Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hogyne kellene.neobarca írta:Hát jó lenne ha 1-2 napon belűl eldőlne szel Cumbee jelezd légyszíves, hogy igényt tartassz e Conley-ra vagy lehet az enyém? THX!![]()
Jó csak ha tetszik az ajánlatom, akkor nem kell mindig várni a másikra! Nekem is ettől függ a cserém Game-mel...kamaj írta:Amúgy kell Neki az tuti, csak Ő is mástól függ. Minden mindenkivel összefügg
Sajnálom, hogy nem tudtál változtatni a csapatodon, ez jogos későn ment át a csere!kamaj írta:
Amúgy Bob, ha ennyire nem kellett Vuc, akkor minek raktad bele? Úgy megtartottam volnaNa mindegy, majd húzok egy olyat, hogy csak néztek
![]()
![]()
.
Hát jó lenne ha 1-2 napon belűl eldőlne szel Cumbee jelezd légyszíves, hogy igényt tartassz e Conley-ra vagy lehet az enyém? THX!kamaj írta:Hát ez a csere jókor ment át. Slither ezen a következő idényben lehetne javítani, mert 11:40-kor már nem biztos, hogy mindenki nézi, hogy átment-e a csere. Nem azért vagy 15 pontot vesztettem csak, de mi lett volna, ha nagyobb csere lett volna? Na mindegy, remélem ezen lesz majd fejlődés.
Neo: Jó csere, de amit írtam az előzőekben Conley-ra az most is él. Figyelj, ha Cumbee nem tud adni senkit sem, akkor okés, de ez nem ma fog kiderülni, ez mekkora probléma?
Amúgy Bob, ha ennyire nem kellett Vuc, akkor minek raktad bele? Úgy megtartottam volnaNa mindegy, majd húzok egy olyat, hogy csak néztek
![]()
![]()
.
Nekik van csak normális időben meccsük.neobarca írta:Látom Slither megjelentén a Knicks fórumban NBA1 fórumban is...![]()
![]()
Lol, sry akkor.Cumbee írta:Hallottad Slithert, már hogyne ugrottam volna. Csak 1 hétig tartott, amég leértem.Bob_Marley írta:Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál????Tudod ez olyan, hogy ha valaki kitesz egy játékost és behúz egy másikat, akkor erősített FA-ról. Ha én kiteszek egy játékost és behúzok egy másikat, akkor alattomos módon elloptam valakinek a játékosát, akit csak 10 mp-re akart kitenni, de én azonnal ráugrottam és behúztam.
:D De a bíróság jelen esetben úgyis felment majd, mert emlékeim szerint Chandlert nekem sikerült ledraftolnom anno.
Muhahhahahaha no way.....Bob_Marley írta:Cumbee írta:Hallottad Slithert, már hogyne ugrottam volna. Csak 1 hétig tartott, amég leértem.Bob_Marley írta:Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál????Tudod ez olyan, hogy ha valaki kitesz egy játékost és behúz egy másikat, akkor erősített FA-ról. Ha én kiteszek egy játékost és behúzok egy másikat, akkor alattomos módon elloptam valakinek a játékosát, akit csak 10 mp-re akart kitenni, de én azonnal ráugrottam és behúztam.
:D De a bíróság jelen esetben úgyis felment majd, mert emlékeim szerint Chandlert nekem sikerült ledraftolnom anno.
Félreértetted, pont, hogy eltelt 1 hét, s csak most vitted el???
Amúgy meg tényleg rohadjon meg a NuggetsMinek nekik erre a kis időre, igasástalanság
De amúgy tényleg visszakerült hozzád
Tett ki PP-t hozd KirilenkotÉs akkor a bíróság ejti a vádat
Cumbee írta:Hallottad Slithert, már hogyne ugrottam volna. Csak 1 hétig tartott, amég leértem.Bob_Marley írta:Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál????Tudod ez olyan, hogy ha valaki kitesz egy játékost és behúz egy másikat, akkor erősített FA-ról. Ha én kiteszek egy játékost és behúzok egy másikat, akkor alattomos módon elloptam valakinek a játékosát, akit csak 10 mp-re akart kitenni, de én azonnal ráugrottam és behúztam.
Hallottad Slithert, már hogyne ugrottam volna. Csak 1 hétig tartott, amég leértem.Bob_Marley írta:Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál????
Slither írta:És Cumbee egyből ugrott Wilsonra, amint kitette Bob.
ilyen egy elégedett ügyfél.Bob_Marley írta:Gondoltam, hogy Morrist, mert nem játszik, Hamiltont meg ki lehet rakni a búsba!Morris értéke jelenleg 0 Warrick előtte van a sroban, de akkor elviszem őt....
Tényleg kiélezett, de én megmondtam, hogy nem lesz sima párharcBob_Marley írta: Game a vicc az, hogy ha most lefújnánk azt mondanánk, hogy miylen szoros, s amúgy a TO és a blokk meg az FGA kategórián kívül mindegyik kiélezett!És a vicc az, hogy 13-2 lesz a vége oda![]()
Hát ja, csodálatos fejlemény, az ő hiánya miatt szenvedem el az első vereségemet, és így oda is lesz az első helyezésem.Bob_Marley írta: De a kedvencem, hogy Lowry nincs, s Dragic parádézik....
én mondtam,hogy amihez hozzányúlok az arannyá változik.neobarca írta:Soció! Basszus Korver mekkora húzás volt... 26-7-6.. Pedig én is szemeztem vele! Ezt nem hiszem el..
Mármint az, hogy kiraktam FA-ra? Egy meccsen játszott nálam, azon nem teljesített úgy, ahogy elvártam, aztán letettem. Én nem bánkódom, ugyan, már minek.neobarca írta:Soció! Basszus Korver mekkora húzás volt... 26-7-6.. Pedig én is szemeztem vele! Ezt nem hiszem el..![]()
![]()
fcb0827... Ez most nem volt egy helyes dobás... :S