Atesz írta:Jó, de Okafort úgy értettem, hogy nem játszott még akkor egy percet sem, úgy ahogy Oden sem, csak Oden ugye sérülés miatt.
Ez az Anthony doloogról meg írtam,h sztem is valószínű,h ő fog játszani csak nálam nem logikus!
Sztem azért van benne logika. Anhony erősebb, mint jó pár más orstág PF-je szerűség, viszony sokkal gyorsabb is náluk, így nehéz lesz őt megfogni.
Boozer meg sztem a cserecenter lesz, mert zaért Bosh annyira nem bírkózós típus.

Előbb vettem a fáradtságot és utánanéztem: A helyzet a következő: Anthony 203 cm 104 kg,ami egy négyesnek nem sok,de tényleg erős meg tudná oldani,viszont akkor már azt mondom,h miért nem James 4-es? Ő ugyanilyen magas és 114 kg,hát nem mind1,ő erősebb. Am pl Boozer 120 kg és magasabb Anthonynál.
Garnett meg csak álom,de ő rémerős,rémgyors és rém 211 cm

Am őszintén szólva nem is vok egy nagy Anthony fan, ugyanígy Jameset sem szeretem. Az előbbit főként azért nem ,mert a kosárlabda éás minden labdajáték alapja a védekezés és ő abban nulla. Ráadásul legalább olyan nagyképű mint James haverja. Akkor már Wade lenne nálam kettes Bryant háras és Boozer 4-es

DE ezz nem akartam leírni,mert ha én lennék az edző akkor sem így nézne ki a kezdő

Csak ember emberileg nem szeretem őket!