Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 22:31:55

Kicsit aggódva figyelem, hogy nem ment végbe a csere? Akkor ma nem is fog ? :D
Igazából ha végbe megy ha nem érthető számomra, kicsit sok, hogy 2 játszik 2 meg nem, csak tudjam, hogy van miért izgulnom vagy nincs? :D

socio múltkor írtad, hogy nem mennek csereötletek, most egyet elküldtem! :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.02.19. 18:18:45

kamaj írta:Socio ne haragudj, de csak most vettem észre a csereötletedet, ezért nem válaszoltam rá. Amúgy kevés lett volna Lewis érte, de ha érdekel továbbra is, akkor szólj, és szétnézek hátha találok valakit, akiért elcserélném, de szerintem 1-1-be nehéz lenne.
ezt az ajánlatot visszavontam végül,mert szétnéztem a szabadügynököknél,és rátaláltam pietrusra. :)
ettől függetlenül még érdekelne a csere.
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.19. 17:00:35

Socio ne haragudj, de csak most vettem észre a csereötletedet, ezért nem válaszoltam rá. Amúgy kevés lett volna Lewis érte, de ha érdekel továbbra is, akkor szólj, és szétnézek hátha találok valakit, akiért elcserélném, de szerintem 1-1-be nehéz lenne.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.19. 11:56:53

Eazzy írta:Pont ezt akartam írni, hogy ma már nem fogok tudni változtatni a felállásomon, nem lehetne, hogy a csere csak holnap lépjen érvénybe? Nem leszek már gépnél sokáig, és nem akarok megint emiatt szívni, mint múltkor, hogy Ellis akkor került hozzám, amikor már nem állítottam, és ezért buktam súlyos statokat...
Nem lehet mit kezdeni vele, most már automatikusan lemennek, én hozzájuk se nyúlok. De este beteszem őket neked, ha lement a csere és itt leszek.

Ha ma minden jól megy és mindenki hozza a szezon átlagát, akkor akár egy 11-4-et is kihozhatok, de egy 9-6-tal már teljesen elégedett lennék. :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.19. 10:59:55

Pont ezt akartam írni, hogy ma már nem fogok tudni változtatni a felállásomon, nem lehetne, hogy a csere csak holnap lépjen érvénybe? Nem leszek már gépnél sokáig, és nem akarok megint emiatt szívni, mint múltkor, hogy Ellis akkor került hozzám, amikor már nem állítottam, és ezért buktam súlyos statokat...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 08:55:12

Amúgy baromi érdekes helyzet állt elő :D
Eazzy nem tudom hogy fog-e örülni ???? :D
13-2re vezet, de ha elvileg végbe megy ma a csere (tegnap 15 óra körül vált véglegessé :D) akkor még az ő 2 játékosa játszik, az én 2 játékosom meg nem! :D
És nálunk a 12:2 ellenére elég szoros a csata :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.19. 08:29:00

Bob_Marley írta:
Bob_Marley írta: minden héten valaki kidől, aki spec az én kis gyenge keretemben meghatározó...Lekopogom ezen a héten teljes vagyok!
....The Spurs lost guard Manu Ginobili and big man Tiago Splitter to injuries.
Konkrétan sima 10 pont felett termelt mezőnyből 70 % közelében6-7 pattanóval ....Erre off, mért ver engem a jó Isten ??? :D

Mondjuk Ginobili-t Kenyon Martina ütötte ki :lol:
Kb 1 hónapih padoztattam, játszott 1 hetet, dobott összesen!! 12 pontot és most olyat olvasok, hogy akár 6 hét is lehet ez az újabb sérülés. Náccerűűű:D Kenyon Martint meg ne is emlegesd, egy játékosomat már így is tönkre tette kb, most itt a másik. Remélem majd Jamest is lemészárolja valahogy, csak hogy jó legyen.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 08:21:39

Bob_Marley írta: minden héten valaki kidől, aki spec az én kis gyenge keretemben meghatározó...Lekopogom ezen a héten teljes vagyok!
....The Spurs lost guard Manu Ginobili and big man Tiago Splitter to injuries.
Konkrétan sima 10 pont felett termelt mezőnyből 70 % közelében6-7 pattanóval ....Erre off, mért ver engem a jó Isten ??? :D

Mondjuk Ginobili-t Kenyon Martina ütötte ki :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.18. 19:00:26

Ugyan már nem lényeges a dolog, de azért megkérdezem, mert érdekel.:D Eazzy láttad amúgy az ajánlatom és nem tetszett, vagy észre sem vetted? Csak mert kb 1 hétig csücsült nálad.:D

