Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beléptem. Young Firpo a csapatom neve.kamaj írta:Létrehoztam az ifibajnokságot: Eurobarca ifibajnokság (277563)
Kérek minden jelentkezőt, hogy lépjen be minél előbb mivel publikus a bajnokság:
-Xzibit25
-bowlinggolyo
-Guardiola
-Firpo
-Socio
-Matyi02
-Depth
egy kis idezet a hattrick szabalyzatabol, gondolom ezt sem olvastad el...MQuC írta:a GM-ek igazságosságáról annyit, hogy valszeg azért nem tudok belépni, mert kibattak. Engem is és bátyám is. Csak az a szép, hogy semmi "törvénybe ütközőt" nem tettünk. Ja és egy spanomat is kizárták, akit én hívtam meg![]()
Valószínű - azok alapján, amiket írtatok - az lehetett a baj, hogy volt, mikor egy gépről jelentkeztünk be. Csak azt ne mértem, hogy ebből hogy következik, hogy csaltam.... Ráadásul a másik gerinctelenség, hogy egy mailt sem küldenek, hogy mi a fa van.
Ha a csapatod a két legalsó (Magyarországon a VI-VII.) osztály valamelyikében játszik, egy nem Hattrickező barátodat meghívhatod a saját csoportodba. A barátod csapata a csoport egyik botcsapatának helyére kerül, és így máris felpezsdül a bajnokság!kudu írta:Hogy működik ez a barát áthivása a csoportba egy bot csapat ellen?
most akit áthívok, a komplett bot csapatot kapja meg?
vagy áthozza teljes csapatát, csak a bot csapat eredményivel játszik tovább?
kudu írta:Hogy működik ez a barát áthivása a csoportba egy bot csapat ellen?
most akit áthívok, a komplett bot csapatot kapja meg?
vagy áthozza teljes csapatát, csak a bot csapat eredményivel játszik tovább?
Nem csalni akartam csak mivel menthetetlen a csapatom a csődbemenéstől és nem akartam még várni 6 hónapot míg eléri a mínusz 100000-et... Csináltam egy új csapatot... EnnyiG-Jay írta:Soha nem értettem hogy egy játékban miért jó a csalás? A játék azért jó, mert játék, mert nem az élet, nem múlik rajta semmi, így mindösszesen annyi a lényeg benne, hogy élvezd. Ha nem ez a lényege akkor nem kell vele játszani.
Na dejó. Akkor mind1. Megszptam, ennyi. Többet nem fordúl elő inkább játszok. Az új csapatommal. Amit jövőhéten csinálokGuardiola írta:A proxy mit sem er ha ugyanarrol a geprol jatszol es nem torolod a cookikat
A proxy mit sem er ha ugyanarrol a geprol jatszol es nem torolod a cookikatMessiFan írta: De teljesen másik ipről regiztráltam sőt másik email címről is!
Én ezt nem értem. Na nem baj legalább tényleg kezdhetek jövőhéten egy teljesen újat
Sot nehany esetben meg elnezoek is. Egyik ismerosomnek ket csapata volt nem voltak transferek a ket csapat kozott de lebukott. Csak egyik csapatat toroltek a masik meg kapott egy kibirhato penzbirsagot.mindorokke_barca írta:nem kellene csalni.... es akkor nem szuntetik meg, hidd el jol vegzik a munkajukat a GM-ek ok nelkul nem zarnak ki senkit....MessiFan írta:Tököm televan már ezzel az istenverte Hattrickel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megint regeltem új csapattal 2 héttel később meg megszüntetik és pénzbírságot kaptam. Mostmár csődbeviszem az egész csapatot. Az már csak 1 hét. Utánna már meg tudom csinálni a kupát
De teljesen másik ipről regiztráltam sőt másik email címről is!mindorokke_barca írta:nem kellene csalni.... es akkor nem szuntetik meg, hidd el jol vegzik a munkajukat a GM-ek ok nelkul nem zarnak ki senkit....MessiFan írta:Tököm televan már ezzel az istenverte Hattrickel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megint regeltem új csapattal 2 héttel később meg megszüntetik és pénzbírságot kaptam. Mostmár csődbeviszem az egész csapatot. Az már csak 1 hét. Utánna már meg tudom csinálni a kupát
nem kellene csalni.... es akkor nem szuntetik meg, hidd el jol vegzik a munkajukat a GM-ek ok nelkul nem zarnak ki senkit....MessiFan írta:Tököm televan már ezzel az istenverte Hattrickel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()