Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.09. 19:57:31

Azta mekkora párharcok voltak.:D Tegnap 3-ig voltam, addig folyamatosan figyeltem Eazzy és Slither párharcát és fogalmam sem volt, hogy a végén ki nyer. Nagyon durvát meccseltetek. MichaBee és Game meccsét meg nem is figyeltem, hogy ilyen szoros, erre ott is egy hajszálon múlott Game győzelme. Lijacska nagyon simán hozta a maga meccsét és szerencsére nekem is jól jött ki a lépés, így az eredmény alapján az én győzelmem sokkal simábbnak tűnik, mint amilyen valójában volt. Azért örülök, hogy nem végül kellett rommá izgulnom magam. Most viszont jön egy újabb hét, újabb kemény ellenfél ellen, Eazzy ráadásul az alapszakaszban rendesen elkente a számat, szóval van miért törlesztenem neki.:D Izgalmas lesz, mivel a vereségem miatt ő van hazai pályán, a döntetlen neki kedvezne, de remélem nem ezen fog múlni. Most tervezgetem a heti stratégiám és sűrűn fohászkodom a fantasy isteneihez, hogy Randolph ne hagyjon ki túl sok meccset az autóbalesete miatt.:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.09. 19:42:45

Hékás folytatódik a PO számomra is? Ajj... folytatódik a szenvedés. Micha' szépen el fog gyalázni :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.04.09. 16:12:32

MichaaBee írta:Ehh... 10 lepattanón ment el a hét, ennyi kellett volna, hogy 7-8-ról fordítsak. Hiába húztam be tegnap minden értelmes pattanozót, aki akadt, nem lett meg a továbbjutás. Sajnos ez Kevin Martin sérülésén ment el, ha ő van, akkor ez a hét sima. De ha Booker végig egészséges, akkor is meglett volna... :? Mindenesetre grat Gémnek és sok sikert a továbbjutottaknak!

Vigaszként beindult a fantasy baseball season. :D
Köszi! :wink:

Mivel éjjel NBA-t néztem, ezért párszor ránéztem fantasy-ra is, volt olyan pillanat, amikor csak 3 lepattanóval vezettem, ott azért kicsit megijedtem :D Szerencse, hogy Camby csak 1 negyedet játszott + hogy Martin és Booker is sérült volt ill. nem kezdtél el hamarabb FA-ról embereket húzni, mert különben buktam volna ezt a hetet.

A játék kezdetekor az volt a célom, hogy a PO-ba bejussak, ez szerencsére összejött, sőt, már túl is szárnyaltam :) Meslija jön, 22. hét alapján 8-7 nekem, de ezen a héten több játékos játszik nálad + Lowry visszatért, Dragic kevesebbet fog játszani :? 6 győzelmem van zsinórban, de ez a streak szerintem meg fog szakadni, ha nem hoznak a játékosaim extrát, akkor vissza fogsz vágni a múltkori vereségért.

Slither - Eazzy meg epic matchup volt :D Néztem, T-Will megfordította az FGM-et, de Dalembert és Hayes hozta a lepattanókat, így Janinak összejött a bravúr. A 99-es Knicks jutott eszembe, keleti nyolcadikként megverték az elsőt és meg sem álltak a döntőig :)

U.i.: fenébe, hogy délben keltem fel, Varejao-t behúztad előlem Slither :twisted: :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.09. 12:45:53

Ehh... 10 lepattanón ment el a hét, ennyi kellett volna, hogy 7-8-ról fordítsak. Hiába húztam be tegnap minden értelmes pattanozót, aki akadt, nem lett meg a továbbjutás. Sajnos ez Kevin Martin sérülésén ment el, ha ő van, akkor ez a hét sima. De ha Booker végig egészséges, akkor is meglett volna... :? Mindenesetre grat Gémnek és sok sikert a továbbjutottaknak!

