Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!MichaaBee írta:Ehh... 10 lepattanón ment el a hét, ennyi kellett volna, hogy 7-8-ról fordítsak. Hiába húztam be tegnap minden értelmes pattanozót, aki akadt, nem lett meg a továbbjutás. Sajnos ez Kevin Martin sérülésén ment el, ha ő van, akkor ez a hét sima. De ha Booker végig egészséges, akkor is meglett volna...Mindenesetre grat Gémnek és sok sikert a továbbjutottaknak!
Vigaszként beindult a fantasy baseball season.![]()
Ha azt nézzük, akkor stealben meg csak eggyel kaptam ki, szóval brutál szoros volt.Bob_Marley írta:Mekkora párharcok voltak itt srácok, Eazzy 3 pattanóval nyertél
Fel tudod fogniÚgy hogy Marion volt a legjobb pattanózó embered
Csoda nem történt, de a csapatom ismét egy borzalmasan gyenge napot hozott, Janinál meg többen is átlag felettit nyújtottak. Lee-n kívül egyszerűen fos volt mindenki nálam szerda óta, nem gondoltam volna hogy ennyire visszaesnek majd.Slither írta:Sztem már senki sem fog tudni fordítani, mert a vesztésre állók közül senkinek sincs akkora ember/minőségi előnye hogy ledolgozza a hátrányt, csodák meg nem lesznek.![]()
Remélem a mai játéknap után is megmarad a vezetésem, és akkor holnap már készülhettek a köv körre.
Remélem NEM.lijacska írta:Remélem, jövő héten visszavághatok game9o-nek.
Köszi szépen, különben, kösz a segítséget, mert a te csapatodat ellenőriztem először a po szempontjából, így sikerült olyan játékosokat hozni, akik emberelőnyt jelentsenek.MessiFan írta:Szeretnék gratulálni mesilja csapat tulajdonosának, és sok sikert kívánni a továbbiakban!
Ezen amúgy én is elgondolkodtam, hogy olyankor mi van, ha valaki ezt megjátsza.socio66 írta:hogyne.Cumbee írta:de van annyi szoros kategória, hogy socio még simán fordíthat 1 nagy hajrával.
egyébként a hét második felében gondolkoztam rajta,hogy felteszek mindent egy lapra,és minden nap feltöltöm a keretem az fa-ről játszó emberekkel,csak így ugye 7-8 jó játékosomat lehetett volna bekapkodni a többieknek,ami rendesen átrendezte volna az erőviszonyokat.
hogyne.Cumbee írta:de van annyi szoros kategória, hogy socio még simán fordíthat 1 nagy hajrával.
Örülök, hogy így látod, mert én meg pont fordítva.Slither írta:Eazzy írta:Háhh, közeledek SlitherMost áldd az istent, hogy multkor kihagytam Durantot...azzal kb pintokban ott lennék ahol te, meg még egy-két statban is közelebb, szóval 7-8 körül állnánk...
Megszorongatom a Dream Team tökeit
![]()
A Dream Team K-Low kiesésével (ne is térjen vissza még jövő héten) már felbomlott.![]()
Ellened még kihúzom vhogy, de a köv körben csoda kell nyerjek.
Eazzy írta:Háhh, közeledek SlitherMost áldd az istent, hogy multkor kihagytam Durantot...azzal kb pintokban ott lennék ahol te, meg még egy-két statban is közelebb, szóval 7-8 körül állnánk...
Megszorongatom a Dream Team tökeit
Köszöntem szépen, így legalább nem kell kitennem senkit sem, hogy felszedjek egy FA-t mára.Eazzy írta:Hopp, elfelejtettem beállítani a kezdőtReggel még nem lehetett, aztán meg már nem volt időm ezzel foglalkozni. Hát egy KD padozás volt....legalább nem száll fejébe a dicsőség
Na majd jövőre....