MQuC írta:a GM-ek igazságosságáról annyit, hogy valszeg azért nem tudok belépni, mert kibattak. Engem is és bátyám is. Csak az a szép, hogy semmi "törvénybe ütközőt" nem tettünk. Ja és egy spanomat is kizárták, akit én hívtam meg
Valószínű - azok alapján, amiket írtatok - az lehetett a baj, hogy volt, mikor egy gépről jelentkeztünk be. Csak azt ne mértem, hogy ebből hogy következik, hogy csaltam.... Ráadásul a másik gerinctelenség, hogy egy mailt sem küldenek, hogy mi a fa van.
egy kis idezet a hattrick szabalyzatabol, gondolom ezt sem olvastad el...
Végül, de nem utolsósorban:
csak egyetlen csapatod lehet. Elismételjük: tilos egyszerre több csapatot irányítani! Ha több csapatod van, azzal a veszélyezteted játék használatához való jogod. Nem mentesít ez alól az sem, ha hivatalosan a barátodé a csapat. Ha Te irányítod a csapatot (azaz Te adod ki az utasításokat), Te minősülsz tulajdonosnak. A csapatod a Te tulajdonod, tehát nem szabad a családtagjaidnak, a barátaidnak vagy másoknak megengedned, hogy belépjenek a csapatodhoz az azonosítóddal. Ezenkívül tilos barátoktól magas áron játékost vásárolni, még akkor is, ha csak jóindulatból tennéd! Ha egyértelmű, hogy valaki indokolatlanul magas összeget tett egy eladó játékosodra, jelentsd az esetet a játékmestereknek.
es hidd el,h joval joval tobbet tudnak ok a 3 csapatrol mint ahogyan azt te gondolnad, ok nelkul biztos vagyok benne h nem zartak volna ki benneteket! de ismetelten csak azt tudom tanacsolni mindenkinek, hogy olvassa el a ht szabalyzatat elejetol a vegeig, h ne erjen senkit meglepetes, ok ilyen dolgokban...