Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a probléma, hogy mindenkinek július volt a jó, ha most minden apróságból megvárjuk, hogy ki mit gondol, akkor aztán totál nem húzunk még júliusban. Első év van, az emberek nagy része azt sem tudja pontosan mi hogy van, ezért úgy gondoltam, hogy most adok egy alapot az egésznek, és majd jövőre, amikor már megvan a csapat, nem is sietünk, stb, akkor majd lehet olyan demokrácia, hogy a kommunizmus is a csöcsét [auto_cenzúra] felőlem.Bob_Marley írta:Szóval ha lehetne kérni, tök jó hogy foglalkozik vele aki megcsinálta, adja az infokat, csak a demokrácia kedvéért én speciel nagyon örülnék, ha döntések előtt ezt megvitatnánk.
Szerintem menjen mindkettőGareth Tello írta:Emberek, én megcsinálom az eurobarçás ligát a fantasy.premierleague.com oldalon, már csak egy kérdésem lenne:
Classic league (Your overall score is ranked against all other players in the league.)
vagy
Head-to head league? (You play a Gameeach round against another team in the league. Your score versus your opponent's score. 3 points for a win and 1 point for a draw.)
Az első pár kör egészen tetszik, de Greg Littlet szerintem később is ki lehet húzni, és ha már korán húzol védelmet, akkor ha 1 körrel előrébb húzol talán még a 49ers-t is ki tudod húzni. Igaz én 10-es, max 12-es ligákban játszottam, az sokat változtat. A 9. körben szerintem kickerből is lehetett volna jobb. Backup QB-t én 1-2 körrel előbb húznék, akkor még vannak egész jó megbízhatók, Cassel nálam nagy kérdőjel.Bob_Marley írta:...
Igen, én az nfl.com-os fantasy cikkeket, videókat szoktam nézni, meg az a yahoo-s draft planning is jó amit linkeltem. Azzal viszont vigyázzatok, hogy az nem annyira friss. Azóta pl Lynchet és Dez Bryantet letartóztáatták és lehet eltiltják őket pár meccsre (Lynchnél szinte biztos, mert neki korábban is volt már balhéja).Slither írta: Akkor te a Yahoos és az NFL-es kitet ajánlod?
Olyan sok ranking van, hogy fene se tudja melyik alapján játsszon...
Na mindegy, elkezdek mock draftokat nyomni a különböző ranglisták alapján aztán abból már okosabb leszek.
Akkor te a Yahoos és az NFL-es kitet ajánlod?Xanthor írta:http://football.fantasysports.yahoo.com ... e_strategy
Ha itt a draft planninget elolvasod szerintem hasznos tud lenni, plusz az nfl.com-on is vannak jó kis elemzések, ha van kb 2 órád rámész a fantasy videókra ott, megnézed őket 1,5 hónapra visszamenőleg és sokkal okosabb vagy szerintem
Nincsenek nagy változások, ha rámész a scoring&settings-re ott látod, hogy mik vannak megváltoztatva. Sackelésre jár - pont, jár pont 40+ yardos playekre 1 pont, 29 yard alatti kihagyott field goalokért - pont, és a visszahordásoknál 40 yardonként 1 pont.Slither írta:Elkezdtem utánanézni a dolgoknak a fantasy NFL-hez, és így hogy abszolút nem vágom a játékosokat, elég átláthatatlan az egész.![]()
![]()
Nem lehetne visszaállítani a standard pontozást? Akiknek ez teljesen új, azoknak könnyebb lenne segédanyagot találni, és nem kellene még +ban utánajárni, hogy a mostani beállításokkal kik az előnyösebb játékosok...![]()
De ha marad a mostani, akkor akkor Jani commisioner urat megkérném hogy szedje össze egy listába, hogy mik azok a beállítások, amik eltérnek a standarttól.![]()
http://football.fantasysports.yahoo.com ... e_strategyBob_Marley írta:Slither ha van valami jó kis "stratégiád" vagy elgondolásod hogy lenne érdemes draftolni, majd oszd megEazzy már írt dolgokat, de több szem többet lát.