Amúgy úgy tűnik, hogy öregszem és lassulok. 2 hét alatt kb Bob tegnapi pick-e volt a 3. amelyikről lemaradtam.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.18. 18:58:52

Ne kezdjük újra :D
Megértettem kevesled Robinsont, ezért tettük bele Splittert és kértem a nyamvadt Haywoododat!
És akkor matekóra kezdődjék :D
Utolsó 14 napra bontva :D

grrrrrrr FGA/FGM/FG%/FTA/FTM/FT%/3PTA/3PTM/3%/PTS/REB/AST/ST/BLK/TO
Hayw. 3,1/2,1/68,2 /1,7 /0,4/ 25 /0 /0 /0 /4,7/ 6 /0,1/0,6/0,6/0,4
Nels. 11,1/4,6/41 /1,9 /1,7 /92,3 / 3,7 /1,1 /30,8/12/3,7/5,7/0,1/0,1/1,7

átlagban
7,1/3,35/54,6/1,8/1,05/58,65/1,85/0,55/15,4/8,35/4,85/2,9/0,35/0,35/1,05

grrrrrrr FGA/FGM/FG%/FTA/FTM/FT%/3PTA/3PTM/3%/PTS/REB/AST/ST/BLK/TO
Split. 7,3 /4,5 /61,4 /4,3/2,7 /61,5/ 0 / 0 / 0 /11,7/ 5 /1,5/ 0,5/0,8/2,2
Nate 8 /3,7/45,8/2,8 /1,8 /64,7/ 2,7 /1,3 /50 /10,5/1,8/1,8/ 1 / 0 /1,5

átlagban
7,65/4,1/53,6/3,55/2,25/63,1/1,35/0,65/25/11,1/3,4/1,65/0,75/0,4/1,85

És akkor összesítve :lol:
FGA/FGM/FG%/FTA/FTM/FT%/3PTA/3PTM/3%/PTS/REB/AST/ST/BLK/TO
neo 0,55/0,75/ /1,75/1,2/4,45/ /0,1 /9,6/2,75/ / /0,4/0,05/
Én / 1 / /0,5 / /3,2/2,15/ /0,8

Soha többet nem fogom így összeszedni, ezzel félórát minimum elcsesztem, hogy ilyen átláthatóvá megszerkesszem!!!!
Százalékokat kivehetjük az nem érdekes!Így marad 12 kategória!Ebben 8-4 neked!Vegyük számszerűleg neked 7,55 nekem 6,15

Ezzel csak próbáltam reprezentatívan az utolsó 14 napot figyelembe véve ű(mondhatjuk forma :lol:), hogy én mennyire egy gonosz kis trade-t főztem ki neked, amiben én az év lehúzását próbáltam végrehajtani :D A számok nagyjából tükrözik az általam a trade-hez kisregényként fűzött játékosokról való értékelésemet is!

Az a baj a megjelenítésben a space-t nem ismeri a rendszer, tabot meg nem tudok használni, pedig úgy van itt leírva, hogy még átláthatóbb legyen a statisztikai számhalmaz :lol:

A lényeg remélem kiolvasható!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.18. 18:41:57

Bob_Marley írta:
És Session megszerzését (ha csak nem vétózzátok meg :twisted: :lol: ) köszönöm családomnak, az angol királynőnek, Eazzynek :lol: és X faktor mentoromnak, aki segített ráébreszteni hagyjam Nelsont a csudába, s inkább Sessiont hozzam el, képzavarral élve, remélem Csillag születik a keretemben :lol:
Szóra sem érdemes, a fejlődésed a legfontosabb a számomra. 8)

Brewer tegnap hozott laza 26 pontot, remélem a közeljövőben sem adja alább. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.02.18. 18:08:37