Vigaszként beindult a fantasy baseball season. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.09. 12:28:41

Bob_Marley írta:Mekkora párharcok voltak itt srácok, Eazzy 3 pattanóval nyertél :D
Fel tudod fogni :D Úgy hogy Marion volt a legjobb pattanózó embered :D
Ha azt nézzük, akkor stealben meg csak eggyel kaptam ki, szóval brutál szoros volt.
Azért volt mákod is Slither, mert sokan túlteljesítették magukat tegnap nálad. Jóval kevésbé lett volna szoros. Na de lényegtelen, most bukta kukta lesz úgyis :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.09. 10:29:58

Nah körbenéztem én is Fantasy szempontból!
Először is gratulálok a továbbjutóknak. Volt 1-2 meglepetés és nagyon szoros párharc... És 1-2 sima ütközet is.
Istenem mi lett volna, ha én is becsurgok... :D Nah mind1.

Hajrá a továbbjutottaknak! Továbbra is követem az eseményeket! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.09. 10:25:45

Hú, a legtöbb ember most végre hozta magát nálam, majdnem meg is lett így, azon ment el, hogy Collison helyett a behúztam a béna Douglast. :oops:

Na mindegy, 2. körben úgysem lett volna esélyem, főleg úgy hogy Lowry is visszaért. Remélem vhogy még megcsípem a vigaszágat. :D

Legalább másik 2 ligában döntőzök, harmadikban meg elődöntőzök. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.09. 06:44:53

Mekkora párharcok voltak itt srácok, Eazzy 3 pattanóval nyertél :D
Fel tudod fogni :D Úgy hogy Marion volt a legjobb pattanózó embered :D

Pedig Slither nagyon beerősített itt a végén, Hudson, Williams mindkettő sziporkázott, de ez is kevés volt :shock:

Eurobarca fantasy league where amazing happens :lol:

És a többiben is voltak érdekes dolgok, Game-k is nagy csata volt (smafu 10 pattanón múlt :D) a másik kettő eldőlt korábban, Bryant-Howard is megsérült meg talán nem is jöttek úgy a dolgok az emberektől!

De máris két upset az első körben :D Azért nehéz itt számolgatni, 1-1 kiugróan jó vagy rossz teljesítmény eldöntheti!Durant pl Eazzyéknél eléggé bedurrantott :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.09. 06:49:40-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.08. 12:08:09

Most ez komoly, hogy 12-3-ra vezetek? Te jó ég, mekkora egy ordas nagy mák...
Nembaj, gondolom ma bukom a dolgot, bár ahogy nézem jó kis előnyöm van, talán még nagyon embert sem kell hozni FA-ról és meglehet. Hát ez lesz az upset of the year szerintem :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.08. 10:20:11

Slither írta:Sztem már senki sem fog tudni fordítani, mert a vesztésre állók közül senkinek sincs akkora ember/minőségi előnye hogy ledolgozza a hátrányt, csodák meg nem lesznek. :P

Remélem a mai játéknap után is megmarad a vezetésem, és akkor holnap már készülhettek a köv körre. :D
Csoda nem történt, de a csapatom ismét egy borzalmasan gyenge napot hozott, Janinál meg többen is átlag felettit nyújtottak. Lee-n kívül egyszerűen fos volt mindenki nálam szerda óta, nem gondoltam volna hogy ennyire visszaesnek majd.

Most nyomtam egy all-int az utolsó napra, de valszeg ez se lesz elég, mivel Durant egymaga többet fog hozni, mint akiket most felszedtem FA-ről. Kár ezért a szezonért, pont rosszkor jött ki a gyenge forma a játékosaimnál. :cry:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.07. 15:29:57

Sztem már senki sem fog tudni fordítani, mert a vesztésre állók közül senkinek sincs akkora ember/minőségi előnye hogy ledolgozza a hátrányt, csodák meg nem lesznek. :P

Remélem a mai játéknap után is megmarad a vezetésem, és akkor holnap már készülhettek a köv körre. :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.07. 15:03:47

lijacska írta:Remélem, jövő héten visszavághatok game9o-nek.
Remélem NEM. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
lijacska
Jugador del Barça

2012.04.07. 14:28:46

MessiFan írta:Szeretnék gratulálni mesilja csapat tulajdonosának, és sok sikert kívánni a továbbiakban!
Köszi szépen, különben, kösz a segítséget, mert a te csapatodat ellenőriztem először a po szempontjából, így sikerült olyan játékosokat hozni, akik emberelőnyt jelentsenek.

