USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
bogen
Jugador del Barça

2008.07.03. 14:20:23

kleno04 írta:
bogen írta: hááát a boston tavaly csinálta meg a fennállása óta legszarabb győzelem/vereség átlagot...vettek két All Start bőőőven a fizetési sapka fölé mentek ezzel...sztem nem érdemeltek győzelmet, bár ezt mindenki maga dönti el.
Annak örülök, hogy KG és RA már gyűrűvel az ujján mehet nyugdíjba, mert ők megérdemelték.
miért PP talán nem érdemelte meg :?:
na és aztán ki emlékszik már rajtad kívül a tavaji évre most bajnokok lettek a legjobb mutatóval és ez a a lényeg nem az hogy a tavalyi éveben hogyan végeztek szerintem :!: és akkor is ha nem értesz egyet velem akkor is megérdemelték hogy bajnokok legyenek sokkal jobban mint a LA :!:
hát megérdemelték
nekem a módszer nem tetszik...végy 2 All Start, a posztjukon a legjobbakat a 3. All Starod mellé és légy bajnok. Szerintem így a többi csapatnak nem volt nagyon sansza...Ráadásul az NBAben pont ezért alakították ki a fizetési sapkát, hogy ilyeneket ne nagyon lehessen csinálni, hogy mint a reál összevásárolod a legjobbakat és úgy próbálsz nyerni.
PP is megérdemelte a gyűrűt, hatalmasat játszott, csak nekem KG és RA kedvenc kategóriában van :wink:
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.03. 14:04:43

bogen írta: hááát a boston tavaly csinálta meg a fennállása óta legszarabb győzelem/vereség átlagot...vettek két All Start bőőőven a fizetési sapka fölé mentek ezzel...sztem nem érdemeltek győzelmet, bár ezt mindenki maga dönti el.
Annak örülök, hogy KG és RA már gyűrűvel az ujján mehet nyugdíjba, mert ők megérdemelték.
miért PP talán nem érdemelte meg :?:
na és aztán ki emlékszik már rajtad kívül a tavaji évre most bajnokok lettek a legjobb mutatóval és ez a a lényeg nem az hogy a tavalyi éveben hogyan végeztek szerintem :!: és akkor is ha nem értesz egyet velem akkor is megérdemelték hogy bajnokok legyenek sokkal jobban mint a LA :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
bogen
Jugador del Barça

2008.07.03. 13:53:41

kleno04 írta:
Barca 4ever írta:Nekem a LA Lakers a kedvencem
És lásd hova jutottak csak egy 2. hely és a Boston lett a bajnok ennyi :wink:
hááát a boston tavaly csinálta meg a fennállása óta legszarabb győzelem/vereség átlagot...vettek két All Start bőőőven a fizetési sapka fölé mentek ezzel...sztem nem érdemeltek győzelmet, bár ezt mindenki maga dönti el.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.03. 13:16:40

Barca 4ever írta:Nekem a LA Lakers a kedvencem
És lásd hova jutottak csak egy 2. hely és a Boston lett a bajnok ennyi :wink:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
bogen
Jugador del Barça

2008.07.03. 12:36:40

Frank Rijkaard írta:Egyébként nem tudom honnan van ennyi pénze annak a f.sz Benettnek :evil: 75 millió dollárt csak arra kifizetett, hogy elköltöztessék a csapatot, mert nem elég modern az aréna :evil:
Sajnálom a Sonics szurkolókat :?
ehez talán még annyit, hogy a csapat mostanság úgyis újraszerveződő félben van...már 2 éve talán! Van jelenleg 3 nagyontehetséges újoncuk(ebben az idén draftolt Westbrook is benne van). Szegény szurkolók szenvedtek még Ray Allenes időszakban aztán kezték talán élvezni és szorítani az új csapatnak, az új játékosoknak. mostmeg beng :lol:
hát nem lennék seattle-i :lol:
Barca 4ever
Barça C

2008.07.03. 12:35:22

Nekem a LA Lakers a kedvencem
Més que un club , ¡Visca el Barça, visca Catalunya!
bogen
Jugador del Barça

