McLovin írta:Kéne egy kis segítség! Kezdő vok a játékban (tegnap kaptam meg a csapatomat) és azt szeretném megtudni, hogy a személyzetből milyen embereket tanácsos (és hányat) felvenni? Kérlek segítseteg! Előre is kösz.
Először is talán a legfontosabb lépés, hogy ne költs fölöslegesen, tehát ne vegyél fel senkit egyenlőre.
Még van pár napod, hogy eldöntsd hogyan tovább.A ht lényege, hogy jó menedzser legyél.Ez sokáig fog tartani.
Nem szeretném leírni a saját kálváriámat, ezért azt javaslom, hogy keresd meg a hattrick fórumon a Szabályok és információk topikot. Ezt olvasd végig, különös odafigyeléssel a 6. hozzászólást.Itt le van írva hogy mit NEM szabad tenni a kezdő játékosoknak, és az is le van írva, hogy mit KELL tenned.
Ha nem találod meg, akkor keress meg engem, és belinkelem neked a fórumot. A csapatom neve: Noodle FCB
Megpróbálom itt belinkelni, de ha más szerveren vagy nem fog jó lenni:
http://www91.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=2059367&v=4
A legfontosabb hogy ne költs, se emberre, se stadionra.
Azért elmondom, hogy mit tennék én ha most kezdeném.
1, a meglévő játékosokat felállásnak megfelelően beosztanám.
2, minden héten 2 meccsed lehet az egyiket a barátságos meccset neked kell lekötnöd hétről hétre. Ezt tedd meg.
3, Külső toborzással vennék egy megfelelő edzőt csapnivaló vezetői képességgel
4, vennék 2 db 17 éves kafust, ha lehet megfelelő védéssel, ha nincs elég pénzed, akkor középszerű védéssel
5, az edzést védésre kell állítani intenzitás:100% erőnlét:15-20%
6, felvennék 9 kapusedzőt, és 1 segédedzőt
7. egyik ifiakadémiát nem támogatnám, addig míg nincs pénzem rá, mert felesleges
8, Várom, hogy a megfelelő szintű edzett játékosaimból legalább remek legyen, majd eladnám őket, és vennék egy jó/csapnivaló edzőt és szintén 2db 17 éves kapust, megfelelő védéssel
Nem edzett posztra nem vennék fiatal játékos.Fiatalnak számít a drága játékos 17-30 éves korig. Legalább 2 szezont lehúznék a 7. osztályba, majd a 3. szezon elején, tele pénztárcával vásárolnék tapasztalt 30-33 éves játékosokat, hogy a 4.szezonba feljussak a 6.osztályba, hogy újra döntés elé kényszerüljek!! Arra az időre már tudni fogod, hogy mit akarsz edzeni!
Hosszú lesz, és sokat fogsz kikapni, de megéri.
Én nem ezt csináltam amit leírtam, és meg is lett az eredménye. -60000eft
2 hét alatt. Most kezdek felállni.
Jah és ezt is
http://wiki.hattrick.org/Hu/ elolvashatod!!!