Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rendben, nem is terveztem! Nem vagyok én LA edző, bele is fáradtam...Kalap1988 írta:Neo! Megkaptam a nagy ajánlatodat, nem számoltam utána, kérlek te se tedd, így ránézésre nekem nem tetszett, de akár még logika is lehetne benne, DE és ez a lényeg: Annak ellenére, hogy a gép draftolt nekem és nem állítottam be előre semmit, elég jól sikerült ez a keret és nem akarok drasztikusan változtatni rajta. 1-1 kisebb csere még belefér, de ilyen 3-as nem. Kíváncsi vagyok, hogy velük mire viszem, köv. szezonban úgy is már én draftolok.neobarca írta:kamaj!
Elküldtem pár lehetőséget! Sztem mindegyik korrekt. Mint az utcsóban írtam, Haywood helyett Basst is beletehetjük csak ő a héten nem bevethető csak az All Star Gála után.
Valami miatt nem jelölik fantasyban sérültnek, de nem akarlak átrázni. Mondjuk ezze a csonka hétre akár még vállalható is.
Gondold át! És ha az a megoldás jobban tetszik akkor küld el mert én most nem tudom, mert tól sok van függőben és nem engedélyezi a program.![]()
Neo! Megkaptam a nagy ajánlatodat, nem számoltam utána, kérlek te se tedd, így ránézésre nekem nem tetszett, de akár még logika is lehetne benne, DE és ez a lényeg: Annak ellenére, hogy a gép draftolt nekem és nem állítottam be előre semmit, elég jól sikerült ez a keret és nem akarok drasztikusan változtatni rajta. 1-1 kisebb csere még belefér, de ilyen 3-as nem. Kíváncsi vagyok, hogy velük mire viszem, köv. szezonban úgy is már én draftolok.neobarca írta:kamaj!
Elküldtem pár lehetőséget! Sztem mindegyik korrekt. Mint az utcsóban írtam, Haywood helyett Basst is beletehetjük csak ő a héten nem bevethető csak az All Star Gála után.
Valami miatt nem jelölik fantasyban sérültnek, de nem akarlak átrázni. Mondjuk ezze a csonka hétre akár még vállalható is.
Gondold át! És ha az a megoldás jobban tetszik akkor küld el mert én most nem tudom, mert tól sok van függőben és nem engedélyezi a program.![]()
balinteer! Ezt ugye nem gondolod komolyan?kamaj írta:Bob, ha hiszed ha nem, én is sajnálom. Nem értem miért, de azt érzem, hogy Parkert meg kell tartanom (azok a belső hangok).
Neobarca, nézem az ajánlatodat, és jó, de Bayless helyett valahogy nem csempészhetnénk be Haslemet (jó tudom nem egy kategória, de Humphries eladásával lényegében feladnám a pattanókat, így Haslem is értelmetlen nálam)? Nem vagyok jó csere kitalálásba, ezért inkább ötleteljünk rajta hátha kijövünk belőle jól
Rubio-Bynum-Evans for Griffin-DeRozan-Reddick?neobarca írta:Rubio-Bynum-Evans for DeRozan-Griffin??? Viccelsz?balinteer írta:A cseréket jegelem,ezzel a kerettel fogom befelyezni a szezont,max egy rohadt jó ajánlat esetén fogadok el valamit.Valakit akkor vegyünk ki ha Bynumhoz ennyire ragaszkodsz...
Rubio-Bynum-Evans for DeRozan-Griffin??? Viccelsz?balinteer írta:A cseréket jegelem,ezzel a kerettel fogom befelyezni a szezont,max egy rohadt jó ajánlat esetén fogadok el valamit.
Gondolkodok rajta, de így első körben nincs olyan ötletem, amire látnék esélyt, hogy nem dobnád vissza azonnal.neobarca írta:Cumbee!
Elolvastam, amit írtál. Korrekt. Mondjuk a Kembás részhez csak annyit fűznék, hogy amióta Agustin visszatért, csak jobb lett. Sokkal stabilabban hozza a 15-20 pontokat mint eddig.
Minden esetre dobj valami ajánlatot akkor, ha tényleg érdekel Rubio.
