Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 23:38:57

De ez azért más, mert nem voltam benne biztos, de 50-50ben írtam, hogy lehet visszavonom, amire ő rányomott, volt benne egy kis lelki hadviselés is, hogy haladjunk már ne gondolkozzunk, az pech hogy nekem kellett volna gondolkoznom helyette, s nem sürgetni :D

Ha már pokeres hasonlattal élek, blöfföltem bejött, de a következő leosztásban elbuktam egy ász pár 8-2-t :lol:

A lényeg, hogy én nem hibáztatom balinteer-t mert rányomott, sőt annyira nem ultra burtál egyoldalú a csere, nyilván Varejao-DeRozan nem egy kategória, s nekem is ez "fáj"!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.08. 23:33:50

Bob_Marley írta:Én korrekt embernek érzem magam, s senkit ne befolyásoljon, hogy megbántam, valóban egyem meg a főztömet!Én is nyomtam egy vétót, de Slither kérlek ezt ne számítsd bele, mert komikus, hogy én vétózok!

És jogosnak érzem balinteer "felháborodását", szegény megszívta szerintem egy cserével, mert nem léptünk időben közbe, itt meg én voltam meggondolatlan, részemről nem érzem jogosnak, hogy vétózzak!

Mondhatom úgyis balinteer az Úr kezében vagyunk mindannyian, hogy átmegy-e ez a csere! :lol:
Én úgy emlékszem, hogy ott is akartunk vétózni, csak ő bulizta ki, hogy ne, mert kell neki az a csere. Ez teljesen más szitu, itt te rájöttél, hogy hülyeséget csináltál, szóltál hogy még 1* gyorsan átnézed, erre gyorsan elfogadta. Én ezt az ő részéről tartom inkább etikátlannak, a helyedben tőlem simán kinézne 1 vétó. Pl én is küldtem már nem 1 ajánlatot, amiben csak érdeklődtem, de nem voltam biztos, hogy végül meg akarom-e lépni. Ha azok közül valaki elfogadta volna az egyiket, akkor igen morcos lettem volna érte.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 23:16:52

Én korrekt embernek érzem magam, s senkit ne befolyásoljon, hogy megbántam, valóban egyem meg a főztömet!Én is nyomtam egy vétót, de Slither kérlek ezt ne számítsd bele, mert komikus, hogy én vétózok!

És jogosnak érzem balinteer "felháborodását", szegény megszívta szerintem egy cserével, mert nem léptünk időben közbe, itt meg én voltam meggondolatlan, részemről nem érzem jogosnak, hogy vétózzak!

Mondhatom úgyis balinteer az Úr kezében vagyunk mindannyian, hogy átmegy-e ez a csere! :lol:
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.08. 23:05:18

neobarca írta:
balinteer írta:Végre egy csere ahol jobban járhatok,de már támadják az urak. Elsírom magam. :cry: :cry: :lol:

De amúgy Ő küldte nekem,nem én kényszerítettem rá,sőt még blöffölt is ezért,most igya meg alevét. :oops: :lol: :lol:

Na de Game,ment egy ajánlat. :lol:
1meccs alapján akarsz ítélni? Ne hülyéskedj! :) Azért dobott annyit mert sokat hagyták bent. Am jó 10 pontos játékos semmi több... Azért gondold meg sztem még 1x vagy adj te valami elfogadható ajánlatot a 2 általam kért játékosra... 8) De sztem Jackel hosszútávon jól jártál volna...
Bocsi,de sérült játékost nem akarok a rosterbe,ha felépült és jól játszik visszatérhetünk rá.:) Úgy tűnik Varejaot továbbra is Bob úrnál kell keresned. 8) :)
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.08. 23:03:04

Cumbee írta:Na én is nyomtam egy vétót. Alapból igazságtalannak tartottam a cserét, de még hezitáltam, hogy szóljak-e bele. Így viszont, hogy gyakorlatilag mind2 fél elismerte, hogy aránytalan, Bob mint szenvedő fél pedig már akkor sem volt biztos benne, mikor el lett fogadva, szerintem jogos a vétó.
Szerintem meg nem. Én is jártam már rosszul cserébe,az még sem lett vétózva,sőt mivel hülye voltam nem is akartam vétót,viseltem a következményt.

De persze nyugodtan vétózzátok meg,én itt lezártam ezt a történetet.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 23:00:08

balinteer írta:Végre egy csere ahol jobban járhatok,de már támadják az urak. Elsírom magam. :cry: :cry: :lol:

De amúgy Ő küldte nekem,nem én kényszerítettem rá,sőt még blöffölt is ezért,most igya meg alevét. :oops: :lol: :lol:

1meccs alapján akarsz ítélni? Ne hülyéskedj! :) Azért dobott annyit mert sokat hagyták bent. Am jó 10 pontos játékos semmi több... Azért gondold meg sztem még 1x vagy adj te valami elfogadható ajánlatot a 2 általam kért játékosra... 8) De sztem Jackel hosszútávon jól jártál volna...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.08. 22:59:05

