Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Bodi
Director del Fútbol

2008.06.10. 22:39:15

Én azt nem értem,hogy Hamilton miért mond ilyet,hogy nem látta a piros lámpát?
Mit gondolt mégis miért áll ott egy helyben az a két kocsi,csupán azért,mert megáltak csevegni,mivel már unták a versenyt?Vajon miért szoktak F1-ben a kocsik a boxutca kijáratánál ácsorogni?
Valami jobb dumát is kitalálhatott volna Hamilton.Egyre jobban utálom azt a csávót.
Vvaldes
Barça C

2008.06.09. 20:20:44

mert te mit tudsz? :P
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.09. 20:19:43

Csak a Barca! írta: Azért mert néha hibáznak még nem kell őket teljesen leírni. Szeretnél szerintem te is úgy vezetni, mint ő.
Nem írtam le teljesen. Ott akkor balf.@sz volt.
Hamilton meg szeretne olyat tudni amit én. Oszt akkor mivan?

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Vvaldes
Barça C

2008.06.09. 20:18:29

igaza van Csak a Barcanak! mindenki hibázhat elnézte kész ennyi nem kell ezt tul bonyolitani.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.09. 20:12:02

G-Jay írta:Nem Kiminek szurkolok :!:
Aki meg nem lát maga előtt két kocsit az igenis annak nevezhető amit irtam. Ha pedig tudnál olvasni láthatnád, hogy nem gondolom azt hogy szándékosan tette, és az is lényegtelen, hogy Kimibe ment bele, mind2-t ki akarta kerülni. Csak későn.

G.
Ez az alázz csak, ezt szeretem. Szánalom...

Azt értem, hogy te nem gondolod, hogy direkt volt, de vannak akik igen (V.T.).
Ezzel az erővel, elég sok "balf@asz" van akkor az f1ben, mert mindig hibáznak, kicsúsznak... De bénák, miért nem tudnak bevenni egy kanyart... Nem is értem...
Schumi is az volt, amikor nem tudta Monacóban bevenni a rascas kanyart? A balf@aszok nem nyernek 7 világbajnoki címet ugye?
Remélem érted mire akarok kilyukadni. Azért mert néha hibáznak még nem kell őket teljesen leírni. Szeretnél szerintem te is úgy vezetni, mint ő.

Na részemről lezárva.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.09. 19:05:45

Csak a Barca! írta: Az ilyenekről beszélek. Érdekes én nem szeretem Kimit, de ilyeneket sose mondtam rá, pedig ő sem hibátlan legalábbis szerintem nem az, tudom szerintetek az, de ez így van rendjén mert neki szurkoltok, csak azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben azt, hogy nem mindenki neki szurkol és nem mindenkinél ő az Isten. Az rendben van, hogy elmondja mindenki a véleményét az esetről, csak lehet ezt normálisan is. Ezért kérem, hogy kicsit kulturáltabban nyilvánuljatok meg, ha lehet, mert a topicnak egyelőre nem Raikkonen a címe, hanem F1.
Nem Kiminek szurkolok :!:
Aki meg nem lát maga előtt két kocsit az igenis annak nevezhető amit irtam. Ha pedig tudnál olvasni láthatnád, hogy nem gondolom azt hogy szándékosan tette, és az is lényegtelen, hogy Kimibe ment bele, mind2-t ki akarta kerülni. Csak későn.

G.
California Love
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.09. 19:02:31

Varga Tamás írta:Ha nem vette észre a két autót, forduljon szakorvoshoz, de a licenszét addig is be kell vonni a társak életét és testi épségét védendő.
Elnézte, van ilyen. Kiminek is el lehetne ezzel az erővel venni a licenszét, mert ő meg nem ment az útviszonyoknak megfelelően. Nagy baromság mind a 2, remélem ezt te is érzed.
Varga Tamás írta:És, szerintem, senki se anyázott senkit, főleg nem a fórumozótársát.
"Forumozótársat" valóban nem, ellenben Lewis mást se kap tőletek. Minden második hszetek tele van megalázó, trágár kifejezéssel Hamilton irányába.
G-Jay írta:Raikkönen megcsuszott Monacoban, és mivel ott mindenütt fal van, ezért eltalálta Sutilt.
Hamilton meg egy b.alf.asz, és azért Kimibe ment bele, mert ki akarta kerülni mindkettőt, csak mivel jobbra fal volt, így balra kellett mennie, de Kimit már nem sikerült. Ennyi, nem kell ezt túlspilázni.