Konkrétan szét lett rúgva a seggem, de nagyon durván.Eazzy írta:Hát bocsi, én már elkönyveltem, hogy Sessions és Hayes nélkül tolom a napot, de most megnéztem, és nélkülük is 14-1-re nyertem volna. Ez a hét totál bejött, na meg több játékosom is játszott, Cumbee-nál sérülések is voltak, szóval jó nagy adag makkol hoztam a hetet. Gyanítom most bosszúból az alsóházi fcb szét fog alázniBob_Marley írta:Ui:
Előre jelzem nem panaszkodni akarok, de eddig annyira jó volt, Slither 1 napot hagyott vétózásnak, aztán engedélyezett 1-1 cserét!Én ma kaptam meg Sessiont és Szombaton egyeztünk meg, ergo 2 játéknap kimaradt!De ezt még azt mondom oké, de a finisben döntően befolyásolta ez a csere mindkét párharcban ha jól emlékszem 1-1 kategóriát!
Ez csak mint érdekesség írom, hogy pl Cumbee sem 14-1 re kapott volna ki, s én sem 11-4re nyerek!Állítsuk már vissza a régi rendszert, s nem 2 játéknap maradjon kiEz csak mint javaslat írom, mert előtte a Meekses csere is két játéknap után jött létre, a többit nem tudom, de a Rush-Meeks csere tuti Pénteken realizálódott, s Vasárnap lett végleges!
PP-től nem igen kell tartanod, jelenleg nem tényező. Az ő formájával kapcsolatban egyébként majd szerintem az USA Sport-os topicba írok 1-2 dolgot, mert elég érdekes amit mostanában csinál és kiváncsi vagyok a véleményekre. Smith viszont szerencsére szépen kilábalt a gödörből és mostanában ALL-STAR formában játszik, szal vele lehetnek gondjaid.Game90 írta:Kalap, jó kis párharc volt ez, eléggé izgalmasra sikeredett Smile Eddig 3 győzelem, 3 vereség a mérlegem, zsinórban 2, előrébb álló játékost sikerült megvernem, ennek örülök Smile
Cumbee, 5 nap, 28-28 játékos, meglátjuk, hogy ki a jobb Very Happy Annak örülök, hogy Ginobili és Randolph nem játszik, de az LBJ - PP - Gasol hármas elég ütős + felépült Brook Lopez is. Remélem Westbrook - Cousins - Young - Pekovic jó hetet fog hozni.
Hát bocsi, én már elkönyveltem, hogy Sessions és Hayes nélkül tolom a napot, de most megnéztem, és nélkülük is 14-1-re nyertem volna. Ez a hét totál bejött, na meg több játékosom is játszott, Cumbee-nál sérülések is voltak, szóval jó nagy adag makkol hoztam a hetet. Gyanítom most bosszúból az alsóházi fcb szét fog alázniBob_Marley írta:Ui:
Előre jelzem nem panaszkodni akarok, de eddig annyira jó volt, Slither 1 napot hagyott vétózásnak, aztán engedélyezett 1-1 cserét!Én ma kaptam meg Sessiont és Szombaton egyeztünk meg, ergo 2 játéknap kimaradt!De ezt még azt mondom oké, de a finisben döntően befolyásolta ez a csere mindkét párharcban ha jól emlékszem 1-1 kategóriát!
Ez csak mint érdekesség írom, hogy pl Cumbee sem 14-1 re kapott volna ki, s én sem 11-4re nyerek!Állítsuk már vissza a régi rendszert, s nem 2 játéknap maradjon kiEz csak mint javaslat írom, mert előtte a Meekses csere is két játéknap után jött létre, a többit nem tudom, de a Rush-Meeks csere tuti Pénteken realizálódott, s Vasárnap lett végleges!
Nem kell aggódni, miután felépül 1-2 embered akik sérültek, ezért jóval erősebb a kereted!Pl ANthony 3 meccset is játszhat a héten, ez mondjuk lehet 100 pont, hurrá...neobarca írta:Nah Bob, alsóházi rangadó lesz a héten. Kíváncsian várom, hogy mi lesz. Azt néztem, hogy ma nagyjából ugyan annyi játékosunk fog játszani.
Viszont ha az előző hetünket hasonlítom össze, nem sok babér fog teremni nekem...
Maga a csere ötlet, az jó volt, mert olyan statokban erősödtem volna amiben eddig is jó voltam, de ennek ellenére írtam, hogy nem szabad, hogy elcseréljem Wade-t, talán megérzés.Cserélhető Wade is, de a Stou,Wil pakk, nekem nem elég "meggyőző". Azt gondoltam Josh Smith nálam marad, de Boshért elcseréltem.Bob_Marley írta: Egyébként mesilja teljesen elzárkózol, hogy Wade esetleg cseréld, vagy csak simán nem tetszett, mert írtad nem fogom Wade-t elcserélni!Megértem, csak kérdezem!