Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.11. 21:50:54

neobarca írta:Hát jó lenne ha 1-2 napon belűl eldőlne szel Cumbee jelezd légyszíves, hogy igényt tartassz e Conley-ra vagy lehet az enyém? THX! :lol: 8)
Hogyne kellene.:D De kamaj is tudja, üzengetek neki eleget. Kb 5 napja azon dolgozom, hogy össze tudjak rakni egy olyan ajánlatot, ami tetszik neki, csak elég lassú az ügymenet sajnos és egyelőre még nem sikerült szereznem senki olyat, de több szálon is futtatom a dolgot.:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 21:38:02

kamaj írta:Amúgy kell Neki az tuti, csak Ő is mástól függ. Minden mindenkivel összefügg :D
Jó csak ha tetszik az ajánlatom, akkor nem kell mindig várni a másikra! Nekem is ettől függ a cserém Game-mel...
Szal jó lenne ha kiderülne a dolog... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 21:33:56

kamaj írta:
Amúgy Bob, ha ennyire nem kellett Vuc, akkor minek raktad bele? Úgy megtartottam volna :D Na mindegy, majd húzok egy olyat, hogy csak néztek :lol: :lol: :lol: .
Sajnálom, hogy nem tudtál változtatni a csapatodon, ez jogos későn ment át a csere! :?

Vucevic meg kellett volna, de muszáj volt kiraknom, s hoznom Pattersont mert ő tegnap meg ma is játszott/játszik!És kőkemény emberhátrányban vagyok :lol:
De már be is húzták Vucevicet, Eazzy :D
Ha már Phillys ő "megérdemli" hogy meg is tartsa! :lol:
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.11. 21:27:45

Amúgy kell Neki az tuti, csak Ő is mástól függ. Minden mindenkivel összefügg :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 21:26:42

kamaj írta:Hát ez a csere jókor ment át. Slither ezen a következő idényben lehetne javítani, mert 11:40-kor már nem biztos, hogy mindenki nézi, hogy átment-e a csere. Nem azért vagy 15 pontot vesztettem csak, de mi lett volna, ha nagyobb csere lett volna? Na mindegy, remélem ezen lesz majd fejlődés. ;)

Neo: Jó csere, de amit írtam az előzőekben Conley-ra az most is él. Figyelj, ha Cumbee nem tud adni senkit sem, akkor okés, de ez nem ma fog kiderülni, ez mekkora probléma?

Amúgy Bob, ha ennyire nem kellett Vuc, akkor minek raktad bele? Úgy megtartottam volna :D Na mindegy, majd húzok egy olyat, hogy csak néztek :lol: :lol: :lol: .
Hát jó lenne ha 1-2 napon belűl eldőlne szel Cumbee jelezd légyszíves, hogy igényt tartassz e Conley-ra vagy lehet az enyém? THX! :lol: 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.11. 21:20:04

Hát ez a csere jókor ment át. Slither ezen a következő idényben lehetne javítani, mert 11:40-kor már nem biztos, hogy mindenki nézi, hogy átment-e a csere. Nem azért vagy 15 pontot vesztettem csak, de mi lett volna, ha nagyobb csere lett volna? Na mindegy, remélem ezen lesz majd fejlődés. ;)

Neo: Jó csere, de amit írtam az előzőekben Conley-ra az most is él. Figyelj, ha Cumbee nem tud adni senkit sem, akkor okés, de ez nem ma fog kiderülni, ez mekkora probléma?

Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.11. 20:17:03

neobarca írta:Látom Slither megjelentén a Knicks fórumban NBA1 fórumban is... :lol: :lol: :lol:
Nekik van csak normális időben meccsük. :D
Bár az utána lévő SEC Championship meccs jobban tetszett. :P

Chandler visszatért és hozott is gyorsan 10+ lepattanót, így ideiglenesen átvettem a vezetést. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 20:09:25

Látom Slither megjelentén a Knicks fórumban NBA1 fórumban is... :lol: :lol: :lol:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.11. 17:46:51

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál???? :D
Hallottad Slithert, már hogyne ugrottam volna. Csak 1 hétig tartott, amég leértem.:D Tudod ez olyan, hogy ha valaki kitesz egy játékost és behúz egy másikat, akkor erősített FA-ról. Ha én kiteszek egy játékost és behúzok egy másikat, akkor alattomos módon elloptam valakinek a játékosát, akit csak 10 mp-re akart kitenni, de én azonnal ráugrottam és behúztam.:D:D De a bíróság jelen esetben úgyis felment majd, mert emlékeim szerint Chandlert nekem sikerült ledraftolnom anno.:D
Lol, sry akkor.