Ma regisztráltam, és tetszik a dolog, de két szezon óta fent vagyok a Yahoo-Eurosport fantasyn is, úgyhogy ha esetleg lesz liga, mindkettőhöz (Yahoo La Ligával együtt háromhoz) szívesen csatlakozom.Gareth Tello írta:mehet a pl-comos, ha még páran rábólintanak.
Persze, a QB-k több pontot hoznak (még egy Vick vagy Rivers is talán), de a futóknál nagyon gyorsan esik a minőség a top 5 illetve a top 10 után, míg a QB-knál van a top 5, utána kisebb szakadék, de aztán kb egy szinten mögöttül viszonylag sok. Monduk egyébként el tudom képzelni, hogy valakinek lesz egy breakout szezonja (nem hiszem, hogy Rivers megint 20 interceptiont fog dobni, ha Vick egészséges lesz produkálhat, illetve Romoban is látok lehetőséget a fejlődésre) amivel kisebb lehet a differencia a top 5-höz képest. Amúgy én Staffordtól félnék is kicsit, jó hogy most volt egy egészséges szezonja, de azt a gyereket se vasból öntötték. Na de visszatérve a QB vs RB-re, sokkal nagyobb a különbség egy 1. vagy 2. és 4. vagy 5. körös RB között, mint a QB-k között ugyenezen körökben.Tocy írta: Én úgy számoltam, hogy a top5 QB több pontot hoz, mint a futók, de a Brees-Rodgers-Newton hármas tuti. Mármint ugye tavaly többet hozottSzóval most neked 1/5-ben azért...kimegy Rodgers, Rice, Mccoy, Mojo, akkor ott van Brees, Newton, Brady, Foster, top elkapók, top tight endek.
Mondjuk én ezt nem fogom annyira komolyan venni, szal szerintem a Saintsesekre fogok rámenniCsak a bye weekes meccsen fogok nagyon kikapni
Én úgy számoltam, hogy a top5 QB több pontot hoz, mint a futók, de a Brees-Rodgers-Newton hármas tuti. Mármint ugye tavaly többet hozottXanthor írta:Igaz, de én is dilemmában vagyok, mert valószínűleg előttem kimegy a 3 top futó + Rodgers és akkor nem nehéz eldönteni kivel járnék jobban, Bradyvel, Ryan Matthewsszal vagy Megatronnal. Mondjuk én most afelé hajlok perpill, hogy megkockáztatom, hogy nem húzok top5 irányítót (Rodgers, Brady, Brees, Newton, Stafford) és csak az 5. kör körül húzok valakit akiben benne vannak bőven a jó számok akár. Na de majd hétvégén belevetem magan meg lehet amúgy se kéne megosztanom a taktikámat
Hát jah, szerintem az járt talán jobban, aki 1/5...ott még biztos van bent topfutó, topirányító, mindkét körben...most én kihúzom breest vagy rodgerst, aztán 2/9-nél meg futó már nincsXanthor írta:Pontosan. 1/2Tocy írta:Szóval akk nekem 1/2, aztán 2. körben utolsó előtti, majd 3/2 és így tovább? vagy hogy?2/9
3/2
4/9
5/2.....
Viszont az új igazolások 5-6-7 körül mozognak, szóval megéri őket megvenni, mielőtt felmegy az áruk, és marad pénz "sztárok"-ra is.Xanthor írta:Nekem szimpatikusabb a pl.com-os, ezekben a yahoo-s "soccer" fantasykban annyira aránytalanúl sokba kerül egy top játékos, hogy az röhej. Mondjuk itt még jobbak, mert "csak" 20 körül van egy játékos, de a spanyolban pl. 47-be kerül Messi a 100-as keretből... Azért a pl.com-osban se tudod telepakolni sztárokkal a kereted, de nincs az, hogy ha beteszel 1-2-t akkor a többi posztra már csak ilyen "csöves" játékosokat tudsz tenni.
Szóval én premierleague.com-osra szavazok. Szerintem amúgy is azzal a formátummal játszottak már legtöbben.
