Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát megérdemeltékkleno04 írta:miért PP talán nem érdemelte megbogen írta: hááát a boston tavaly csinálta meg a fennállása óta legszarabb győzelem/vereség átlagot...vettek két All Start bőőőven a fizetési sapka fölé mentek ezzel...sztem nem érdemeltek győzelmet, bár ezt mindenki maga dönti el.
Annak örülök, hogy KG és RA már gyűrűvel az ujján mehet nyugdíjba, mert ők megérdemelték.![]()
na és aztán ki emlékszik már rajtad kívül a tavaji évre most bajnokok lettek a legjobb mutatóval és ez a a lényeg nem az hogy a tavalyi éveben hogyan végeztek szerintemés akkor is ha nem értesz egyet velem akkor is megérdemelték hogy bajnokok legyenek sokkal jobban mint a LA
miért PP talán nem érdemelte megbogen írta: hááát a boston tavaly csinálta meg a fennállása óta legszarabb győzelem/vereség átlagot...vettek két All Start bőőőven a fizetési sapka fölé mentek ezzel...sztem nem érdemeltek győzelmet, bár ezt mindenki maga dönti el.
Annak örülök, hogy KG és RA már gyűrűvel az ujján mehet nyugdíjba, mert ők megérdemelték.
hááát a boston tavaly csinálta meg a fennállása óta legszarabb győzelem/vereség átlagot...vettek két All Start bőőőven a fizetési sapka fölé mentek ezzel...sztem nem érdemeltek győzelmet, bár ezt mindenki maga dönti el.kleno04 írta:És lásd hova jutottak csak egy 2. hely és a Boston lett a bajnok ennyiBarca 4ever írta:Nekem a LA Lakers a kedvencem
És lásd hova jutottak csak egy 2. hely és a Boston lett a bajnok ennyiBarca 4ever írta:Nekem a LA Lakers a kedvencem
ehez talán még annyit, hogy a csapat mostanság úgyis újraszerveződő félben van...már 2 éve talán! Van jelenleg 3 nagyontehetséges újoncuk(ebben az idén draftolt Westbrook is benne van). Szegény szurkolók szenvedtek még Ray Allenes időszakban aztán kezték talán élvezni és szorítani az új csapatnak, az új játékosoknak. mostmeg bengFrank Rijkaard írta:Egyébként nem tudom honnan van ennyi pénze annak a f.sz Benettnek75 millió dollárt csak arra kifizetett, hogy elköltöztessék a csapatot, mert nem elég modern az aréna
![]()
Sajnálom a Sonics szurkolókat
háát Seattle-nek biztos nem esett jól...én személy szerint sosem kedveltem a Sonicsot...talán Kemp és Payton aki eszembe jut róluk, igaz Ők ketten csodálatosan játszottak...annyi szép Alley-Up-ot csináltakFrank Rijkaard írta:Átköltöztették őket Oklahoma CitybeAtesz írta:RIP SEATTLE SUPERSONICS!
Átköltöztették őket Oklahoma Citybebogen írta:Rest In Peace? Miértiss?Atesz írta:RIP SEATTLE SUPERSONICS!
Rest In Peace? Miértiss?Atesz írta:RIP SEATTLE SUPERSONICS!
hát én is csodálkoztam...tavaly ment J.Rich idén meg DavisFrank Rijkaard írta:Engem meglepett, hogy Diddy kilépett a szerződéséből. Állítólag a Clippers-szel egyezkednek, és lehet, hogy ott folytatja jövőre. Kedvelem Baront, bár a GSW-t is, szóval én örülnék, ha maradna.bogen írta:Kisebb meglepetésre Baron Davis is kilépett szerződéséből és ezzel egy igen komoly összegről, 17,8 millió dollárról mondott le.
Remélem a Hornets is tud szerezni valami jóféle SG-t vagy PF-t.
Engem meglepett, hogy Diddy kilépett a szerződéséből. Állítólag a Clippers-szel egyezkednek, és lehet, hogy ott folytatja jövőre. Kedvelem Baront, bár a GSW-t is, szóval én örülnék, ha maradna.bogen írta:Kisebb meglepetésre Baron Davis is kilépett szerződéséből és ezzel egy igen komoly összegről, 17,8 millió dollárról mondott le.
