Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 10:29:33

Kalap1988 írta:
neobarca írta:kamaj!

Elküldtem pár lehetőséget! Sztem mindegyik korrekt. Mint az utcsóban írtam, Haywood helyett Basst is beletehetjük csak ő a héten nem bevethető csak az All Star Gála után.
Valami miatt nem jelölik fantasyban sérültnek, de nem akarlak átrázni. Mondjuk ezze a csonka hétre akár még vállalható is.
Gondold át! És ha az a megoldás jobban tetszik akkor küld el mert én most nem tudom, mert tól sok van függőben és nem engedélyezi a program. :( :lol:
Neo! Megkaptam a nagy ajánlatodat, nem számoltam utána, kérlek te se tedd, így ránézésre nekem nem tetszett, de akár még logika is lehetne benne, DE és ez a lényeg: Annak ellenére, hogy a gép draftolt nekem és nem állítottam be előre semmit, elég jól sikerült ez a keret és nem akarok drasztikusan változtatni rajta. 1-1 kisebb csere még belefér, de ilyen 3-as nem. Kíváncsi vagyok, hogy velük mire viszem, köv. szezonban úgy is már én draftolok.
Rendben, nem is terveztem! Nem vagyok én LA edző, bele is fáradtam... :lol: :lol: :lol:

Bob! Látom betankoltál FA-ról! Azért azt hozzátenném, hogy a mostani állás nem tükrözi a valós helyzetet. Nagyon kevés válasz el ahoz, hogy pont fordítva álljunk kb. Kíváncsi leszek minden esetre. Én már egy 8-7-tel elégedett lennék. :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.21. 10:06:24

neobarca írta:kamaj!

Elküldtem pár lehetőséget! Sztem mindegyik korrekt. Mint az utcsóban írtam, Haywood helyett Basst is beletehetjük csak ő a héten nem bevethető csak az All Star Gála után.
Valami miatt nem jelölik fantasyban sérültnek, de nem akarlak átrázni. Mondjuk ezze a csonka hétre akár még vállalható is.
Gondold át! És ha az a megoldás jobban tetszik akkor küld el mert én most nem tudom, mert tól sok van függőben és nem engedélyezi a program. :( :lol:
Neo! Megkaptam a nagy ajánlatodat, nem számoltam utána, kérlek te se tedd, így ránézésre nekem nem tetszett, de akár még logika is lehetne benne, DE és ez a lényeg: Annak ellenére, hogy a gép draftolt nekem és nem állítottam be előre semmit, elég jól sikerült ez a keret és nem akarok drasztikusan változtatni rajta. 1-1 kisebb csere még belefér, de ilyen 3-as nem. Kíváncsi vagyok, hogy velük mire viszem, köv. szezonban úgy is már én draftolok.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 10:02:06

kamaj!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 09:24:55

kamaj írta:Bob, ha hiszed ha nem, én is sajnálom. Nem értem miért, de azt érzem, hogy Parkert meg kell tartanom (azok a belső hangok :D).

Neobarca, nézem az ajánlatodat, és jó, de Bayless helyett valahogy nem csempészhetnénk be Haslemet (jó tudom nem egy kategória, de Humphries eladásával lényegében feladnám a pattanókat, így Haslem is értelmetlen nálam)? Nem vagyok jó csere kitalálásba, ezért inkább ötleteljünk rajta hátha kijövünk belőle jól :)
balinteer! Ezt ugye nem gondolod komolyan? :lol: Viccet félretéve, fájó szívvel de nemet kell mondanom erre a fantasztikus ajánlatda.

Szerk: Ha beledobjuk valahogy D. Williamst, akkor mehet de egy jó Gfiffinért egy zságbamacska DeRozanért és egy gyenge orlandósért 3 meghatározo játékos kizárt dolog, hogy adjak...

kamaj! Megnézem... Sztem juthatunk valamire...

kamaj
Capitá del Barça

2012.02.20. 23:46:46

Bob, ha hiszed ha nem, én is sajnálom. Nem értem miért, de azt érzem, hogy Parkert meg kell tartanom (azok a belső hangok :D).