2008.07.03. 12:23:52

Frank Rijkaard írta:
Atesz írta:RIP SEATTLE SUPERSONICS! :cry:
Átköltöztették őket Oklahoma Citybe :(
háát Seattle-nek biztos nem esett jól...én személy szerint sosem kedveltem a Sonicsot...talán Kemp és Payton aki eszembe jut róluk, igaz Ők ketten csodálatosan játszottak...annyi szép Alley-Up-ot csináltak :twisted:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.07.03. 12:21:43

Egyébként nem tudom honnan van ennyi pénze annak a f.sz Benettnek :evil: 75 millió dollárt csak arra kifizetett, hogy elköltöztessék a csapatot, mert nem elég modern az aréna :evil:
Sajnálom a Sonics szurkolókat :?
bogen
Jugador del Barça

2008.07.03. 12:17:58

:shock: :lol:
A Warriors visszavág. 5 évre 90 millió dollárt ajánlottak Elton Brand-nek, ami jóval több a Clippers által beígért 5 éves, 70 milliós szerződésnél. Ezt a menetet a Golden State nyerte, de a döntő úgyis Brand szava lesz és ezt a döntését állítólag még ezen a héten meghozza.

Még a végén lesz egy sima csere :lol:
Bár Brand sztem vagy marad, vagy olyan helyre megy ahol legalább conf.döntő a cél (pl. Bulls)
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.07.03. 12:13:28

bogen írta:
Rest In Peace? Miértiss?
Átköltöztették őket Oklahoma Citybe :(
bogen
Jugador del Barça

2008.07.03. 12:10:30

Rest In Peace? Miértiss?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.03. 11:04:14

RIP SEATTLE SUPERSONICS! :cry:
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.02. 17:51:51

Brand sztem esélyes, hogy maradni fog, de inkább a Bullsba szeretném. :roll:
Kép
bogen
Jugador del Barça

2008.07.02. 13:11:53

Frank Rijkaard írta:
bogen írta:Kisebb meglepetésre Baron Davis is kilépett szerződéséből és ezzel egy igen komoly összegről, 17,8 millió dollárról mondott le.
Engem meglepett, hogy Diddy kilépett a szerződéséből. Állítólag a Clippers-szel egyezkednek, és lehet, hogy ott folytatja jövőre. Kedvelem Baront, bár a GSW-t is, szóval én örülnék, ha maradna.
Remélem a Hornets is tud szerezni valami jóféle SG-t vagy PF-t. :roll:
hát én is csodálkoztam...tavaly ment J.Rich idén meg Davis :shock:
most olvastam, hogy a Clippersnél ír alá 5évre 65 miskáért :shock: nemsámli
lassan lesz Los Angelesben 2 igenerős csapat...bár Brand out Baron in...érdekes ez is, nagyon jó ez az offseason

Mellékesen a Hornets emlékeim szerint 2 embert küldött az All Star gálára és az egyik pont pf volt...valami David West :lol: viszont sg télleg kéne meg mélyülő pad

idén is, mint már 2 éve a Bobcatsre leszek kíváncsi és új favoritom a Portland 8)
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.07.02. 12:31:39

bogen írta:Kisebb meglepetésre Baron Davis is kilépett szerződéséből és ezzel egy igen komoly összegről, 17,8 millió dollárról mondott le.
Engem meglepett, hogy Diddy kilépett a szerződéséből. Állítólag a Clippers-szel egyezkednek, és lehet, hogy ott folytatja jövőre. Kedvelem Baront, bár a GSW-t is, szóval én örülnék, ha maradna.
Remélem a Hornets is tud szerezni valami jóféle SG-t vagy PF-t. :roll:
bogen
Jugador del Barça

2008.07.01. 10:06:43

AZTA :shock:

Elton Brand élve a szerződésében biztosított opciós joggal kilépett kontraktusából és korlátozatlan szabadügynök lett. Brand ezzel az akcióval, mintegy 16,4 millió USD-t adott fel, de nyilván egy hosszabb szerződés aláírása szerepel a tervei között.
A rögtön beinduló pletygagépezet szerint többek között a Miami az egyik lehetséges állomáshely, de persze a maradás sincs kizárva Brand számára.

