Messa írta:3-2-re kikaptam első VI. osztályú meccsemen egy szintén feljutótól idegenben...
2 remek gólszerzésű csatárral toltam, akiket a szezon előtt vettem 2 héttel, azóta 1 barátságoson, 1 kupameccsen, és 1 bajnokin is játszottak, viszont eddig egyikük sem talált be, sőt mitöbb, mégcsak momentumuk sem volt.
Pedig az egyiknek megfelelő, a másiknak középszerű a formája.
Érthetetlen. Tudtok valamit tanácsolni?
Tanácsolni sajna nem tudok semmit, de nekem is ez volt tavaly. Volt két jó csatárom és alig lőttek gólokat, inkább a védők meg a kp-k. Ez az első 6-od osztályos szezonomban volt nekem is, és most a második szezonomban első meccsen mindhárom gólt a csatáraim lőtték.
Fogalmam sincs, h eddig mért nem voltak ilyen jók, de remélem, hogy így folytatják ezentúl.
Amúgy nyertem egy drámai meccsen 3-2-re tegnap.
Először vezettem 1-0-ra, majd kiegyenlített az ellenefelem, aki egyébként az előző szezonban egyel előttem végzett. Utána ismét megszereztem a vezetést: 2-1, de később kiegyenlített: 2-2. Ennyi volt az eredmény egészem a 88. percig, amikoris a csatárom eldöntötte a mérkőzést, pedig már keztem belennyugodni, hogy 1 ponttal kezdem a bajnokságot.
Szerdán magyar kupa:
Akik játszanak, azoknak sok szerencsét!
Én is még versenyben vagyok, de sajnos egy V. osztályú csapatot kaptam. Egy dolog, ami bíztató: hogy otthon játszom.