Neobarca, nézem az ajánlatodat, és jó, de Bayless helyett valahogy nem csempészhetnénk be Haslemet (jó tudom nem egy kategória, de Humphries eladásával lényegében feladnám a pattanókat, így Haslem is értelmetlen nálam)? Nem vagyok jó csere kitalálásba, ezért inkább ötleteljünk rajta hátha kijövünk belőle jól :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.20. 23:25:04

kamaj láttam, sajnálom, de balinteer küldtem neked 3at!
Iszonyat egy lehúzós emberke vagy ám :lol:
Csak ami már neked kedvezőbb jóval ajánlatok érdekelnek! :?
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.20. 23:01:26

neobarca írta:
balinteer írta:A cseréket jegelem,ezzel a kerettel fogom befelyezni a szezont,max egy rohadt jó ajánlat esetén fogadok el valamit.
Rubio-Bynum-Evans for DeRozan-Griffin??? Viccelsz? :lol: Valakit akkor vegyünk ki ha Bynumhoz ennyire ragaszkodsz...
Rubio-Bynum-Evans for Griffin-DeRozan-Reddick?
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.20. 20:58:51

balinteer írta:A cseréket jegelem,ezzel a kerettel fogom befelyezni a szezont,max egy rohadt jó ajánlat esetén fogadok el valamit.
Rubio-Bynum-Evans for DeRozan-Griffin??? Viccelsz? :lol: Valakit akkor vegyünk ki ha Bynumhoz ennyire ragaszkodsz...

balinteer
Capitá del Barça

2012.02.20. 19:11:15

A cseréket jegelem,ezzel a kerettel fogom befelyezni a szezont,max egy rohadt jó ajánlat esetén fogadok el valamit.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.20. 18:59:30

neobarca írta:Cumbee!
Elolvastam, amit írtál. Korrekt. Mondjuk a Kembás részhez csak annyit fűznék, hogy amióta Agustin visszatért, csak jobb lett. Sokkal stabilabban hozza a 15-20 pontokat mint eddig.
Minden esetre dobj valami ajánlatot akkor, ha tényleg érdekel Rubio.
Gondolkodok rajta, de így első körben nincs olyan ötletem, amire látnék esélyt, hogy nem dobnád vissza azonnal.

Érdekes ez a fantasy amúgy, mert ugyan úgy ahogy követtem régebben is az eseményeket, de pl az utóbbi évek játékosainak nagy részét már nem ismerem és olyan apróságok, mint a trade deadline meg aztán végképp hidegen hagynak. Most viszont várom már nagyon, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok, mert a csapatomat is több helyen érintheti majd a dolog és nagyban befolyásolhatja 1-2 játékosom teljesítményét. Pl most találtam egy olyan pletykát, hogy Rose jelezte a Bulls vezetőinek, hogy szeretne Pau Gasollal játszani és kinéz egy lehetséges Gasol - Boozer+Cj Watson csere, ami szerintem fantasy szempontból az egyik legjobb dolog lenne ami történhetne a csapatommal(a való életben már más a véleményem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.02.20. 20:53:25-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.20. 18:16:02

Cumbee!
Elolvastam, amit írtál. Korrekt. Mondjuk a Kembás részhez csak annyit fűznék, hogy amióta Agustin visszatért, csak jobb lett. Sokkal stabilabban hozza a 15-20 pontokat mint eddig.
Minden esetre dobj valami ajánlatot akkor, ha tényleg érdekel Rubio.