Kisebb meglepetésre Baron Davis is kilépett szerződéséből és ezzel egy igen komoly összegről, 17,8 millió dollárról mondott le. A dolog azért tekinthető meglepetésnek, mivel korábban Davis és ügynöke nyilatkozataiból sem lehetett következtetni a dologra. Miután Corey Maggette is kilépett szerződéséből, így az idei szabadügynök piac hirtelen nagyon erős lett

Ezek a hírek igennagyon tetszenek! A draft is igen erős és mély volt! Most aztán lesznek itt dúúúrva mozgolódások :lol:
bogen
Jugador del Barça

2008.06.30. 14:11:10

hír a egyik kosaras portálról:

A Draft és a rá következő két nap hozta a szokásos csereáradatot, amelyet már eddig is megszokhattunk. A Nets a Buckba küldte egyik vezérét, Richard Jeffersont Yi Jianlianért és Bobby Simmonsért cserébe. Az előzetes hírek szerint Jefferson enyhén szólva elégedetlen az ügylettel.

hátezt....RJ a Nets legodaadóbb ember volt. Hatalmas fizuját elpasszolták egy kínaiért...persze nagy a reklám,de hmmmm...üzletileg maximálisan ok, de emberileg szemét húzás volt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.28. 08:08:38

Slither írta:
JO - Ford csere
2008. 06. 26. 13:02:22

A draft előtti napon belecsaptak a lecsóba a csapatok vezetői. Az állóvizet az Indiana Pacers és a Toronto Raptors kavarta fel, miután a két csapat közötti ügyletnek köszönhetően Jermaine O'Neal és T.J. Ford is új csapatban kezdhet majd neki a következő idénynek. Az Indiana grátisz megkapja még Fordon felül Rasho Nesterovic-ot és a ma esti draft tizenhetes céduláját is.

Az tranzakció véglegessé válásához szükséges még három darab orvosi vizsgálat is, ami O'Neal és Ford "előéletét" ismerve nem is biztos, hogy csak formalitás lesz.
Érdekes csere. :roll:

A Toronto nagy üzletett csinált szvsz. JO sérülékeny, meg [auto_cenzúra] sok a fizuja, de Ford is az, plusz nekik ot van még Calderon, aki nem akart már csereirányító lenni, de eszméletlen nagy potenciál va benne. JO-nak nem egyedül kell majd bírkóznia, mert ott lesz mellette Bosh is. (Jézus mekkora páros ez így név alapján. :shock: ) Ha JO megsérül, akkor mondjuk bukta az egész, de Ford sztem tuti le fog sérülni előbb utóbb, amilyen "elmebeteg" módon játszik.
Kép
bogen
Jugador del Barça

2008.06.27. 12:30:18

NBA DRAFT 2008

1. CHI -- Derrick Rose

2. MIA -- Michael Beasley

3. MIN -- O.J. Mayo

4. SEA -- Russell Westbrook

5. MEM -- Kevin Love

6. NYK -- Danilo Gallinari

7. LAC -- Eric Gordon

8. MIL -- Joe Alexander

9. CHA -- D.J. Augustin

10. NJN -- Brook Lopez

11. IND -- Jerryd Bayless

12. SAC -- Jason Thompson

13. POR -- Brandon Rush

14. GSW -- Anthony Randolph

már 4en helyet cseréltek a draftosok közül + a cserékbe belevettek 8-10 embert
bogen
Jugador del Barça

2008.06.27. 12:22:15

naja :) két porcelánebmer helyet cserélt. Szvsz, ha mindketten végig bírják a szezont akkor mindkét csapat jóljár. JO7t már olyan rég nem láttam játszani....pedig szerettem. Mindig arról "álmodtam", hogy shaqel játszik egy csapatban :D a 2 O'niel :twisted:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.26. 18:27:11

JO - Ford csere
2008. 06. 26. 13:02:22

A draft előtti napon belecsaptak a lecsóba a csapatok vezetői. Az állóvizet az Indiana Pacers és a Toronto Raptors kavarta fel, miután a két csapat közötti ügyletnek köszönhetően Jermaine O'Neal és T.J. Ford is új csapatban kezdhet majd neki a következő idénynek. Az Indiana grátisz megkapja még Fordon felül Rasho Nesterovic-ot és a ma esti draft tizenhetes céduláját is.

