Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha ezért mínuszba mentél, akkor nem, ha játékszervezést edzel, akkor nem.Ha mást edzel, és csapatba vetted erősítésnek, akkor nem.Nem edzett posztra érdemes tapasztalt játékost venni pl 30-31 éves olcsókat még ha kevés is a TSI-je, akkor is akár 3 csillagot is elér a meccs alatt. A másik, hogy 2000eft-ért lehet már ilyet venni.szerintetek megérte érte a 13.000eFT
Nagyon szívesen!CFirpo3 írta:Ez tényleg nagyon hasznos.noodle77260 írta:Ezt a topikot érdemes átolvasni:
http://www87.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=2059367&v=4
Én sajna elég későn olvastam el.
Főleg a 6. ponttól lesz "izgalmas"
Kösz, hogy belinkelted.
szerk.:Ez nagyon nagy: "Az ifihúzás hetente mindösszesen 2-3 percet vesz igénybe (a szitkozódással együtt)."
Ez tényleg nagyon hasznos.noodle77260 írta:Ezt a topikot érdemes átolvasni:
http://www87.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=2059367&v=4
Én sajna elég későn olvastam el.
Főleg a 6. ponttól lesz "izgalmas"
MichaaBee írta:az ifi akadémiát csak az ifibajnokság végeztével tudom bezárni, úgyhogy addig fizetem a heti 2000et. személyzetnél mindenből 1 van, segédedzőből 2. ezen gondolom változtatni kell
továbbá:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
ilyen kp megér egy ezrest?
17 éves és 12 napos, TSIje 400.
MichaaBee írta:ha van +245 eFt-om érdemes-e most befektetni egy jó edzőbe (illetve be tudok-e egyáltalán fektetni egy jó edzőbe, hogy ne menjek -40.000 alá), visszafizetődne-e, ha igen, akkor mennyi idő alatt?
Bőven megéri befektetni.De ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor nézz szét házon belül h melyiknek milyen a vezetői képessége és a tapasztalata.Ha a vezetői képessége magasa akkor kevésbé esik a csapatszellem mint egy alacsonyabb vezetői képességű edzővel+ minnél nagyobb a tapasztalata annál olcsóbb a játékos.Szerintem házon belülről olcsóbban jársz mint h külső toborzást nyomsz.Am nem fogsz -40000eFt alá menni mivel olyan 100000 max 200000eFt-ből már ki jön a jó edző.MichaaBee írta:ha van +245 eFt-om érdemes-e most befektetni egy jó edzőbe (illetve be tudok-e egyáltalán fektetni egy jó edzőbe, hogy ne menjek -40.000 alá), visszafizetődne-e, ha igen, akkor mennyi idő alatt?
A TSIből lehet látni h ha úgy 4300-4500 körül jár középszerű formával akkor az a köv héten már nagy valószínűséggel lép.Am a jó formával úgy 5000TSI körül lépnek szintetkleno04 írta:Azt meg egyébként honnan tudod hogy szintet fog lépni a köv héten
10000 eft.Reális áron szeretném eladni, mert pénzhiányban szenvedek.Elvileg kb 5-6 hét alatt "nagyszerű" lenne, de a pénz.JAJ lehagytam egy NULLÁt.Master19 írta:Engem ártól függöen érdekelhet??Mennyiért válnál meg tőle?noodle77260 írta:Eladó lesz ez a kapus
Dominic Botsch
Esetleg valakit nem érdekel?
Hát ja még sosem voltam mínuszba mert nemrég kezdem el a játékotbowlinggolyo írta:Dehogy is látszik h még sosem voltál mínuszban. Én most is mínuszban vagyok de csak azért mert vettem egy 17év 4 napos jó kapust aki jövőhéten már szintet is lép.kleno04 írta:Lenne egy fontos kérdésem ha minuszba kerülök akkor a szurkolók nem fognak elmenni, mert szombattól más sajnos 7k minuszba leszek de azt nem szeretném ha szurkolók ez miatt elmennének a klubtól
Akit érdekel van kint egy 20 éves remek kapusom az ára árbecslés alatt jóval csak 80000eFt. Ha vkit érdekel az nézzen be:Bowlinggolyo FC
Dehogy is látszik h még sosem voltál mínuszban. Én most is mínuszban vagyok de csak azért mert vettem egy 17év 4 napos jó kapust aki jövőhéten már szintet is lép.kleno04 írta:Lenne egy fontos kérdésem ha minuszba kerülök akkor a szurkolók nem fognak elmenni, mert szombattól más sajnos 7k minuszba leszek de azt nem szeretném ha szurkolók ez miatt elmennének a klubtól
Persze. nekem tökéletes.Master19 írta:Hát ha CFirpo3-at kihivta kamaj akkor ha nem gond akkor én kihivlak téged...Ugyis pont most akartam ide irni,hogy ki játszana?Akkor jó lesz ígykabekabe írta:én szivesen játszok.!:
én szivesen játszok. Noodle válaszolj a PÜ reCFirpo3 írta:Valaki játszana velem egy barátságos meccset a következő héten?