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.20. 18:00:31

Eazzy írta:
Bob_Marley írta:Ui:
Előre jelzem nem panaszkodni akarok, de eddig annyira jó volt, Slither 1 napot hagyott vétózásnak, aztán engedélyezett 1-1 cserét!Én ma kaptam meg Sessiont és Szombaton egyeztünk meg, ergo 2 játéknap kimaradt!De ezt még azt mondom oké, de a finisben döntően befolyásolta ez a csere mindkét párharcban ha jól emlékszem 1-1 kategóriát!
Ez csak mint érdekesség írom, hogy pl Cumbee sem 14-1 re kapott volna ki, s én sem 11-4re nyerek!Állítsuk már vissza a régi rendszert, s nem 2 játéknap maradjon ki :D Ez csak mint javaslat írom, mert előtte a Meekses csere is két játéknap után jött létre, a többit nem tudom, de a Rush-Meeks csere tuti Pénteken realizálódott, s Vasárnap lett végleges!
Hát bocsi, én már elkönyveltem, hogy Sessions és Hayes nélkül tolom a napot, de most megnéztem, és nélkülük is 14-1-re nyertem volna. Ez a hét totál bejött, na meg több játékosom is játszott, Cumbee-nál sérülések is voltak, szóval jó nagy adag makkol hoztam a hetet. Gyanítom most bosszúból az alsóházi fcb szét fog alázni :D
Konkrétan szét lett rúgva a seggem, de nagyon durván.:D Azért is nem szóltam a csere miatt, mert egy ilyen ruházás után jobb inkább csöndben maradni. Egyébként sem osztott, sem szorzott semmit. Amúgy nem a sérülésekkel voltak gondjaim, azok eddig is voltak és mindig megoldódott, hanem az volt a nagy bajom, hogy a játszó embereim is messze az eddigi szintjük alatt teljesítettek.
Game90 írta:Kalap, jó kis párharc volt ez, eléggé izgalmasra sikeredett Smile Eddig 3 győzelem, 3 vereség a mérlegem, zsinórban 2, előrébb álló játékost sikerült megvernem, ennek örülök Smile

Cumbee, 5 nap, 28-28 játékos, meglátjuk, hogy ki a jobb Very Happy Annak örülök, hogy Ginobili és Randolph nem játszik, de az LBJ - PP - Gasol hármas elég ütős + felépült Brook Lopez is. Remélem Westbrook - Cousins - Young - Pekovic jó hetet fog hozni.
PP-től nem igen kell tartanod, jelenleg nem tényező. Az ő formájával kapcsolatban egyébként majd szerintem az USA Sport-os topicba írok 1-2 dolgot, mert elég érdekes amit mostanában csinál és kiváncsi vagyok a véleményekre. Smith viszont szerencsére szépen kilábalt a gödörből és mostanában ALL-STAR formában játszik, szal vele lehetnek gondjaid.:D Amúgy a 28-28 tuti? Mert én mintha azt néztem volna, hogy pályafutásom során először, megadatik, hogy nekem játszik több emberem és nem hátrányból kell nyernem.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.02.20. 18:38:03-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.02.20. 17:34:42

Kalap, jó kis párharc volt ez, eléggé izgalmasra sikeredett :) Eddig 3 győzelem, 3 vereség a mérlegem, zsinórban 2, előrébb álló játékost sikerült megvernem, ennek örülök :)

Cumbee, 5 nap, 28-28 játékos, meglátjuk, hogy ki a jobb :D Annak örülök, hogy Ginobili és Randolph nem játszik, de az LBJ - PP - Gasol hármas elég ütős + felépült Brook Lopez is. Remélem Westbrook - Cousins - Young - Pekovic jó hetet fog hozni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.20. 16:16:00

Szétküldtem jópár ajánlatot! Nézzétek meg, igyekeztem a szezon átlag alapján nagyjából hasonlóakat varázsolni...