Na én is nyomtam egy vétót. Alapból igazságtalannak tartottam a cserét, de még hezitáltam, hogy szóljak-e bele. Így viszont, hogy gyakorlatilag mind2 fél elismerte, hogy aránytalan, Bob mint szenvedő fél pedig már akkor sem volt biztos benne, mikor el lett fogadva, szerintem jogos a vétó.
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.08. 22:46:09

Végre egy csere ahol jobban járhatok,de már támadják az urak. Elsírom magam. :cry: :cry: :lol:

PCsabi
aka Game90

2012.02.08. 22:45:49

Ezt a Bob - KillerZone cserét vétóznám én is, eléggé egyoldalú. Nate - Redick kb. egál, Varejao dupla-duplás emberke, utolsó 7 meccsén például 13/14-et hoz, DeRozan meg elég gyenge ebben a szezonban, kb. poor man's Young, csak több büntetővel.
balinteer írta:Game: Így,hogy jött Varejao természetesen mozdítható Chandler. Szóval küldjél nyugodtan. 8) :D
Küldjél inkább te, de most már egy korrekt ajánlatot :D Amúgy Young-ot nem szívesen tenném bele a cserébe, csak egy nagyon jó ajánlat esetén.

Amúgy Turner-ért kit kérnél? Akár egy Griffin, Turner for Cousins + valaki ajánlatot is küldhetsz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.08. 22:04:32

neobarca írta:MessiFan: Basszus akárhogy is csűröm, csavarom, ötletelgetek egyszerűen nem megy pakkban úgy, hogy ne legyen benne az általad érithetetlen listán szereplő Bryant, Lee vagy Monroe. Szal ha őket nem akarod belevenni akkor nem tudunk megegyezni mert 1-1-ben senkiért sem adnám oda őket.
Egyedül Kobe a 100% mozdíthatatlan :D
Egyébként azért válok meg nehezen a 2 legjobb magasomtól mert ők szedik a legtöbb pattanót és eddig én csak 1 meccsen szedtem több patit mint az aktuális ellenfelem. Egyébként annyira nem mélyülök el a statisztikákban, szóval nem is foglalkozom annyira a cserékkel, de már szúrja a szemem az hogy 1 hét alatt 87 assistot osztott ki a csapatom :lol:
socio66

2012.02.08. 21:43:58

balinteer írta: Socio: Nem érdekel egy Wall-Griffin trade valamilyen formában?
nagy mozgást nem akarok,de nyugodtan küldj ajánlatot. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 21:06:20

Miután már odaadtam volna érte mindenkit....És már belementem volna egy rosszabb cserébe mint amiről 1 hete tárgyaltunk, pechem hogy elküldtem, reggel mikor reagáltál rá jól játszott!
Úgyhogy ma rohadtul remélem betlizik a Heat ellen :twisted:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 21:02:21

Bob_Marley írta:
neobarca írta::lol: :lol: :lol:
Bob! Akárhogy is nézem, az én ajánlatom Bass+Holiday, ütősebb volt!
De ilyen ez amikor visszanyal a fagyi! :lol: :lol: :lol:
Csak veled nem üzletelek :p
Mert nem lehet :D Folyamatosan mást írsz, s változtatsz mindenen!

Megharagudtam rád Nelson miatt :D , akit szó szerint kiakartál már rakni a búsba, nekem meg az Istenért sem adod oda :lol:
:lol: :lol: :lol:
1hete amit elutasítottál ajánlatot most már elfogadtad volna. Szal csak nem adtam vacak ajánlatot... :lol: :lol: :lol:
Am nem raktam volna ki és nem is cserélem senkivel. Ha vége a teszt üzemmódnak megígértem, hogy csak a tiéd lehet... :lol: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 20:52:29

neobarca írta::lol: :lol: :lol:
Csak veled nem üzletelek :p
Mert nem lehet :D Folyamatosan mást írsz, s változtatsz mindenen!

Megharagudtam rád Nelson miatt :D , akit szó szerint kiakartál már rakni a búsba, nekem meg az Istenért sem adod oda :lol:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.08. 20:49:09

Bob_Marley írta:Nekem is viszket a kezem, mert nem tetszik, akármennyire jó ötletnek tartottam, nem tetszik :D

balinteer természetesen már átment, de mit szólnál ha valahogy inkább Turnert csempésznénk ebbe bele Reddick helyett!

Akárhányszor ránézek erre a cserére valahogy egyre jobban nem tetszik :D

szerk: bár hülyeség mert elfogadta én meg kiküldtem, aki hülye haljon meg :mrgreen: jelen esetben én :? :D
Végső esetben segítek majd megszabadulnod Redicktől. :) Tudnék talán olyat ajánlani, aki Neked hasznosabb, én pedig Redick által tudnám foltozni a sérüléshullám okozta lyukakat. De ha nem megy át nálatok a dolog, akkor balinteernél kopogtatok majd.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.08. 20:45:39

Kanty, itt reagálok. :)

Ezt vedd még csak ilyen tapogatózó ajánlatnak. :D A problémám az, hogy akik pontban jelentős javulást nyújtanának Neked, ők nálam majdnem mozdíthatatlanok. Plusz Calderón többre van taksálva Williamsnél, úgyhogy gondolom többet is kellene érte adnom. :) Bár az az igazság, hogy Williamsre sincs égető szükségem, csak helyenként erősödnék egy kicsit vele, míg bárkit adnék, gyengülnék is rendesen.

