek több pontot hoznak azon a héten annak +1 win. Az alapszakasz az első 14 forduló és a legjobb 4 kerül a rájátszásba. A rájátszás fordulói pedig a 15. és 16. heti. (16. a döntő)Bob_Marley írta:Még a pontozást se ismerem, úgy értve hogy pl Game az első matchup lemegy a hétvégi meccs és annyi???![]()
Egy forduló 1 meccs minden játékosomnál is???
Majd következő héten új emebr???Lesz rájátszás???Lesz alsó-felső ház vagy csak simán mondjuk első 4 aztán go.
Nem mintha veszélyeztetne a PO, NFL-hez lövésem sincs, Ravens-Bears a 2 legjobb csapat többi nem érdekel
A draft sorrend fordítottában kioszt waiver sorszámokat, ami arra jó, hogy ha valaki droppol egy játékost, az waiverre kerül és akinek a legkisebb a sorszáma a játékosra igényt tartók közül azé lesz. Free agenteket meg akármikor igazolhatsz, csak ugye akkor droppolni kell valakit.mademan írta: a Szabad ügynök piac és a cserék hogy lesznek??? erről valaki némi infót! lusta vagyok a yahoo-n utánna nézni
A Steelers ellen csak egyet, mert a második meccsük a 17. héten van ami már nem fantasy week, meg ők azért a passzvédekezésben a topok. A Bengals pedig kb ilyen közepesen jó csak, nem olyan kimagaslóan.Tocy írta:amúgy Trent Richardson tök jó, csak ugye kettőt játszik a Steelers, kettőt a Bengals, kettőt a Ravens D ellen, és mindhárom futás elleni védekezésben király
JuhúSlither írta:Team ratingek (amik sz@rok):
Dream Team: 113.56
Wu-Tang Clan: 83.08
Xanthor Reapers: 80.04
fcb0827: 107.38
Tocy Saints: 114.44
Bob-Bears: 112.05
MADE TEAM: 99.79
Debrecen Jets: 106.4
Cumbee Lamantines: 93.25
pcsabi90: 104.19
The Best Draft of the 2012 season goes to...Xanthor írta:Az a baj, hogy ez kb csak a tavalyi számok alapján értékel. Trent Richardsonra kaptam 0.63-at, Ridley-re -1-et pl.Bob_Marley írta: Betettem egy rating mérőbe:
Team Rating:112.05
Jó ez
http://www.fantasysp.com/team_analyzer/nfl/
Ezt a fentiekben leírt alapján megóvom, de nem baj, mi a majd a pályán beszélünkSlither írta:Team ratingek (amik sz@rok):
Az a baj, hogy ez kb csak a tavalyi számok alapján értékel. Trent Richardsonra kaptam 0.63-at, Ridley-re -1-et pl.Bob_Marley írta: Betettem egy rating mérőbe:
Team Rating:112.05
Jó ez
http://www.fantasysp.com/team_analyzer/nfl/
Ezt a fentiekben leírt alapján megóvom, de nem baj, mi a majd a pályán beszélünkSlither írta:Team ratingek (amik sz@rok):
Hozzá sem nyúltam a drafthoz.Slither írta:A Top játékosokat is alig ismerem, szóval nálam kb. mindenki boom or bust.Eazzy írta: Slither!
10. kör után boom or bust playert húzz, ha van egy kis mákod, akkor csak ez érhet PO-t.![]()
Amúgy most miért állítottad át randomra a draft sorrendet? Végig úgy készültem, hogy 3. helyen draftolok, sztem a többiek is úgy gondolkoztak hogy a kisorsolt sorrend alapján húzhatnak. Vissza is állítom a dolgot.
A Top játékosokat is alig ismerem, szóval nálam kb. mindenki boom or bust.Eazzy írta: Slither!
10. kör után boom or bust playert húzz, ha van egy kis mákod, akkor csak ez érhet PO-t.
Mindkét állítással egyetértek. Elég a 15, és nem gyerebe a yahoo...Slither írta:Sztem vegyük ki, a 15 ember is bővan sok, 10 után se tudok már választani.Eazzy írta:Srácok!
Most nézem a mockokkal, hogy 15 kör van általában, nálunk meg 16 roster hely van, ugyanis amikor takarítottam a rostert Slither első beállítása után, akkor bennhagytam egy flex positiont még. Tehát most egy WR/RB mellett egy WR/TE is van. Maradjon ez így, vagy mindenki úgy készült, hogy nincs ilyen, szóval vegyem ki?![]()
Amúgy egyre gázabb ez a Yahoo draft window, szombat óta nem tudok belépni oda.
Sztem vegyük ki, a 15 ember is bővan sok, 10 után se tudok már választani.Eazzy írta:Srácok!
Most nézem a mockokkal, hogy 15 kör van általában, nálunk meg 16 roster hely van, ugyanis amikor takarítottam a rostert Slither első beállítása után, akkor bennhagytam egy flex positiont még. Tehát most egy WR/RB mellett egy WR/TE is van. Maradjon ez így, vagy mindenki úgy készült, hogy nincs ilyen, szóval vegyem ki?
Nem az én szakterületem, de az azért elég szép volt tőlem, bocs.Eazzy írta:Mivel lehokiztad az NFL-t, így kizárt, hogy menjek fantasy ligába hozzád(ráadásul a fantasy pont amcsiból indult (baseball))