G.
Az ilyenekről beszélek. Érdekes én nem szeretem Kimit, de ilyeneket sose mondtam rá, pedig ő sem hibátlan legalábbis szerintem nem az, tudom szerintetek az, de ez így van rendjén mert neki szurkoltok. Csak azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben azt, hogy nem mindenki neki szurkol és nem mindenkinél ő az Isten. Az rendben van, hogy elmondja mindenki a véleményét az esetről, csak lehet ezt normálisan is. Ezért kérem, hogy kicsit kulturáltabban nyilvánuljatok meg, ha lehet, mert a topicnak egyelőre nem Raikkonen a címe, hanem F1.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.09. 17:57:12

Raikkönen megcsuszott Monacoban, és mivel ott mindenütt fal van, ezért eltalálta Sutilt.
Hamilton meg egy b.alf.asz, és azért Kimibe ment bele, mert ki akarta kerülni mindkettőt, csak mivel jobbra fal volt, így balra kellett mennie, de Kimit már nem sikerült. Ennyi, nem kell ezt túlspilázni.

G.
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.09. 17:56:43

Óh, igen. Két egymás mellett álló autót lehetetlen észre venni. Ne haragudj a kérdésért: Neked van jogosítványod? Na, ezek után azthiszem, nincs több kérdésem. Ha nem vette észre a két autót, forduljon szakorvoshoz, de a licenszét addig is be kell vonni a társak életét és testi épségét védendő.
És, szerintem, senki se anyázott senkit, főleg nem a fórumozótársát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.09. 17:58:01-kor.
Kép
André T.
Jugador del Barça

2008.06.09. 17:55:33

Ez előtti kommentem csak sirni tudok azt mondja hogy:Óvatos volt???????
Olyan sebességnél amennyivel ki ment a boxból ezt fura lenne elhinni kedv
es Hamiltonka.Azt nyilatkozni hogy egypillanatra nézett ki a lámpára és akk
or már a két autó egymás mellett ált????az a fura hogy Kubica és Kimi
már 1 ideje egymás mellett ált vagyisneki látnia kellett hogy mi történik előtte akkor ezek szerint beteg ez az ember!!!!!!!!!!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.09. 17:52:24

Kedves Varga Tamás és barátai!

Kérdezem én, hogy eleve, hogy jöttök ahhoz, hogy le niggerezetek bárkit is? Ti, akik elvileg egy olyan csapatnak drukkoltok, ami tele van szinesbőrű játékosokkal.

Tamás múltkor Raikkonennek volt egy igencsak hasonló megmozdulása., akkor mi volt vele?
1. lehetőség: Vak, vagy nem lát jól - mi más magyarázata lehet annak, hogy nem látta az autót
2. lehetőség: nem előre figyelt - szólt a mobilja, vagy merevedése volt...
3. lehetőség: Istennek képzelte magát - aki át tud menni egy versenyautón
4. lehetőség: egyszerűen ilyen hülye
5. lehetőség: szándékosan csinálta.
Na ő melyik volt? Szerintem egyik se, csak elbambult, elnézte, mint ahogy Lewis is.

Nem tisztem ítélkezni, se Raikkonen, se Hamiltonon, de kicsit idegesítő ez a stílus, ahogy beszéltek róla. Mindketten hibáztak. Ennyi kész vége. Lépj/lépjetek tovább rajta. Ilyen az autóverseny, balesetek mindig vannak, amiket szurkolói hovatartozás tekintetében mindenki másképp ítél meg, de azért még nem kell a másikat anyázni, és nyomdafestéket nem bíró megfogalmazásokkal illetni.
Rosberget miért nem szidja senki? Ja mert nem Kimibe ment bele...

Na kb ennyi, ami a lelkemet nyomta.
Ez kb ugyan olyan, mint amikor a Barca vs. Real topicban anyázzák egymást a szurkolók hovatartozástól függően. Ez miért jó? :roll:
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.09. 17:39:31

Pár évvel ezelőtt ha leültem Forma-1-et nézni, akkor általában két végeredmény közül lehetett "választani"; vagy Mclaren vagy Ferrari győzelem. Most viszont már felzárkózott hozzájuk a BMW is olyannyira, hogy komolyan számolni kell velük. Ez a szezon nem lesz olyan nyugis a nagyok számára, mint voltak az előző évek. Az egyetlen hiányérzetem Alonso. Tény, hogy a kocsija nem képes felvenni a versenyt az ászokkal, de akadhatna 1-2 olyan teljesítménye, amire azt lehet mondani, hogy jó volt. Ha valamit el akar még érni, akkor vagy váltania kellene(pölö Kubica mellé a BMW-hez) vagy csináljanak neki olyan autót, amivel célba is tud érni.
senzu
Entrenador del Barça

