Nero. írta:Soha nem gondoltam volna hogy bárki képes lesz Schumi rekordjait megdönteni, de Hamilton bőven veszélyes lehet rá, főleg hogy még csak 31. Az edzettsége eléggé rendbe van, 40 éves koráig simán nyomhatja.
Rosberg meg szokás szerint kezd szétesni ahogy közeledünk a szezon végéhez. Nem elég jó pilóta ahhoz hogy megakadályozza Hamilton 4. VB címét.
Én nagyon szeretném, de megmondom őszintén nem hiszem, hogy ez sikerülne. Jövőre új autókkal valószínűleg új leosztás lesz, vagy legalábbis új fejezet és visszaeshetnek, ráadásul kőkemény ellenfelek vannak és Verstappent se sok választja el attól hogy világbajnok legyen hamarosan, Vettel még tuti éhes, Ricciardo is egyre jobb, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy vegyük azt megnyeri az ideit és még azon kívül négyet nyerjen....Az rohadt sok, én beérem azzal is ha Fangiot befogja, de jelen pillanatban a legfontosabb beérje idén a Professzort.

Edzettsége tényleg rendben van, Roscoeval sokat futnak.
Alonso0190 írta:35 évesen nem hiszem, hogy beleesne még egy ilyen hibába a Mclarennél. Bár lehet, hogy csak az elfogultságom mondja ezt.

De jó is lenne ha már ilyenekről beszélhetnék de sajna ez még messze van.

Osztja őket azért rendesen, de hozzáteszem a verseny hevében ez talán belefér, szidni nem szidott senkit, csak nehezményezte a kerékcserét.

Meg ugye a legendás GP2 kifejezés, na ez azért nem volt szép, de Jenson nem olyan vérmérséklet mint Lewis volt anno, nem hiszem hogy ők "öreg" fejjel összebalhéznának. Üde színfoltjai a mezőnynek, ma is Button beszólása valami zseniális volt. "I'm coming".
És én Rosberget idénre se írnám még le, sok van hátra és ahogy Lewisnak jött össze minden év elején úgy most neki. Viszont, amit sokan hiányoltak, hogy nem elég tökös azt mostanában megmutatja, hogy nem így van. Igaz hogy rosszabbul járt most, de megmeri húzni, hogy a végsőkig elmegy a szabályokban is és megpróbál minél agresszívabb lenni. Most majd jönnek Hamiltonnak a büntetések, bőven változhat pár futam alatt a felállás. A szünet mindenképp jól jön neki, mert Lewis nagyon elkapta most a fonalat. És remélem is, hogy kitart a végsőkig, de veszélyes a német, s szerintem a Mercedes is inkább a hazait támogatja.