Akinek tetszik fogadja el, akinek nem az meg utasítsa el! :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.20. 16:06:59

Bob_Marley írta:Ui:
Előre jelzem nem panaszkodni akarok, de eddig annyira jó volt, Slither 1 napot hagyott vétózásnak, aztán engedélyezett 1-1 cserét!Én ma kaptam meg Sessiont és Szombaton egyeztünk meg, ergo 2 játéknap kimaradt!De ezt még azt mondom oké, de a finisben döntően befolyásolta ez a csere mindkét párharcban ha jól emlékszem 1-1 kategóriát!
Ez csak mint érdekesség írom, hogy pl Cumbee sem 14-1 re kapott volna ki, s én sem 11-4re nyerek!Állítsuk már vissza a régi rendszert, s nem 2 játéknap maradjon ki :D Ez csak mint javaslat írom, mert előtte a Meekses csere is két játéknap után jött létre, a többit nem tudom, de a Rush-Meeks csere tuti Pénteken realizálódott, s Vasárnap lett végleges!
Hát bocsi, én már elkönyveltem, hogy Sessions és Hayes nélkül tolom a napot, de most megnéztem, és nélkülük is 14-1-re nyertem volna. Ez a hét totál bejött, na meg több játékosom is játszott, Cumbee-nál sérülések is voltak, szóval jó nagy adag makkol hoztam a hetet. Gyanítom most bosszúból az alsóházi fcb szét fog alázni :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.20. 12:33:14

Egy ideje nem nagyon nyúlok a cserékhez, hagyom hogy a rendszer engedje át őket (úgy tátom hogy 1 napot vár utána de. fél10-kor engedélyezi).

Előző hetet végül sikerült megnyernem 10-5-re, mindezt úgy hogy Aldridge csak 1 meccset játszott. 8)

Ezzel letudtam a legnehezebb párharcomat. Most köv 3 hétben PO csapatokkal küzdök, ha azokat is hozom, utána az alsóházi 3-as ellen már könnyű dolgom lesz.

Ezen a héten lehet hogy inkább hanyagolom a FA piacot, mert úgy érzem nincs szükségem rá, és a keretem is egész jó így. Biyombo most már stabilan 20+ perceket játszik, szépen hozza a lepattanókat és blokkokat, ennyi elég is. Thomas meg bekerült a kezdőbe, és nagyon jól teljesít, nem merem már őket kitenni. :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.20. 11:24:42

Kíváncsi vagyok erre a csonka hétre. (Utolsó 3 nap ugye nincsenek meccsek az All Star miatt.) :D
Mostanában egész jó vagyok, már alig-alig kapok ki. Remélem Eazzy ellen is elcsípek egy-két statot. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.20. 11:20:41

Meglátjuk Bob... Kíváncsi leszek, sajna mostanában 1-2 emberem tragikus statokat hoz...

Egyébként az 1 napot cserét támogatom én is!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.20. 11:01:48

neobarca írta:Nah Bob, alsóházi rangadó lesz a héten. Kíváncsian várom, hogy mi lesz. Azt néztem, hogy ma nagyjából ugyan annyi játékosunk fog játszani.

Viszont ha az előző hetünket hasonlítom össze, nem sok babér fog teremni nekem... :(
Nem kell aggódni, miután felépül 1-2 embered akik sérültek, ezért jóval erősebb a kereted!Pl ANthony 3 meccset is játszhat a héten, ez mondjuk lehet 100 pont, hurrá...
Én nem szórakozok már sérültekkel, aki megsérül és tudom mennyi időre, már repül is kifele :D Felesleges várnom, annyi sérülés van idén, hogy nem lehet kiszámítani melyik sztárnál üt be a krach, én meg inkább FA-ról szemezgetek, aztán próbálom megtalálni a puzzle darabokat adott napra!
Plusz kicsit kárörvendő módon (nem is kicsit) én azt lesem hol van sérülés :P :D
Szóval én az FA-ban bízok, másban nem is tudnék, illetve most Chandlerben, hogy ismét hozza Denverben azt a hasznos játékát amit tavaly!
Ennyi, ez a variálás valamikor kisül jóra, valamikor nem ez a hét rövid hét lesz, abban bizakodok, eddig a hét elején mindig jól ment! :D De úgy kb max 4-5 kategóriát látok reálisan foghatónak!Hidd el megnéztem pár dolgot, tudom, hogy ez a hét siralmas lesz!