Remélem, jövő héten visszavághatok game9o-nek.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.07. 14:14:48

socio66 írta:
Cumbee írta:de van annyi szoros kategória, hogy socio még simán fordíthat 1 nagy hajrával.
hogyne. :)
egyébként a hét második felében gondolkoztam rajta,hogy felteszek mindent egy lapra,és minden nap feltöltöm a keretem az fa-ről játszó emberekkel,csak így ugye 7-8 jó játékosomat lehetett volna bekapkodni a többieknek,ami rendesen átrendezte volna az erőviszonyokat. :)
Ezen amúgy én is elgondolkodtam, hogy olyankor mi van, ha valaki ezt megjátsza.:D Érdekes lenne az biztos. Ez ilyen "aki először észreveszi, az nyeri a játékot" móka lenne.:D De pl azt néztem, hogy egyáltalán nem használtad a héten az FA-ket. A Millwaukee-s srácod helyét(Nem írom ki a nevét.):D pl napi szinten tudtad volna forgatni.
Egyébként meg még tényleg nem lefutott. CP miatt az assist és a steal valszeg a tiéd, FT%-ban és 3PT%-ban is gyakorlatilag csak 1 jó dobásnyi a különbség, ami már mindjárt 4 kategória. + jöhet még howard megint egy 20REB-os, 20 FT-os meccsel és máris tele lehet a gatyám.:D
socio66

2012.04.07. 14:02:19

Cumbee írta:de van annyi szoros kategória, hogy socio még simán fordíthat 1 nagy hajrával.
hogyne. :)
egyébként a hét második felében gondolkoztam rajta,hogy felteszek mindent egy lapra,és minden nap feltöltöm a keretem az fa-ről játszó emberekkel,csak így ugye 7-8 jó játékosomat lehetett volna bekapkodni a többieknek,ami rendesen átrendezte volna az erőviszonyokat. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.07. 13:33:52

Slither írta:
Eazzy írta:Háhh, közeledek Slither :D Most áldd az istent, hogy multkor kihagytam Durantot...azzal kb pintokban ott lennék ahol te, meg még egy-két statban is közelebb, szóval 7-8 körül állnánk... :D Megszorongatom a Dream Team tökeit :D
:D
A Dream Team K-Low kiesésével (ne is térjen vissza még jövő héten) már felbomlott. :D
Ellened még kihúzom vhogy, de a köv körben csoda kell nyerjek. :roll:
Örülök, hogy így látod, mert én meg pont fordítva.:D Igaz, hogy most nagyon belehúztak a srácok és tegnap eszméletlen megdobták magukat, szal a mostani állás szerint jobb vagyok, de ez vasárnapig még változhat, + ez sajnos valszeg ez egy keményen kifutott eredmény, tegnap a 2 legjobbam kivételével szinte mindenki bőven átlagon felülit hozott. (Mondjuk kívnáom, hogy ne legyen igazam és hozzon össze Mullens minden meccsen egy 31-14-et, de ez azért kicsit valószínűtlen.:D) Magyarán nálam még mindig te vagy az esélyesebb, de legalább most már látok egy kis fényt az alagút végén.(Irving kiesésénél teljesen esélytelennek láttam a dolgot, mégis csak kb TOP10-es playoff játékos volt) Egyébként egy kicsit előre szaladtam, mert még ezt a hetet sem nyertem meg.:D Van 1-2 stat, amiben nagyon jól állok, de van annyi szoros kategória, hogy socio még simán fordíthat 1 nagy hajrával.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.07. 12:12:33