Az tranzakció véglegessé válásához szükséges még három darab orvosi vizsgálat is, ami O'Neal és Ford "előéletét" ismerve nem is biztos, hogy csak formalitás lesz.
Érdekes csere. :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.06.25. 16:30:25

Atesz írta:Jó, de Okafort úgy értettem, hogy nem játszott még akkor egy percet sem, úgy ahogy Oden sem, csak Oden ugye sérülés miatt.

Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!

Sztem azért van benne logika. Anhony erősebb, mint jó pár más orstág PF-je szerűség, viszony sokkal gyorsabb is náluk, így nehéz lesz őt megfogni.
Boozer meg sztem a cserecenter lesz, mert zaért Bosh annyira nem bírkózós típus. :roll:
Előbb vettem a fáradtságot és utánanéztem: A helyzet a következő: Anthony 203 cm 104 kg,ami egy négyesnek nem sok,de tényleg erős meg tudná oldani,viszont akkor már azt mondom,h miért nem James 4-es? Ő ugyanilyen magas és 114 kg,hát nem mind1,ő erősebb. Am pl Boozer 120 kg és magasabb Anthonynál.
Garnett meg csak álom,de ő rémerős,rémgyors és rém 211 cm :D Am őszintén szólva nem is vok egy nagy Anthony fan, ugyanígy Jameset sem szeretem. Az előbbit főként azért nem ,mert a kosárlabda éás minden labdajáték alapja a védekezés és ő abban nulla. Ráadásul legalább olyan nagyképű mint James haverja. Akkor már Wade lenne nálam kettes Bryant háras és Boozer 4-es :D DE ezz nem akartam leírni,mert ha én lennék az edző akkor sem így nézne ki a kezdő :D Csak ember emberileg nem szeretem őket!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.25. 14:15:58

Jó, de Okafort úgy értettem, hogy nem játszott még akkor egy percet sem, úgy ahogy Oden sem, csak Oden ugye sérülés miatt.

Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!

Sztem azért van benne logika. Anhony erősebb, mint jó pár más orstág PF-je szerűség, viszony sokkal gyorsabb is náluk, így nehéz lesz őt megfogni.
Boozer meg sztem a cserecenter lesz, mert zaért Bosh annyira nem bírkózós típus. :roll:
Kép
bogen
Jugador del Barça

2008.06.25. 13:29:37

Atesz írta:
bogen írta:Bynum..hmm
én mondjuk megnézném Odent is :) szép lenne, hogy már egy éve draftolták és végül az Olimpián előbb játszik, mint a csapatában, pedig mennyire várták :lol:

Bynum sérült....
Volt már olyan. Pl. amikor Okafort draftolták, ő ott volt 2004-ben az olimpián, és csak utána kezdődött az első szezonja. Vagy Chrisitian Leattner 1992-ben.
node, ha emlékezetem nem csal akkor Okafort 2004ben draftolták, utána ment az Olimpiára, míg odent 2007ben és 2008ban menne Olimpiára úgy, hogy egy percet sem játszott. Ez meg nem ugyanaz, vagy rosszul emléxem? Leattner meg igazából nem hagyott bennem olyan mély nyomot, hogy csak úgy emlékezzek rá :P

szerk.: sztem is Kidd fog kezdeni, hisz passzokban Ő a király és van mellette 2 ember, aki bárhonnan bedobja csukott szemmel+Howard :D
és én jobban szeretném Boozert 4es poszton kezdőben, mint Melót
Kidd-Kobe-James-Boozer-Howard
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.06.25. 13:11:06

Atesz írta:Kidd nem hajlamos dobálgatni. Tavaly a selejtezőkön(?) kb az első három meccsen rá sem dobott. Biztos vagyok benne, hogy ő fog kezdeni.
Anthony meg simán eljátszik négyesen, mert van olyan erős, mint az európai PF-ek. [auto_cenzúra] védő az igaz, de csapatként nagyon jól védekeznek az amcsik. Tavaly is így volt a kezdő, és mindenkit simán vertek, rádaásul Anthony volt a húzóember.
Minden szavad igaz,viszont egy ilyen szezon után,nem vok benne biztos,h ugyanez a helyzet. Azért Paul egy 20 pont 10 assistos szezont produkált!!Kidd pedig sokkal gyengébbet mint előzőben! Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!
Válasz küldése