Ui:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.20. 10:25:26

Tegnap elkövettem egy hibát fantasy szempontból. Nem bíztam eléggé valakiban és ez megbosszólta magát. kb. 2 statban nyertem volna még de sajna így 9-6 lett... :( Rosszak voltak a megérzéseim... :(

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.20. 10:02:15

Most kezd kicsit elegem lenni ebből a játékból. :P
Szinte végig vezettem a hetet, viszont utolsó nap kevesebb játékosom játszott, éreztem, h necces lesz. Felkelek nézem 9-6, mondom, végre ismét nyerek egy hetet. 10 perc múlva rápillantok, 7-7-1, akkor frissített a játék. :evil: Mindez úgy, h a héten Rose, Okafor és Nene sem játszott egy percet sem.
Kezd nagyon "mess(z)i" lenni a PO.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.20. 09:47:48

Nah Bob, alsóházi rangadó lesz a héten. Kíváncsian várom, hogy mi lesz. Azt néztem, hogy ma nagyjából ugyan annyi játékosunk fog játszani.

Viszont ha az előző hetünket hasonlítom össze, nem sok babér fog teremni nekem... :(

lijacska
Jugador del Barça

2012.02.20. 07:48:57

Bob_Marley írta: Egyébként mesilja teljesen elzárkózol, hogy Wade esetleg cseréld, vagy csak simán nem tetszett, mert írtad nem fogom Wade-t elcserélni!Megértem, csak kérdezem!
Maga a csere ötlet, az jó volt, mert olyan statokban erősödtem volna amiben eddig is jó voltam, de ennek ellenére írtam, hogy nem szabad, hogy elcseréljem Wade-t, talán megérzés.Cserélhető Wade is, de a Stou,Wil pakk, nekem nem elég "meggyőző". Azt gondoltam Josh Smith nálam marad, de Boshért elcseréltem.

Értékelő:
Ilyasova 29pt,25reb.
Bosh, nem tudom miért játszik ennyire jól az utóbbi időben, jó lenne, ha a héten összeszedné magát.
S akkor az eheti táblázatot lefényképezzük, s elteszük emlékbe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 23:35:12

Jön Hendersson csere, kb ezzel az átlaggal amije most is van!Nem fog tudni 30-kat dobálni már ha visszajön Hendersson, de 3as dobó játékos, ráadásul "tankol" a Bobcats 20-25 percet fog kapni szerintem!Azért őt raktam be, sok helyre, mert nem rossz 10-15 pontos játékos, aki shooter!

Látom mesilja-nak is tetszett :D
Hát igen tudom érdekes pakkot sikerült kitalálnom, meglátjuk, ki szemez vele :D

Egyébként mesilja teljesen elzárkózol, hogy Wade esetleg cseréld, vagy csak simán nem tetszett, mert írtad nem fogom Wade-t elcserélni!Megértem, csak kérdezem!

szerk: Slither legalább az egyik játékost enged át, hogy átjöjjön könyörgöm :lol: Nincs emberem már több mint 30 órája megegyeztünk, kellene SessionSSSSSSSSS :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.19. 23:29:20

Bob már megint elgondolkodtattál :)
De Parkert nehezen adnám. Szóval R. Williams a Bobcats-ba eddig miért nem játszott, és mennyire biztos a kezdő tagsága?
Most biztos nem fogom még elfogadni, max holnap este, mert holnap be vagyok táblázva...
Amúgy J.R. Smith úgy érzem jó fogás volt, igaz eléggé sokat dobál, de azért nem egy Douglas és remélem a 3-sokat is jól fogja dobni.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Válasz küldése