Úgyhogy küldj egy olyan ajánlatot, ami Neked is megfelel még. Szerintem lepattanókban tudnál sokat javulni, ha üzletelnénk, s ha szétnézel, akkor nálam találsz is több alkalmas személyt erre:)

Amit még el tudok képzelni az az, hogy bedobunk 1-1 tartalék embert. Ahogy nézem azért az én padom erősebb, úgyhogy ezzel kiegyenlíthetjük felőlem a dolgokat.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 20:44:26

:lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 20:39:11

Nekem is viszket a kezem, mert nem tetszik, akármennyire jó ötletnek tartottam, nem tetszik :D

balinteer természetesen már átment, de mit szólnál ha valahogy inkább Turnert csempésznénk ebbe bele Reddick helyett!

Akárhányszor ránézek erre a cserére valahogy egyre jobban nem tetszik :D

szerk: bár hülyeség mert elfogadta én meg kiküldtem, aki hülye haljon meg :mrgreen: jelen esetben én :? :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.08. 20:36:26

Ez a csere megint olyan....
Őszintén szólva nagyon viszketett a kezem a vétó gomb felett, de nem leszek p*cs. Viszont most már komolyan nem értem itt a dolgok menetét. Kinek mitől függ egy-egy csere? Mert a számoktól nem az biztos. Lehet jövőre csak jóképű srácokat próbálok majd igazolni és akkor valami eszméletlen jó ajánlataim lesznek, vagy nem tudom...
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 20:24:08

balinteer írta:Game: Így,hogy jött Varejao természetesen mozdítható Chandler. Szóval küldjél nyugodtan. 8) :D

Neobarca: Az a baj,hoy D-Will a kedvenc játékosom,így Ő nagyon mozdíthatatlan sajnos. Valami olyat küldj amibe csak Griffin van. :wink:
Rendben! Máris küldöm! 8)

balinteer
Capitá del Barça

2012.02.08. 20:13:56

Game: Így,hogy jött Varejao természetesen mozdítható Chandler. Szóval küldjél nyugodtan. 8) :D

Neobarca: Az a baj,hoy D-Will a kedvenc játékosom,így Ő nagyon mozdíthatatlan sajnos. Valami olyat küldj amibe csak Griffin van. :wink:
PCsabi
aka Game90

2012.02.08. 19:57:24

neobarca írta:Game: Igen, mostmár vihető, mert Hawse felépült és megpróbálom úgy átalakítani a keretemet, hogy 1 csapatból csak 1 ember legyen. Sal mind1 nekem melyik megy. Ha érdekel dobj 5leteket.
Hawes nem érdekel, csak Jrue, de igazából nem szeretnék három 76ers játékost a csapatomba :)
balinteer írta:Game90: Küldj valami ajánlatot akkor,amiben benne van Young és Cousins. De TC-nek maradnia kellene. :lol:
Így, hogy Chandler mozdíthatatlan, elég kevés játékosod marad, akik érdekelnének, csak Griffin meg Deron, de őket úgysem adod ezért a csomagért.
Slither írta: Azóta is bánom, pont egy normális csere cenya kéne... Nem gondoltam volna hogy egy ilyen "névtelen" embert behúz vki, ha kirakom egy napra. :lol:
Pedig de :P Figyelgettem őt én is, kicsit megörültem, amikor kiraktad :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 19:54:14

balinteer! Küldtem egyet. Módosíts ha akarsz de nagyon agyalgattam...

Szerk: Küldtem még 1et! Hawes helyett beraktam Jack-et aki sokkal jobb nála de sérült. Elvileg nem komoly a napokban visszatér. Nézd meg, ha tetszik fogadd el... :wink:
Sztem brutál! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2012.02.08. 20:06:05-kor.

neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 19:30:41

balinteer írta:Varejao ha érdekel,főleg Griffinnel együtt komoly ajánlatot kell letenned az asztalra. :wink:
Nem feltétlen kell együtt a kettő de meggondolom. Azért most nézek egy sima Griffinest...

Bob! Már előre félek! Eskü megtudom Nelson levelezési címét és kérek tőle neked aláírást... :lol: :lol: :lol:

balinteer
Capitá del Barça

2012.02.08. 19:28:30

Varejao ha érdekel,főleg Griffinnel együtt komoly ajánlatot kell letenned az asztalra. :wink:

Szerk: Írtam,hogy el fogom fogadni,csak hnap reggel akartam. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balinteer 2012.02.08. 19:31:07-kor.
Válasz küldése