2008.06.09. 17:35:32

"Óvatos voltam. Rápillantottam a piros lámpára, majd amikor visszanéztem, ott álltak előttem. Minden nagyon gyorsan történt. A két autó egymás mellett állt. Ha sorban álltak volna, könnyebb lett volna észrevenni." – jelentette ki Hamilton.

azért ez nem gyenge, 2 álló autót nehezebb észrevenni mintha egy vonalban álltak volna ? :shock:
André T.
Jugador del Barça

2008.06.09. 17:31:24

Ha Ha Ha..... :lol: :lol: :lol:
Teljesen igazad van Tomi!!!Szerintem is direkt volt mert úgye valószinüsit
hető hogy ő és Kimi között dől el a finálé és ezt ő is tudta és lehet úgygon
dolta hogyha ő bukik akkor már miért nebukjon a világbajnok is nem?Szá
momra amúgy tényleg az volt fúrra hogy amikor nekirohant Kiminek az el
őtt még Kubicával állt szembe szóval én nemtudom hogy most ő mit gondol
hatott valószinű hogy:
1.Ő annyira ügyesnek tartotta magátt hogy kikerüli
mindkettőt és mátrixolva megy a falon el.

2.Vagy az gondoltta hogy Kubicáék
elszivnak egy cigitt és azért áltak meg.

3.Vagy ő neki a sisakja olyan vizúális képet adott amiben nemlátta Kimiékett.

4.Egyszerűen csak a pályát tudja nézni a természet
ett és a külvilágott azt nemlátja.Ebben az esetben a
a lámpátt.

Komolyra forditva a szótt szerintem ő tudta illtv. éreztte hogy nemtudja
már megfogni az autótt ezért nem Kubicának aki előtte volt hanem annak
ment neki akitól a legjobban tart vagyis Kimitől!!!taktikai lépésnek is lehet
nevezni amitt ez a barom csináltt.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.09. 17:13:06

Varga Tamás írta:Minél többet nézem a felvételt Hamilton tegnapi manőveréről, egyre bizonytalanabb vagyok. Bizonytalan annak eldöntésében, mi vezette a britet erre a balesetre:
1. lehetőség: Vak, vagy nem lát jól - mi más magyarázata lehet annak, hogy nem látta a két autót
3. lehetőség: Istennek képzelte magát - aki át tud menni két versenyautón
Ki-ki döntse el, én a legutolsóra tippelek.
Egyébként a manőverért a következő versenyen 10 hellyel hátrébb sorolták Hamiltont. Nagyon olcsón megúszta. Kimi helyében én helyben behúztam volna neki akkorát, hogy kiskanállal kaparták volna össze. :twisted:
Nem hiszem hogy szandekos volt tudta hogy evel az o versenyenek is vege nem lenne egyaltalan esszeru...
A buntetes viszont valoban kicsi megoldjak -1 kiallassal a tobbi versenyzohoz kepest (legalabbis szerintem) es meg az is lehet jol kijon a dologbol...
Z$ołtu
Barça B

2008.06.09. 17:09:09

Varga Tamás írta:Kimi helyében én helyben behúztam volna neki akkorát, hogy kiskanállal kaparták volna össze. :twisted:
Szerintem Ő sem járt attól messze, hogy megverje :D De gondolom azért Ő is kapott volna büntetést :? :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.09. 17:07:00

Varga Tamás írta: 1. lehetőség: Vak, vagy nem lát jól - mi más magyarázata lehet annak, hogy nem látta a két autót
Nekem sem tetszett,de nem feltételezem,h szándékosan csinálta. Olvastam több dolgot is,és ugye boxban be van kapcsolva egy ki izé,h tartsák a sebességet,ezért előbb üresbe kell tenni gépet,után fékezni,ez is okozta,h nem tudott időben megállni. De ez nem menti fel,hibázott,méghozzá nagyot. Szándékosságot nem feltételezem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.09. 17:04:23

bogen írta: hogy apja fia :D:D:D:D aki ugyebár megtört nemisolyanrég egy verdát :lol: :lol: :lol:
Konkrétan nekiment egy parkban lévő bokornak :lol: :lol: így hirdették: Hamilton apja autóbalesetet szenvedett :shock: :lol:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.09. 17:04:20