Most panaszkodott Bob Chandler miatt, erre meglátom hogy felszedted, nem is néztem mikor dobta ki. :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 17:40:24

Kamaj! Nézd meg az ajánlatomat légyszi mert elég sok minden függ tőle.! Sztem korrekt. Főleg a mostani formákat nézve, sokat nyersz vele. Én meg nyélbe tudnám ütni a másik nagyobb volumenű cserémet... Jő lenne már a jövő 7et az újakkal kezdeni. 8)

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.11. 16:55:48

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál???? :D
Hallottad Slithert, már hogyne ugrottam volna. Csak 1 hétig tartott, amég leértem.:D Tudod ez olyan, hogy ha valaki kitesz egy játékost és behúz egy másikat, akkor erősített FA-ról. Ha én kiteszek egy játékost és behúzok egy másikat, akkor alattomos módon elloptam valakinek a játékosát, akit csak 10 mp-re akart kitenni, de én azonnal ráugrottam és behúztam.:D:D De a bíróság jelen esetben úgyis felment majd, mert emlékeim szerint Chandlert nekem sikerült ledraftolnom anno.:D
:lol:
Félreértetted, pont, hogy eltelt 1 hét, s csak most vitted el??? :D
Amúgy meg tényleg rohadjon meg a Nuggets :lol: Minek nekik erre a kis időre, igasástalanság :lol:
De amúgy tényleg visszakerült hozzád :D
Tett ki PP-t hozd Kirilenkot :mrgreen: És akkor a bíróság ejti a vádat :lol:
Muhahhahahaha no way.....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 16:53:48

Cumbee írta:
Félreértetted, pont, hogy eltelt 1 hét, s csak most vitted el??? :D
Amúgy meg tényleg rohadjon meg a Nuggets :lol: Minek nekik erre a kis időre, igasástalanság :lol:
De amúgy tényleg visszakerült hozzád :D
Tett ki PP-t hozd Kirilenkot :mrgreen: És akkor a bíróság ejti a vádat :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 16:25:19

Naugye Bob, hogy megérte Evans... ;)
Amúgy Game meg Jack-től fél. Pedig eskü ha nem megy el én szívesen megtartom. Parádézik mostanában... :P

Szerk: Soció! Azért a mi csatánk sem rossz. Bízom nagyon a srácaimban a mai napon, de nálad is ma elég jók mennek a harcba. 7-8-nak neked örülnék... ;)

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.11. 16:21:28

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 16:13:40

Markieff Morris :D
Hell Yeah!Gondoltam, hogy ezt elfogadod, socio :twisted:

Én nekem 1 lehetőségem volt tegnap szedni FA-ról!
Gondoltam a Rockets mégiscsak játszik szombaton meg vasárnap is, így Pattersont "kénytelen" voltam behúzni!De nem őt akartam s őt megint behúzták! :D

Egyszer írtam, hogy várnom kell hétfőik be ne húzzátok aki kinéztem, eljött akkor a hétfő, de akkor Cumbee kirakta Gibsont, én meg akit akartam még "lábadozott", gondoltam pár meccset várunk (idei év tanulsága nem lehet várni, mert valaki jön.... :D) a csapatom egész jól muzsikált, s mire észbe kaptam, fcbarca0827 behúzta a kiszemeltemet!
Jordan Farmart :twisted: :D

És most meg behúzta Artestet, nem leszünk így jóban!
Amúgy én még múltkor írtam is neked, hogy Bargnanit elhoznám, mert mint írtam a héten jástzani fog, de nem reagáltál :D
Erre meglepődsz, hogy játszik :lol:

Wallnak örülök, így jövő héten Wall-Lin-Rose-Felton ha nem tudja hozni az assist kategóriát, akkor ez a játék egy hatlmas bunda :lol:
Ma 8-6 az emberfórod :D
De leírom mi fog történni :D
Dragic végig fault gondok miatt csak 10 percet lesz kénytelen játszani, nálam viszont így Budinger előrébb lép a rotációban :D És Patterson is aprít, mert a Cavs az ellenfél :D
Meeks szerencsére elvesztette a kezdőt, szoros meccs vár a Phillyre keveset fog játszani, ezzel szemben Lin élete meccsét hozza 30+os meccsel 10+ assistal!
Brand meg nem fog tudni megélni Chandleren :D
A Bucks hamar nagy előnyre tesz szert Torontoban, így Dunleavy meg Gooden is kevesebb szerephez jut, Gooden mindenképp, Dunleavy helyett meg kipróbálnak más embert a padról, mert a félidőre már 30al megy a Bucks köszönhetően Delfino 8/8 triplájának :D
Westet annyira megviseli a tegnapi OT vereség, hogy lézeng a pályán, s egy szolid 10/5öt produkál :D
Thompson pedig Mark Jackson össze vissza rotációjának hála ma nem lép pályára :D
McGuire, Jenkinsnek ad bizalmat a z egykori NY-i irányító!

Ezzel szemben nálam mint írtam Budinger sok lehetőséget kap meg is hálálja egy 20+as meccsel Delfino nem tud hibázni a tripla mögül, Lin hero night , Patterson egy szolid dupla-dupla, Evans búcsúzásként hoz egy 30+os meccset, s végül a jó öreg Nelson eldönti az én javamra a párharcot és megszerzi a győzelmet (8-7) egy igazi legendás meccsel tőle és egy tripla-duplával :mrgreen:

Na ez fog történni, s így nyerek 8-7re ha nem 2-13 :P :lol:

Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál???? :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.11. 15:57:14

Slither írta:És Cumbee egyből ugrott Wilsonra, amint kitette Bob. :lol:
:D:D:D:D:D
socio66

2012.03.11. 15:47:57

Bob_Marley írta:Gondoltam, hogy Morrist, mert nem játszik, Hamiltont meg ki lehet rakni a búsba!Morris értéke jelenleg 0 Warrick előtte van a sroban, de akkor elviszem őt....
ilyen egy elégedett ügyfél. :lol:
megegyeztünk,lehet hogy úgy érzed,hogy így most rosszabbul jártál,de teljesen én sem vagyok elégedett,igazából sem boboát,sem budingert nem akartam a csapatba,és evans-ben sem bízok annyira mint wall-ban eddig.
de meglátjuk. :)
PCsabi
aka Game90

2012.03.11. 15:47:04

Bob_Marley írta: Game a vicc az, hogy ha most lefújnánk azt mondanánk, hogy miylen szoros, s amúgy a TO és a blokk meg az FGA kategórián kívül mindegyik kiélezett!És a vicc az, hogy 13-2 lesz a vége oda :D
Tényleg kiélezett, de én megmondtam, hogy nem lesz sima párharc :) De legyen igazad, jól jönne az a 13-2 :D

Dragic mekkorát játszott :) Mondjuk Lowry sérülése miatt sejtettem, hogy jól fog játszani. Kemba és Ariza megint off, Pekovic Rubio nélkül is jól küldte, Westbrook is összehozott 23 pontot 70%-kal. Nálad Felton megint jó volt, Budinger 3/3 tripla, Rose 24/13, szerencsére csak 1 meccset játszott nálad a héten :)

Ma Lin-től, Nelson-tól és Delfino-tól félek, 3ból 2 tuti, hogy jól fog játszani, assist kategóriát szerintem bukom is majd. Dragic-tól megint jól jönne egy nagy meccs + a 4 magasom is összekaphatná magát ma :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.11. 15:16:05

Bob_Marley írta: De a kedvencem, hogy Lowry nincs, s Dragic parádézik....
Hát ja, csodálatos fejlemény, az ő hiánya miatt szenvedem el az első vereségemet, és így oda is lesz az első helyezésem.