Slither írta:Érdekes csere.JO - Ford csere
2008. 06. 26. 13:02:22
A draft előtti napon belecsaptak a lecsóba a csapatok vezetői. Az állóvizet az Indiana Pacers és a Toronto Raptors kavarta fel, miután a két csapat közötti ügyletnek köszönhetően Jermaine O'Neal és T.J. Ford is új csapatban kezdhet majd neki a következő idénynek. Az Indiana grátisz megkapja még Fordon felül Rasho Nesterovic-ot és a ma esti draft tizenhetes céduláját is.
Az tranzakció véglegessé válásához szükséges még három darab orvosi vizsgálat is, ami O'Neal és Ford "előéletét" ismerve nem is biztos, hogy csak formalitás lesz.
Érdekes csere.JO - Ford csere
2008. 06. 26. 13:02:22
A draft előtti napon belecsaptak a lecsóba a csapatok vezetői. Az állóvizet az Indiana Pacers és a Toronto Raptors kavarta fel, miután a két csapat közötti ügyletnek köszönhetően Jermaine O'Neal és T.J. Ford is új csapatban kezdhet majd neki a következő idénynek. Az Indiana grátisz megkapja még Fordon felül Rasho Nesterovic-ot és a ma esti draft tizenhetes céduláját is.
Az tranzakció véglegessé válásához szükséges még három darab orvosi vizsgálat is, ami O'Neal és Ford "előéletét" ismerve nem is biztos, hogy csak formalitás lesz.
Előbb vettem a fáradtságot és utánanéztem: A helyzet a következő: Anthony 203 cm 104 kg,ami egy négyesnek nem sok,de tényleg erős meg tudná oldani,viszont akkor már azt mondom,h miért nem James 4-es? Ő ugyanilyen magas és 114 kg,hát nem mind1,ő erősebb. Am pl Boozer 120 kg és magasabb Anthonynál.Atesz írta:Jó, de Okafort úgy értettem, hogy nem játszott még akkor egy percet sem, úgy ahogy Oden sem, csak Oden ugye sérülés miatt.
Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!
Sztem azért van benne logika. Anhony erősebb, mint jó pár más orstág PF-je szerűség, viszony sokkal gyorsabb is náluk, így nehéz lesz őt megfogni.
Boozer meg sztem a cserecenter lesz, mert zaért Bosh annyira nem bírkózós típus.
Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!
node, ha emlékezetem nem csal akkor Okafort 2004ben draftolták, utána ment az Olimpiára, míg odent 2007ben és 2008ban menne Olimpiára úgy, hogy egy percet sem játszott. Ez meg nem ugyanaz, vagy rosszul emléxem? Leattner meg igazából nem hagyott bennem olyan mély nyomot, hogy csak úgy emlékezzek ráAtesz írta:bogen írta:Bynum..hmm
én mondjuk megnézném Odent isszép lenne, hogy már egy éve draftolták és végül az Olimpián előbb játszik, mint a csapatában, pedig mennyire várták
Bynum sérült....
Volt már olyan. Pl. amikor Okafort draftolták, ő ott volt 2004-ben az olimpián, és csak utána kezdődött az első szezonja. Vagy Chrisitian Leattner 1992-ben.
Minden szavad igaz,viszont egy ilyen szezon után,nem vok benne biztos,h ugyanez a helyzet. Azért Paul egy 20 pont 10 assistos szezont produkált!!Kidd pedig sokkal gyengébbet mint előzőben! Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!Atesz írta:Kidd nem hajlamos dobálgatni. Tavaly a selejtezőkön(?) kb az első három meccsen rá sem dobott. Biztos vagyok benne, hogy ő fog kezdeni.
Anthony meg simán eljátszik négyesen, mert van olyan erős, mint az európai PF-ek. [auto_cenzúra] védő az igaz, de csapatként nagyon jól védekeznek az amcsik. Tavaly is így volt a kezdő, és mindenkit simán vertek, rádaásul Anthony volt a húzóember.