Bob_Marley írta:Szóval ha lehetne kérni, tök jó hogy foglalkozik vele aki megcsinálta, adja az infokat, csak a demokrácia kedvéért én speciel nagyon örülnék, ha döntések előtt ezt megvitatnánk.
Az a probléma, hogy mindenkinek július volt a jó, ha most minden apróságból megvárjuk, hogy ki mit gondol, akkor aztán totál nem húzunk még júliusban. Első év van, az emberek nagy része azt sem tudja pontosan mi hogy van, ezért úgy gondoltam, hogy most adok egy alapot az egésznek, és majd jövőre, amikor már megvan a csapat, nem is sietünk, stb, akkor majd lehet olyan demokrácia, hogy a kommunizmus is a csöcsét [auto_cenzúra] felőlem.
Én két dolgot mondanék nektek:
- nézzetek végig egy meccset, miközben előttetek van, hogy mikre jár pont. Higgyétek el, hamar megtanuljátok így, és tudjátok, hogy mit hogy kell értékelni.
- A standardhoz képest alig változott valami a pontozásban, csak a 40+-os 1 pont a lényeg, de egyébként a yahoo standardja elég fos volt szerintem, ezért változtattam, mert azért kellett pár minusz pontos, pl a kihagyott FG. De istenigazán komoly változtatás nem lett, olyan meg főleg nem, ami a draftot annyira befolyásolná.
Bob a mockodhoz:
Matthew Stafford második körben szerintem rossz pick, bár nem láttam kik mentek ki már, MoJo és SS viszont tetszik. Mondjuk Randy Mosst én nem húznám, de 12 körben már belefér. backup QB szerintem fontosabb lett volna hamarabb, főleg ha már a sérülékeny Staffy a kezdőd.