Nekem szimpatikusabb a pl.com-os, ezekben a yahoo-s "soccer" fantasykban annyira aránytalanúl sokba kerül egy top játékos, hogy az röhej. Mondjuk itt még jobbak, mert "csak" 20 körül van egy játékos, de a spanyolban pl. 47-be kerül Messi a 100-as keretből... Azért a pl.com-osban se tudod telepakolni sztárokkal a kereted, de nincs az, hogy ha beteszel 1-2-t akkor a többi posztra már csak ilyen "csöves" játékosokat tudsz tenni.Gareth Tello írta: Van egy másik lehetőség is: http://uk.premierleague.fantasysports.y ... m/football. Ez abban különbözik a másiktól, hogy csak egy kezdőcsapatnyi embert kell összehozni, cserék nincsenek, illetve a pontszámítás is más:
http://uk.premierleague.fantasysports.y ... ball/rules. Részletesebb, nem csak a gól-gólpassz-clean sheet (kis túlzással) ér pontot.
Én szívesen megcsinálom az eurobarçás ligát ebben is, de ha nem vagytok nyitottak az új dolgokra, felőlem mehet a pl.comos.
Van egy másik lehetőség is: http://uk.premierleague.fantasysports.y ... m/football. Ez abban különbözik a másiktól, hogy csak egy kezdőcsapatnyi embert kell összehozni, cserék nincsenek, illetve a pontszámítás is más:Game90 írta:Tavaly ezen az oldalon csináltam meg a ligát, most is tervben csak, de csak kb. 2 héttel az 1. forduló előtt gondoltam, hamarabb nem igazán van neki értelme. De akinek van kedve, nyugodtan megcsinálhatja a ligát, nem haragszom meg érte, ha más csinálja meg helyettemXanthor írta:Kicsit eltérve most az NFL-től, nem tudom hol szoktátok csinálni a PL fantasyt, de a http://fantasy.premierleague.com -on most indult el, úgyhogy valaki csinálhat egy eurobarca ligát és azt is lehet csapatni![]()
![]()
Elmondanám, hogy kíváncsiságból húztam még egyet, ahol te harmadik lettél, szóval van azért esély azzal az egy cetlivel isCumbee írta:Szeretnék óvni, sehol nem látok közjegyzői aláírást a képen!!!Eazzy írta:Ennek tudatában lehet készülni a draftra Uraim!Egyébként akartam írni, csak melóhelyről nem tudtam, mostanra meg már elkéstem, úgy azért [auto_cenzúra]ább lett volna, hogy az első 3 kap 3 cetlit, a 2. 3 kap 2-őt az uccsó 4 meg 1-et, mert ez a 10vs1 eléggé behatárolta az esélyeimet. Mondjuk most már mind1, legalább ha majd kikapok mint a sz*r, megvan kit fogok okolni érte.
Amúgy kedd este csak engem érdekel a BL meccs?:D Mert végülis ráérek akkor, csak meccsnézés volt betervezve, csak furcsa, hogy mindenki azt az időpontot mondja.
Szeretnék óvni, sehol nem látok közjegyzői aláírást a képen!!!Eazzy írta:Ennek tudatában lehet készülni a draftra Uraim!
Tavaly ezen az oldalon csináltam meg a ligát, most is tervben csak, de csak kb. 2 héttel az 1. forduló előtt gondoltam, hamarabb nem igazán van neki értelme. De akinek van kedve, nyugodtan megcsinálhatja a ligát, nem haragszom meg érte, ha más csinálja meg helyettemXanthor írta:Kicsit eltérve most az NFL-től, nem tudom hol szoktátok csinálni a PL fantasyt, de a http://fantasy.premierleague.com -on most indult el, úgyhogy valaki csinálhat egy eurobarca ligát és azt is lehet csapatni![]()
Nagyon jó, tetszik ez a dolog, lottery, %, meg mindenEazzy írta: Arra gondoltam, hogy legyen klasszikus húzás, amit ha igény van rá élőben közvetíthetek nektekSzóval a nevetekkel ellátott cetlik délután kihúzásra kerülnek, hogy hétvégén már a helyeteknek megfelelően kalkuláljatok a draftra!