Eazzy írta:Háhh, közeledek Slither :D Most áldd az istent, hogy multkor kihagytam Durantot...azzal kb pintokban ott lennék ahol te, meg még egy-két statban is közelebb, szóval 7-8 körül állnánk... :D Megszorongatom a Dream Team tökeit :D
:D
A Dream Team K-Low kiesésével (ne is térjen vissza még jövő héten) már felbomlott. :D
Ellened még kihúzom vhogy, de a köv körben csoda kell nyerjek. :roll:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.07. 10:43:53

Szeretnék gratulálni mesilja csapat tulajdonosának, és sok sikert kívánni a továbbiakban! Kidd is Maggette nélkül is konkrétan a földbe tiportál.
Tudom hogy még van 2 nap, de egész héten sokkal kevesebb játékosom játszik, ráadásul természetesen a PO-ra lesérült Ridnour és Turkoglu.
Hacsak nem vágja rá 300x rá a lasztit és abból nem megy be legalább 100+ nem ő szedi az összes pattanót akkor pláne nincs esély. :lol:
zsoly12
Barça B

2012.04.07. 09:54:55

Valaki jatszik a Fifa Online 2-vel?
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.07. 08:45:09

Háhh, közeledek Slither :D Most áldd az istent, hogy multkor kihagytam Durantot...azzal kb pintokban ott lennék ahol te, meg még egy-két statban is közelebb, szóval 7-8 körül állnánk... :D Megszorongatom a Dream Team tökeit :D
balinteer
Capitá del Barça

2012.04.05. 21:41:01

Köszönöm szépen mindenkinek ezt a remek kis játékot,nagyon jól éreztem magam ezzel a társasággal,jók voltunk együtt.

Külön köszönöm Bobnak az elemzést,többre voltam hivatott,hibáztam,de megtanultam a leckét,ahogy itt nagyon sokan.

Jövőre ugyanilyenkor,ugyanitt.:)

De addig is szurkoljunk kedvenc csapatunknak,a Barcelonának és a Netsnek!:)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.05. 21:05:34

Én jól megszívtam. A playoff egyik legértékesebb játékosát vesztettem el egy marhaság miatt... Nem értem, hogy ilyen orvosi felszereltséggel hogy nem tudják megállapítani, hogy valaki egészséges-e már. Még 1 meccset simán kihagyhatott volna Irving, de játszania kellett, most rásérült és másfél hét kihagyás. Az eddigi legnehezebb döntésem volt őt kitenni, de -1 emberrel már ezt a hetet sem éltem volna nagyon túl, a kövit meg pláne. Ráadásul el tudom képzelni, hogy még kap 1 kis plusz pihit is, mivel ők is inkább tankoló üzemmódban vannak már. Viszont ezzel elég sanszosan búcsút inthetek a döntőnek. Pedig pont azért ő érdekelt leginkább a 3-4 kiszemelt közül, mert fiatal és eddig nem is tűnt sérülékenynek...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.05. 19:21:21

Eazzy írta:Hopp, elfelejtettem beállítani a kezdőt :D Reggel még nem lehetett, aztán meg már nem volt időm ezzel foglalkozni. Hát egy KD padozás volt....legalább nem száll fejébe a dicsőség :D
Na majd jövőre....
Köszöntem szépen, így legalább nem kell kitennem senkit sem, hogy felszedjek egy FA-t mára. :)

Alakulnak a dolgok, 3 esélyes csapat viszonylag lazán hozza a párharcot, Game-MichaBee csatában viszont eléggé kinéz az upset. A sérültekhez való ragaszkodáson mehet el a meccs.
socio66

2012.04.05. 11:07:31

no,két nap vezetés után ma elég rendesen átfordultak a dolgok, 4-11 oda,a továbbiakban nem sok jóra számítok. :)
főleg hogy howard játéka továbbra is kérdéses,enyhén szólva nem jött jókor a sérülése.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.05. 10:55:45

Hopp, elfelejtettem beállítani a kezdőt :D Reggel még nem lehetett, aztán meg már nem volt időm ezzel foglalkozni. Hát egy KD padozás volt....legalább nem száll fejébe a dicsőség :D
Na majd jövőre....
Válasz küldése