neobarca írta:Nah Bob, alsóházi rangadó lesz a héten. Kíváncsian várom, hogy mi lesz. Azt néztem, hogy ma nagyjából ugyan annyi játékosunk fog játszani.
Viszont ha az előző hetünket hasonlítom össze, nem sok babér fog teremni nekem...

Nem kell aggódni, miután felépül 1-2 embered akik sérültek, ezért jóval erősebb a kereted!Pl ANthony 3 meccset is játszhat a héten, ez mondjuk lehet 100 pont, hurrá...
Én nem szórakozok már sérültekkel, aki megsérül és tudom mennyi időre, már repül is kifele

Felesleges várnom, annyi sérülés van idén, hogy nem lehet kiszámítani melyik sztárnál üt be a krach, én meg inkább FA-ról szemezgetek, aztán próbálom megtalálni a puzzle darabokat adott napra!
Plusz kicsit kárörvendő módon (nem is kicsit) én azt lesem hol van sérülés

Szóval én az FA-ban bízok, másban nem is tudnék, illetve most Chandlerben, hogy ismét hozza Denverben azt a hasznos játékát amit tavaly!
Ennyi, ez a variálás valamikor kisül jóra, valamikor nem ez a hét rövid hét lesz, abban bizakodok, eddig a hét elején mindig jól ment!

De úgy kb max 4-5 kategóriát látok reálisan foghatónak!Hidd el megnéztem pár dolgot, tudom, hogy ez a hét siralmas lesz!
Ui:
Előre jelzem nem panaszkodni akarok, de eddig annyira jó volt, Slither 1 napot hagyott vétózásnak, aztán engedélyezett 1-1 cserét!Én ma kaptam meg Sessiont és Szombaton egyeztünk meg, ergo 2 játéknap kimaradt!De ezt még azt mondom oké, de a finisben döntően befolyásolta ez a csere mindkét párharcban ha jól emlékszem 1-1 kategóriát!
Ez csak mint érdekesség írom, hogy pl Cumbee sem 14-1 re kapott volna ki, s én sem 11-4re nyerek!Állítsuk már vissza a régi rendszert, s nem 2 játéknap maradjon ki

Ez csak mint javaslat írom, mert előtte a Meekses csere is két játéknap után jött létre, a többit nem tudom, de a Rush-Meeks csere tuti Pénteken realizálódott, s Vasárnap lett végleges!