Minél többet nézem a felvételt Hamilton tegnapi manőveréről, egyre bizonytalanabb vagyok. Bizonytalan annak eldöntésében, mi vezette a britet erre a balesetre:
1. lehetőség: Vak, vagy nem lát jól - mi más magyarázata lehet annak, hogy nem látta a két autót
Ki-ki döntse el, én a legutolsóra tippelek.
Egyébként a manőverért a következő versenyen 10 hellyel hátrébb sorolták Hamiltont. Nagyon olcsón megúszta. Kimi helyében én helyben behúztam volna neki akkorát, hogy kiskanállal kaparták volna össze. :twisted:
Kép
bogen
Jugador del Barça

2008.06.09. 15:31:30

ozsimiki írta:Kicsit a Hondáról:

Mostanában csak én vettem észre,hogy Barichello sokkal jobb mint Button? Nem tudom innen h fog kilábalni a brit,nem elég,h a csapat is tré,de ő is beleszürkült rendesen a körülményekbe. :?
szegény puttonyt évek óta hitegetik, meg azzal tartják a csapatnál, hogy majd jövőre...szvsz nem vágom egyébként annyi támogatásból mér nem tudják megtenni

a futamhoz meg \:D/
majd leestem az ágyról mikor láttam, hogy mindenki kiesik a bömbik elől...már 4. éve vártam ezt az eredményt
haminak köszi, hogy nem Kubit választotta, hanem ráhúzta Kimire a vasat :D
kövi versenyre meg kap 10 helyet? :twisted:

szerk:jajj utánanáztem, azt írják kapott 10 helyes büntetést kövi futamra + olyan jelent meg az egyik külföldi lapban, hogy apja fia :D:D:D:D aki ugyebár megtört nemisolyanrég egy verdát :lol: :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.09. 11:47:49

Kicsit a Hondáról:

Mostanában csak én vettem észre,hogy Barichello sokkal jobb mint Button? Nem tudom innen h fog kilábalni a brit,nem elég,h a csapat is tré,de ő is beleszürkült rendesen a körülményekbe. :?
Kép
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.08. 23:55:59

Zsolti írta:
DaNNy írta:kíváncsi lennék azok közül akik itt fekáznak meg szidjak Lewis-t ki mit csinált volna és merre huzta volna a kormányt...
hát én semerre..mondjuk odafigyeltem volna a lámpára.... :roll:
Tudod ez olyan, mint a kvízműsorokban te otthon sör mellett vágod a választ,de ott nem tudják pedig az a kerdés,hogy Mi Franciaország fővárosa kb. Otthonrol mondod,ogy nézted volna a lámpát, de 1 nem jutsz el az F1ig, 2 nem tudhatod akkor izgalmadban mit tettél volna.
Biztosan direkt becsukta a szemét,hogy ne lássa a lámpát,és hogy nullázzon...
Versenyen nem tudod mennyi mindenre kell figyelni,mint láthattad Rosberg sem vette észre nem csak Hamilton.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.08. 23:50:17

DaNNy írta:kíváncsi lennék azok közül akik itt fekáznak meg szidjak Lewis-t ki mit csinált volna és merre huzta volna a kormányt...
hát én semerre..mondjuk odafigyeltem volna a lámpára.... :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.08. 23:02:56

Köszi mindkettőtöknek! :)

Jobban belegondolva jobb is hogy nem néztem, Hamiltonba belevertem volna a távirányítót. :D
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.08. 23:02:26

Szerintem Hamilton szimplán azért rántotta balra a kormányt,mert ott még lett volna esélye elfordulni,de ha jobbra húzta volna 100% ,hogy roncsderbi. mondjuk igy is az lett,de nem hinném,hogy direkt Kimire huzta volna,kíváncsi lennék azok közül akik itt fekáznak meg szidjak Lewis-t ki mit csinált volna és merre huzta volna a kormányt...
A másik, egyértelmű,hogy az ő hibája volt, hiába drukkolok neki,de így nem lehet VB-t nyerni,úgyértem ilyen hibákkal:
Alonsoba beleszáll, Nem készül fel a rajtra, Nem figyel a piros lámpára.
Másik dolog, előző futamon mikor Kimi kilökte Sutil-t , akkor én nem tapasztaltam ekkora felháborodást Kimire,hogy szerencsétlen embernek tönkretette élete futamát,pedig az Kimi hibája volt megmondták. Gondolom az sem szándékos volt,mint ahogy Hamilton sem direkt ment bele Kimibe.De most mindenki szapulja Hamiltont,hogy direkt ment bele.
Hamilton megkapta a neki járó büntetést jogosan,kész tovább kell lépni.
Alonso tényleg fair play díjjat érdemel a mai verseny miatt !
Kubica előtt le a kalappal,érett már neki ez a győzelem !
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Válasz küldése