Bob_Marley írta:Vucevic 16,7, Pekovicot le se lehet írni 30 pont 12 pattanó 1 assist 3 steal 3 blokk hihetetlen nagy formában és az idei fantasy legnagyobb pickje (persze ez is Slitheré lenne ha csak 1 napra ki nem teszi :D)
Pedig Vucevic-et ki akartam tenni :) Pekovic-ot pedig muszáj volt behúznom, nem hagyhattam, hogy Slither-t erősítse :D
Kalap1988 írta:Tegnap Livingstont nem raktam be, mert az hittem, hogy a padról más jobban fog teljesíteni, pedig jól játszott. Na ez van. 9-6 megy Game,de legalább 3 kategória van, amiben lehet esélyem a fordításra, hajrá, még lehet! Mondjuk ma tőlem senki, tőle meg két ember lép pályára ( perememberek ők is..), így a vasárnapi dömpingen dől majd el :D
Jó kis párharc ez! :) FG% és 3PT% statokban szerintem van még esélyed, de remélem jól fognak dobni a játékosaim. Gooden szerencsére már játszhat vasárnap, Westbrook kérdéses, bár szerintem játszani fog a Denver ellen, amilyen őrült, Cousins-t is sérültnek írja a Fantasy, de nem találtam semmi infót, hogy mennyit kell kihagynia, furcsa. Nem hiányzik, hogy most kezdjenek lesérülni a legjobb játékosaim...
Bob_Marley írta: És Session megszerzését (ha csak nem vétózzátok meg :twisted: :lol: ) köszönöm családomnak, az angol királynőnek, Eazzynek :lol: és X faktor mentoromnak, aki segített ráébreszteni hagyjam Nelsont a csudába, s inkább Sessiont hozzam el, képzavarral élve, remélem Csillag születik a keretemben :lol:
8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.18. 17:38:45

Bob!
Vééégre! :lol: Fellélegezhetek! :lol:
Nekem nincs veled bajom am de meccsről meccsre kobban tolja Nelson és ez tetszik nekem. Tudom, nem ő fogja megváltani a világot, de kíváncsi vagyok rá.
Tudom, hogy 15641231223 ajánlatot adtál, olyat is amiben benne volt sokszor Stuckey DE és most jön a DE! Majdnem mindig, sőt olyan nem volt, hogy azt az átkozott Robinsont ne hagytad volna ki.
Mint idáig mindíg de leírom. Nem bízom Robinsonban. Nem szeretem. Nagyképű és ha van kedve jól tolja, ha nincs akkor meg nem. Egyébként lassan 1 hete játszik és a héten a mutatója egy nagy 0. Míg Nelson szépen lassan, de egyre jobb. Talán ha lesz 1-2 jó hetem és nem lesz sérültem még valahogy talán esetleg hátha elcsíphetném azt a nyamvadt 8.helye. :lol:
Ezért kötöttem ennyire az ebet a karóhoz... Nem személyes okok! 8)
De nyugi, visszakaptam énb is most a Griffines cécóval. Már lassan 2 hete kerülgetem. Mondjuk nekem nem létszükségletem. Szal ha holnap nem egyezünk meg balinteer, akkor hagyom a francba. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.18. 15:09:11

neobarca írta:Bob! 1-1ben köszi de nem. Pakkban mehet és legyen benne Stuckey... :)
Nem is baj, mert Session idén jobb :p

És fura egy emberke vagy te, hányszor adtam volna Stuckey-t????? Most hogy jól megy neki kellene, korrekt.....Hányszor írtad, ide be a statiusztikai dolgokat, amiket spec én nem és tudtam beazonosítani, én meg írtam ki jobb ki nem!Stuckey-ra akkor is mondtam jó játékos, az hogy lejjebb vannak a statjai, remélem emelkednek nem kellett most kellene :lol:

Vissza is vontam ezt az ötletemet, Splitter nagyon jó kis formában, s remekül dob!Megnéztem ismét csak nálam több kategóriában jobb játékost adtam volna Nelsonért, de neked nem tetszett!

Mindegy ez egy fura "románc" kettőnk között, valahogy te nem akarsz velem üzletelni, pedig nem Melo-t vagy nem tudom kit kértem volna, hanem egy nyomorult Nelsont!

És most már leírom a hipotézisemet :lol:
Nelsont nagyon jó kis irányítónak tartok, aki idén szenved, de mutat életjeleket, s gondolataim szerint ha végre elcserélik Howardot és lenyugodnak a kedélyek Orlandoban akkor "megtáltosodik" !Persze ez nem biztos, de egy olyan játkos akiben benne van bármikor egy dupla-dupla!És az All-Star után úgyis elcserélik Howardot, csak még megvárják, hogy Orlandoban mégiscsak Magic játékosként lépjen fel!De ettől függetlenül Nelson hulla gyenge idén, nyílván egy üzlet akkor jó ha mindenkinek megéri!Én volt amikor adtam volna érte jó formában lévőt, adtam volna érte stabil középjátékost, adtam volna pakkot érte, amiben szintén úgy éreztem lehetőségekben én járnák rosszul nem tetszett!

