Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ezt az ajánlatot visszavontam végül,mert szétnéztem a szabadügynököknél,és rátaláltam pietrusra.kamaj írta:Socio ne haragudj, de csak most vettem észre a csereötletedet, ezért nem válaszoltam rá. Amúgy kevés lett volna Lewis érte, de ha érdekel továbbra is, akkor szólj, és szétnézek hátha találok valakit, akiért elcserélném, de szerintem 1-1-be nehéz lenne.
Nem lehet mit kezdeni vele, most már automatikusan lemennek, én hozzájuk se nyúlok. De este beteszem őket neked, ha lement a csere és itt leszek.Eazzy írta:Pont ezt akartam írni, hogy ma már nem fogok tudni változtatni a felállásomon, nem lehetne, hogy a csere csak holnap lépjen érvénybe? Nem leszek már gépnél sokáig, és nem akarok megint emiatt szívni, mint múltkor, hogy Ellis akkor került hozzám, amikor már nem állítottam, és ezért buktam súlyos statokat...
Kb 1 hónapih padoztattam, játszott 1 hetet, dobott összesen!! 12 pontot és most olyat olvasok, hogy akár 6 hét is lehet ez az újabb sérülés. Náccerűűű:D Kenyon Martint meg ne is emlegesd, egy játékosomat már így is tönkre tette kb, most itt a másik. Remélem majd Jamest is lemészárolja valahogy, csak hogy jó legyen.Bob_Marley írta:....The Spurs lost guard Manu Ginobili and big man Tiago Splitter to injuries.Bob_Marley írta: minden héten valaki kidől, aki spec az én kis gyenge keretemben meghatározó...Lekopogom ezen a héten teljes vagyok!
Konkrétan sima 10 pont felett termelt mezőnyből 70 % közelében6-7 pattanóval ....Erre off, mért ver engem a jó Isten ???
Mondjuk Ginobili-t Kenyon Martina ütötte ki
....The Spurs lost guard Manu Ginobili and big man Tiago Splitter to injuries.Bob_Marley írta: minden héten valaki kidől, aki spec az én kis gyenge keretemben meghatározó...Lekopogom ezen a héten teljes vagyok!
Szóra sem érdemes, a fejlődésed a legfontosabb a számomra.Bob_Marley írta:
És Session megszerzését (ha csak nem vétózzátok meg![]()
) köszönöm családomnak, az angol királynőnek, Eazzynek
és X faktor mentoromnak, aki segített ráébreszteni hagyjam Nelsont a csudába, s inkább Sessiont hozzam el, képzavarral élve, remélem Csillag születik a keretemben
Pedig Vucevic-et ki akartam tenniBob_Marley írta:Vucevic 16,7, Pekovicot le se lehet írni 30 pont 12 pattanó 1 assist 3 steal 3 blokk hihetetlen nagy formában és az idei fantasy legnagyobb pickje (persze ez is Slitheré lenne ha csak 1 napra ki nem teszi)
Jó kis párharc ez!Kalap1988 írta:Tegnap Livingstont nem raktam be, mert az hittem, hogy a padról más jobban fog teljesíteni, pedig jól játszott. Na ez van. 9-6 megy Game,de legalább 3 kategória van, amiben lehet esélyem a fordításra, hajrá, még lehet! Mondjuk ma tőlem senki, tőle meg két ember lép pályára ( perememberek ők is..), így a vasárnapi dömpingen dől majd el
Bob_Marley írta: És Session megszerzését (ha csak nem vétózzátok meg![]()
) köszönöm családomnak, az angol királynőnek, Eazzynek
és X faktor mentoromnak, aki segített ráébreszteni hagyjam Nelsont a csudába, s inkább Sessiont hozzam el, képzavarral élve, remélem Csillag születik a keretemben
Nem is baj, mert Session idén jobb :pneobarca írta:Bob! 1-1ben köszi de nem. Pakkban mehet és legyen benne Stuckey...
Az biztos.lijacska írta:Ilyasova ezen a héten nagyon magas statokat hozz, volt 23pt mérkőzése is. Vasquez-t még mindig sajnálom, nem néztem utánna alaposan, láttam , hogy Jack visszatér, gondoltam, hogy nem fog már játszani, s nekem kellett Kidd.Mióta kitettem, jobb assist statokat hozz mint amikor nálam volt.Nbailey köszönte szépen.
Ne hülyéskedj már. Ennél jobb ajánlatot már képtelen vagyok összerakni. Már így is totális bukta lenne nekem. Csak Griffin kellene a csapatom átalakításához.balinteer írta:Hát figyelj,ma jobban átgondoltam a dolgot és Anthonyt mindenképp adnod kellene Blake-ért. Szóval most 2 hétig,amíg Melo visszatér én jegelném az üzletet.neobarca írta:balinteer? No?
Oké,socio66 írta:.
egyedül rip hamilton-t nem értem,mindig azt hallani hogy day to day sérülései vannak és bármikor visszatérhet,ehhez képest egy kezemen meg tudom számolni hányszor tudtam betenni a napi keretbe.
ja,egyébként ibaka not for sale.[/color]
nem lesz szoros,mert vasárnap kétszer annyi játékosod játszik, mint nekem,szóval ha még ma közelebb is kerülnék,az utolsó napot totálisan be fogod húzni.lijacska írta: Szoros lesz ez a hetem,ha sikerülne a győzelem(igaz az ellenfélnél sok a sérült).