Legalább Chandler játsszon ma, mert amióta nálam van egy meccsre volt csak képes. Remélem jövőhéttől kezdve Parker is teljes értékű lesz és Pop nem pihenteti minden 2. meccsen.

Tegnap is amint elment tőlem Aldridge, nyomot egy laza 30/10-et, Ridnour meg egy 14/10-et. Legalább Lee jó volt...

És Cumbee egyből ugrott Wilsonra, amint kitette Bob. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 14:56:34

Gondoltam, hogy Morrist, mert nem játszik, Hamiltont meg ki lehet rakni a búsba!Morris értéke jelenleg 0 Warrick előtte van a sroban, de akkor elviszem őt....
fcbarca0827 ezt még tegnap küldtem el, nagyon örülök neki, hogy akiket kinéztem magamnak bekerültek a sérólések miatt a kezdőbe!
Nincs Williams jön Farmar, Korver bekerült mert a fél chicao beteg vagy sérült :D
Gondoltam Rose szór 40et, erre Korver szór 26ot :D
De a kedvencem, hogy Lowry nincs, s Dragic parádézik....

Game a vicc az, hogy ha most lefújnánk azt mondanánk, hogy miylen szoros, s amúgy a TO és a blokk meg az FGA kategórián kívül mindegyik kiélezett!És a vicc az, hogy 13-2 lesz a vége oda :D

Chandler miatt meg gutaütést kapok, rohadjon már meg ez a játék, vártam rá több mint 1 hónapot, meg Barion Davisre anno majdnem 2őt,....És most Chandler lehet aláír, minek van még 5-6 hét az alapszakaszból, hülye a Denver!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 14:54:05

Már csak alig 2hét van a cserelehetőségekre? Úrrr Isten, mi lesz így velünk... :lol:
Nah gyoras szét is küldtem pár ajánlatot. Még legalább 1 nagyobb cserét véghez akarok vinni. Nem azért mert égetően kell, csak szimplán jó érzés... :lol: 8) :lol:

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.11. 10:56:11

Ohh jeeeaahhh lesérült Calderoooon :lol: Meddig lesz sérült?
Harrington ma bemutatkozik, remélhetőleg jól :D
The All starz: Azzal hogy Rip sokat "betegeskedik" és Fields eddig egyszer sem volt sérült, arra ad okot hogy ne fogadjam el a csereajánlatod.
Rubio sérülése meg jókor jött, bár nagyon sajnálom a srácot.
socio66

2012.03.11. 10:48:20

neobarca írta:Soció! Basszus Korver mekkora húzás volt... 26-7-6.. Pedig én is szemeztem vele! Ezt nem hiszem el.. :lol:
én mondtam,hogy amihez hozzányúlok az arannyá változik.
már korábban is kopogtattam érte,de így fa-ről behúzni volt az igazi nagy biznisz. :)
ma egyébként eldől a párharcunk,nálad minőségibb emberek lesznek pályán, kíváncsi leszek.
igazából a hárompontos statisztikákat,a lepattanót,a blokkot és a turnover-t biztonságban érzem,a többi viszont necces lesz,de bízom benne hogy behúzom a hetet.
Bob,rendben,ígérem ma megegyezünk,leginkább markieff morrist adnám wall mellett,vagy esetleg rip hamiltont is bevállalhatnád. :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.11. 10:16:56

neobarca írta:Soció! Basszus Korver mekkora húzás volt... 26-7-6.. Pedig én is szemeztem vele! Ezt nem hiszem el.. :lol: :(
fcb0827... Ez most nem volt egy helyes dobás... :S
Mármint az, hogy kiraktam FA-ra? Egy meccsen játszott nálam, azon nem teljesített úgy, ahogy elvártam, aztán letettem. Én nem bánkódom, ugyan, már minek. :D

Behúztam MWP-t FA-ról, ma este akkorát fog játszani a Boston ellen, mint a múltheaten. Érzem. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 10:14:54

Soció! Basszus Korver mekkora húzás volt... 26-7-6.. Pedig én is szemeztem vele! Ezt nem hiszem el.. :lol: :(
fcb0827... Ez most nem volt egy helyes dobás... :S

Válasz küldése