És mivel az én keretem nem egy atomkeret, én csak úgy tudok előrébb jutni, ha "olcsón" szerzek gyenge formában lévő embereket, akikben látok potenciált!Nekem van egy Deng-em meg Gay-em és ezzel kifújt a nagy játékos tudományom miután minden héten valaki kidől, aki spec az én kis gyenge keretemben meghatározó...Lekopogom ezen a héten teljes vagyok!
Szerencsémre Stuckey végre elkapta a fonalat, amikor cseréltem volna akkor is olyat szerettem volna aki hasonló mint ő (lsd Holiday)!Az ilyen olcsón kukázott embereim szárnyalnak, s kezdik végre elérni valamennyire a tudásszintjüket!Lsd Stuckey, Splitter, Frye!Őket mind cserében hoztam és erre a hétre beértek :lol:

Lehet erős lett, de nem így akartam, csak úgy gondolom (valószínűleg rosszul, mert 150 ajánlatból 1 sem volt sikeres) amit már írtam is, rengetegszer kértem volna Nelsont, de cserébe azt kaptam nem kell neked, vihetem de ez így nem jó, az úgy nem jó, tegyük bele ezt tegyük bele azt!És valahogy úgy sikerült összeállítani, hogy felém amiket te küldtél nagyon egyoldalúnak tűnt!Abszolút nincs harag, de igaza volt 1-2 embernek ez a Nelson komédia elég "szánalmasra" sikeredett, s mondom lehet lesz még folytatása, de Sessionnel beérem, ő van olyan jó mint Nelson :wink: :lol: csak az bánt(ott), hogy tényleg nem egy Jordanről beszél(t)ünk!Mindig erősen arra támaszkodtál ki éppen milyen meccset futott, mint mondtam is neked, Lin pl az egész ligában a legkiemelkedőbb statokat hozta, és jobb mint Bryant???Nem!Ahogy Nelsonnak is megugrott 1-2 meccsen, ettől még idén annyi mint Robinson....Akinek szintén megugrik 1-2 meccsen!

Béke, eper vanília, csóközön :lol:

szerk: néztem balinteer szoros ez a csata, hiába 15:0 a pontok kategórián kívül mindegyik nyitott, remélem sikerült túlélnem a ma Deron Williams-Griffin kettősödet, meg vasárnap is minimum 10 játékosod játszik, nálam 6 de Koufos nem fog sokat, úgyhogy ez korántsem egyszerű, de remléem ha már egész héten sikerült vezetnem, az első "tiszta" győzelmemet már csak megtudom "ünnepelni"!Kellenek nagyon vasárnap a meglepetés emebrektől extra, Reggie Williams, Frye, Redd mind jó formát kell fussanak, különben nagy comeback lesz :D

És Session megszerzését (ha csak nem vétózzátok meg :twisted: :lol: ) köszönöm családomnak, az angol királynőnek, Eazzynek :lol: és X faktor mentoromnak, aki segített ráébreszteni hagyjam Nelsont a csudába, s inkább Sessiont hozzam el, képzavarral élve, remélem Csillag születik a keretemben :lol:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.18. 14:52:27

lijacska írta:Ilyasova ezen a héten nagyon magas statokat hozz, volt 23pt mérkőzése is. Vasquez-t még mindig sajnálom, nem néztem utánna alaposan, láttam , hogy Jack visszatér, gondoltam, hogy nem fog már játszani, s nekem kellett Kidd.Mióta kitettem, jobb assist statokat hozz mint amikor nálam volt.Nbailey köszönte szépen.
Az biztos. :D Amikor felcsíptem, már akkor gondoltam, hogy megköszönöm, de végül elmaradt. :) Billups-ot feledteti valamelyest, bár a triplákat benyeltem így is, pedig hegemóniám volt...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.18. 14:46:29

Bob! 1-1ben köszi de nem. Pakkban mehet és legyen benne Stuckey... :)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.18. 14:28:41

balinteer írta:
neobarca írta:balinteer? No?
Hát figyelj,ma jobban átgondoltam a dolgot és Anthonyt mindenképp adnod kellene Blake-ért. Szóval most 2 hétig,amíg Melo visszatér én jegelném az üzletet. :)
Ne hülyéskedj már. Ennél jobb ajánlatot már képtelen vagyok összerakni. Már így is totális bukta lenne nekem. Csak Griffin kellene a csapatom átalakításához.
Anthony-t még egy Griffin-James-Howard pakkért sem adnám oda... :lol:
Nem azért mert annyira jó, hanem mert a kedvenc játékosom...

