Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ezért mínuszba mentél, akkor nem, ha játékszervezést edzel, akkor nem.Ha mást edzel, és csapatba vetted erősítésnek, akkor nem.Nem edzett posztra érdemes tapasztalt játékost venni pl 30-31 éves olcsókat még ha kevés is a TSI-je, akkor is akár 3 csillagot is elér a meccs alatt. A másik, hogy 2000eft-ért lehet már ilyet venni.szerintetek megérte érte a 13.000eFT
Nagyon szívesen!CFirpo3 írta:Ez tényleg nagyon hasznos.noodle77260 írta:Ezt a topikot érdemes átolvasni:
http://www87.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=2059367&v=4
Én sajna elég későn olvastam el.
Főleg a 6. ponttól lesz "izgalmas"
Kösz, hogy belinkelted.
szerk.:Ez nagyon nagy: "Az ifihúzás hetente mindösszesen 2-3 percet vesz igénybe (a szitkozódással együtt)."
Ez tényleg nagyon hasznos.noodle77260 írta:Ezt a topikot érdemes átolvasni:
http://www87.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=2059367&v=4
Én sajna elég későn olvastam el.
Főleg a 6. ponttól lesz "izgalmas"
MichaaBee írta:az ifi akadémiát csak az ifibajnokság végeztével tudom bezárni, úgyhogy addig fizetem a heti 2000et. személyzetnél mindenből 1 van, segédedzőből 2. ezen gondolom változtatni kell
továbbá:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
ilyen kp megér egy ezrest?
17 éves és 12 napos, TSIje 400.
MichaaBee írta:ha van +245 eFt-om érdemes-e most befektetni egy jó edzőbe (illetve be tudok-e egyáltalán fektetni egy jó edzőbe, hogy ne menjek -40.000 alá), visszafizetődne-e, ha igen, akkor mennyi idő alatt?
Bőven megéri befektetni.De ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor nézz szét házon belül h melyiknek milyen a vezetői képessége és a tapasztalata.Ha a vezetői képessége magasa akkor kevésbé esik a csapatszellem mint egy alacsonyabb vezetői képességű edzővel+ minnél nagyobb a tapasztalata annál olcsóbb a játékos.Szerintem házon belülről olcsóbban jársz mint h külső toborzást nyomsz.Am nem fogsz -40000eFt alá menni mivel olyan 100000 max 200000eFt-ből már ki jön a jó edző.MichaaBee írta:ha van +245 eFt-om érdemes-e most befektetni egy jó edzőbe (illetve be tudok-e egyáltalán fektetni egy jó edzőbe, hogy ne menjek -40.000 alá), visszafizetődne-e, ha igen, akkor mennyi idő alatt?
A TSIből lehet látni h ha úgy 4300-4500 körül jár középszerű formával akkor az a köv héten már nagy valószínűséggel lép.Am a jó formával úgy 5000TSI körül lépnek szintetkleno04 írta:Azt meg egyébként honnan tudod hogy szintet fog lépni a köv héten
10000 eft.Reális áron szeretném eladni, mert pénzhiányban szenvedek.Elvileg kb 5-6 hét alatt "nagyszerű" lenne, de a pénz.JAJ lehagytam egy NULLÁt.Master19 írta:Engem ártól függöen érdekelhet??Mennyiért válnál meg tőle?noodle77260 írta:Eladó lesz ez a kapus
Dominic Botsch
Esetleg valakit nem érdekel?
Hát ja még sosem voltam mínuszba mert nemrég kezdem el a játékotbowlinggolyo írta:Dehogy is látszik h még sosem voltál mínuszban. Én most is mínuszban vagyok de csak azért mert vettem egy 17év 4 napos jó kapust aki jövőhéten már szintet is lép.kleno04 írta:Lenne egy fontos kérdésem ha minuszba kerülök akkor a szurkolók nem fognak elmenni, mert szombattól más sajnos 7k minuszba leszek de azt nem szeretném ha szurkolók ez miatt elmennének a klubtól
Akit érdekel van kint egy 20 éves remek kapusom az ára árbecslés alatt jóval csak 80000eFt. Ha vkit érdekel az nézzen be:Bowlinggolyo FC
Dehogy is látszik h még sosem voltál mínuszban. Én most is mínuszban vagyok de csak azért mert vettem egy 17év 4 napos jó kapust aki jövőhéten már szintet is lép.kleno04 írta:Lenne egy fontos kérdésem ha minuszba kerülök akkor a szurkolók nem fognak elmenni, mert szombattól más sajnos 7k minuszba leszek de azt nem szeretném ha szurkolók ez miatt elmennének a klubtól
Persze. nekem tökéletes.Master19 írta:Hát ha CFirpo3-at kihivta kamaj akkor ha nem gond akkor én kihivlak téged...Ugyis pont most akartam ide irni,hogy ki játszana?Akkor jó lesz ígykabekabe írta:én szivesen játszok.!:
én szivesen játszok. Noodle válaszolj a PÜ reCFirpo3 írta:Valaki játszana velem egy barátságos meccset a következő héten?