Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én úgy emlékszem, hogy ott is akartunk vétózni, csak ő bulizta ki, hogy ne, mert kell neki az a csere. Ez teljesen más szitu, itt te rájöttél, hogy hülyeséget csináltál, szóltál hogy még 1* gyorsan átnézed, erre gyorsan elfogadta. Én ezt az ő részéről tartom inkább etikátlannak, a helyedben tőlem simán kinézne 1 vétó. Pl én is küldtem már nem 1 ajánlatot, amiben csak érdeklődtem, de nem voltam biztos, hogy végül meg akarom-e lépni. Ha azok közül valaki elfogadta volna az egyiket, akkor igen morcos lettem volna érte.Bob_Marley írta:Én korrekt embernek érzem magam, s senkit ne befolyásoljon, hogy megbántam, valóban egyem meg a főztömet!Én is nyomtam egy vétót, de Slither kérlek ezt ne számítsd bele, mert komikus, hogy én vétózok!
És jogosnak érzem balinteer "felháborodását", szegény megszívta szerintem egy cserével, mert nem léptünk időben közbe, itt meg én voltam meggondolatlan, részemről nem érzem jogosnak, hogy vétózzak!
Mondhatom úgyis balinteer az Úr kezében vagyunk mindannyian, hogy átmegy-e ez a csere!
Bocsi,de sérült játékost nem akarok a rosterbe,ha felépült és jól játszik visszatérhetünk rá.neobarca írta:1meccs alapján akarsz ítélni? Ne hülyéskedj!balinteer írta:Végre egy csere ahol jobban járhatok,de már támadják az urak. Elsírom magam.![]()
![]()
De amúgy Ő küldte nekem,nem én kényszerítettem rá,sőt még blöffölt is ezért,most igya meg alevét.![]()
![]()
Na de Game,ment egy ajánlat.Azért dobott annyit mert sokat hagyták bent. Am jó 10 pontos játékos semmi több... Azért gondold meg sztem még 1x vagy adj te valami elfogadható ajánlatot a 2 általam kért játékosra...
De sztem Jackel hosszútávon jól jártál volna...
Szerintem meg nem. Én is jártam már rosszul cserébe,az még sem lett vétózva,sőt mivel hülye voltam nem is akartam vétót,viseltem a következményt.Cumbee írta:Na én is nyomtam egy vétót. Alapból igazságtalannak tartottam a cserét, de még hezitáltam, hogy szóljak-e bele. Így viszont, hogy gyakorlatilag mind2 fél elismerte, hogy aránytalan, Bob mint szenvedő fél pedig már akkor sem volt biztos benne, mikor el lett fogadva, szerintem jogos a vétó.
1meccs alapján akarsz ítélni? Ne hülyéskedj!balinteer írta:Végre egy csere ahol jobban járhatok,de már támadják az urak. Elsírom magam.![]()
![]()
De amúgy Ő küldte nekem,nem én kényszerítettem rá,sőt még blöffölt is ezért,most igya meg alevét.![]()
![]()
Na de Game,ment egy ajánlat.
Küldjél inkább te, de most már egy korrekt ajánlatotbalinteer írta:Game: Így,hogy jött Varejao természetesen mozdítható Chandler. Szóval küldjél nyugodtan.![]()
![]()
Egyedül Kobe a 100% mozdíthatatlanneobarca írta:MessiFan: Basszus akárhogy is csűröm, csavarom, ötletelgetek egyszerűen nem megy pakkban úgy, hogy ne legyen benne az általad érithetetlen listán szereplő Bryant, Lee vagy Monroe. Szal ha őket nem akarod belevenni akkor nem tudunk megegyezni mert 1-1-ben senkiért sem adnám oda őket.
nagy mozgást nem akarok,de nyugodtan küldj ajánlatot.balinteer írta: Socio: Nem érdekel egy Wall-Griffin trade valamilyen formában?
Bob_Marley írta:Csak veled nem üzletelek :pneobarca írta:![]()
![]()
![]()
Bob! Akárhogy is nézem, az én ajánlatom Bass+Holiday, ütősebb volt!
De ilyen ez amikor visszanyal a fagyi!![]()
![]()
Mert nem lehetFolyamatosan mást írsz, s változtatsz mindenen!
Megharagudtam rád Nelson miatt, akit szó szerint kiakartál már rakni a búsba, nekem meg az Istenért sem adod oda
Csak veled nem üzletelek :pneobarca írta:![]()
![]()
![]()
Bob! Akárhogy is nézem, az én ajánlatom Bass+Holiday, ütősebb volt!
De ilyen ez amikor visszanyal a fagyi!![]()
![]()
Végső esetben segítek majd megszabadulnod Redicktől.Bob_Marley írta:Nekem is viszket a kezem, mert nem tetszik, akármennyire jó ötletnek tartottam, nem tetszik
balinteer természetesen már átment, de mit szólnál ha valahogy inkább Turnert csempésznénk ebbe bele Reddick helyett!
Akárhányszor ránézek erre a cserére valahogy egyre jobban nem tetszik
szerk: bár hülyeség mert elfogadta én meg kiküldtem, aki hülye haljon megjelen esetben én
![]()
Rendben! Máris küldöm!balinteer írta:Game: Így,hogy jött Varejao természetesen mozdítható Chandler. Szóval küldjél nyugodtan.![]()
Neobarca: Az a baj,hoy D-Will a kedvenc játékosom,így Ő nagyon mozdíthatatlan sajnos. Valami olyat küldj amibe csak Griffin van.
Hawes nem érdekel, csak Jrue, de igazából nem szeretnék három 76ers játékost a csapatombaneobarca írta:Game: Igen, mostmár vihető, mert Hawse felépült és megpróbálom úgy átalakítani a keretemet, hogy 1 csapatból csak 1 ember legyen. Sal mind1 nekem melyik megy. Ha érdekel dobj 5leteket.
Így, hogy Chandler mozdíthatatlan, elég kevés játékosod marad, akik érdekelnének, csak Griffin meg Deron, de őket úgysem adod ezért a csomagért.balinteer írta:Game90: Küldj valami ajánlatot akkor,amiben benne van Young és Cousins. De TC-nek maradnia kellene.
Pedig deSlither írta: Azóta is bánom, pont egy normális csere cenya kéne... Nem gondoltam volna hogy egy ilyen "névtelen" embert behúz vki, ha kirakom egy napra.
Nem feltétlen kell együtt a kettő de meggondolom. Azért most nézek egy sima Griffinest...balinteer írta:Varejao ha érdekel,főleg Griffinnel együtt komoly ajánlatot kell letenned az asztalra.