Szerk: Sztem aludj rá még1et, nyálazd át az éves dolgokat és holnap térjünk vissza rá... Szeretném az új hetet már átalakítva végigcsinálni...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.18. 14:25:57

Ez a 3ik cserénk, eddig 1-1re állunk ki járt jobban utólag :D
Jackson-Stuckey ott Stephen Jackson nagyon perimeterre került sajnos Milwaukee-ban ott én jól jártam, viszont a másikban Varejao megsérült, így ott úgy érzem te jártál jobban!
Itt meg kicsit "külső" hatásra is Sessiont néztem ki magamnak!Így neobarca lehet búcsút kell intsünk egymásnak :lol:
Bár egy utolsó löketet elküldtem ha ma nem egyezünk meg lemondok Nelsonról (de csak egy időre :D)!
Ha nem sikerül elfogadnod, akkor Sessionnel vágunk neki a következő hétnek, s azért az se rossz :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.18. 14:05:15

Nah, elfogadtam az ajánlatod Bob, mert asszisztokkal ígyis hulladék vagyok nagyon, viszont cserében több kategóriában javulok, ami szerintem végülis megéri nekem. Kicsit sajnálom Sessiont, de már lemondtam idén az assist kategóriáról.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.18. 13:09:03

Tegnap Livingstont nem raktam be, mert az hittem, hogy a padról más jobban fog teljesíteni, pedig jól játszott. Na ez van. 9-6 megy Game,de legalább 3 kategória van, amiben lehet esélyem a fordításra, hajrá, még lehet! Mondjuk ma tőlem senki, tőle meg két ember lép pályára ( perememberek ők is..), így a vasárnapi dömpingen dől majd el :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.18. 12:28:36

Hát igen, most mennyivel jobban állnék ha megtartottam volna a Kaman, Pekovic, Brooks 3-ast... A hiénák gyorsan dolgoznak. :D
Leginkább Pekovicot sajnálom, pont center poszton van hiányom... :roll:

De azért Biyombo is kezd egész jó lenni, tegnap: 8p, 13r és 7b :!:
Vele és McGee-vel elég jó vagyok a blokkok terén. 8)
Remélem ma visszatér Aldridge, mert nélküle nem fogom tudni megtartani az előnyömet. És Harrington is igazán kezdhetne vmit magával, iszonyat visszaesett. :x

@lijacska: cserélj vmi jobb emberért és nyelj be mellé vmi gyenge játékost, és akkor megint lesz egy plug-and-play helyed a keretben. :wink:
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.18. 12:27:58

neobarca írta:balinteer? No?
Hát figyelj,ma jobban átgondoltam a dolgot és Anthonyt mindenképp adnod kellene Blake-ért. Szóval most 2 hétig,amíg Melo visszatér én jegelném az üzletet. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.18. 11:42:28

melodrama akkor ha már te is tudod mit érzek át (én 3 hete gyakorlatilag kómában vagyok Nelson miatt :lol:), akkor már igazán megállapodhatnánk ma!!!!!
Ugyanis hétfőtől szeretném már tényleg magamnál tudni, egy napig vétózhatnak MA meg kell egyeznünk! :D

A sérülések meg mindig érdekes dolgok, meg ki hogy kezeli őket, mert valaki kirakja valaki bent hagyja valaki meg direkt azt nézi ki sérült, hogy felvegye :D
Viccet félre téve, idén a "sztárok" nagyon kiv annak facsarva ezzel a sűrű programmal, így tényleg aranyat érnek a jó munkás emberek akár FA-ról akár a roster végéről!
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.18. 11:24:13

socio66 írta:.
egyedül rip hamilton-t nem értem,mindig azt hallani hogy day to day sérülései vannak és bármikor visszatérhet,ehhez képest egy kezemen meg tudom számolni hányszor tudtam betenni a napi keretbe. :)
ja,egyébként ibaka not for sale. :)[/color]
Oké,
Hamilton nem fog visszatérni csak az All-Star után, a yahooról idézve:
Hamilton had been away from the team for a week due to a personal matter, which according to a Hamilton tweet was his grandmother passing. Since Chicago coach Tom Thibodeau has hinted that Hamilton could sit out through the All-Star break, don't expect his fantasy output for some time.
socio66

2012.02.18. 11:11:51

lijacska írta: Szoros lesz ez a hetem,ha sikerülne a győzelem(igaz az ellenfélnél sok a sérült).
nem lesz szoros,mert vasárnap kétszer annyi játékosod játszik, mint nekem,szóval ha még ma közelebb is kerülnék,az utolsó napot totálisan be fogod húzni. :) a sérültekért kár,de nem panaszkodom,mert nekem legalább még nem sérült le sztárom hetekre,hónapokra mint sokaknak.
egyedül rip hamilton-t nem értem,mindig azt hallani hogy day to day sérülései vannak és bármikor visszatérhet,ehhez képest egy kezemen meg tudom számolni hányszor tudtam betenni a napi keretbe. :)
ja,egyébként ibaka not for sale. :)
Válasz küldése