Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ha utolsó pozícióba került volna,tuti többet kockáztat!Így meg nem volt rákényszerítve komoly manőverekre,megoldottátok helyette a nehezét.ozsimiki írta: Na...
Hamilton mennyi autót előzőtt le izomból a teljes verseny alatt? Pedig mindig volt előtte valaki... kb ő is így tudott volna feljebb kapaszkodni mint Massa, arról nem is beszélve, h Laci ezúttal lehet nem mondott hülyeséget, h a kocsinak sem használt a boxos szitu.
Tudom-tudom.Ha Hami jó helyen végez,akkor mákos és/vagy gyökér.Ha elkefél valamit,akkor megérdemelte és gyökér.ozsimiki írta:Az tudás, hogy végigment hiba nélkül, de az mák, hogy legnagyobb vetélytársa szintúgy hiba nélkül ment, és jobban is mint ő, majd elszabta neki a csapata, Massanak pech, az a vetélytársnak mák szokott lenni.
Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.
ezt nem tudhatjuk pontosan...ozsimiki írta: Egyszerűbben: szerencsésnek mondhatja magát,h ilyen bal.aszok voltak a vörösök,mert ha nem,akkor....ennyi.
Na...miihii írta:Emlékeim szerint nem került körhátrányba,mivel nem sokkal később jött is a safety car,tehát felzárkózhatott a mezőnyre...És ezen a pályán miért lett volna mindenre sansztalan?Azután még kétszer bejön a SC,ami után jól kapja el a rajtokat,feljebb jön,páran kiesnek és máris pontszerző...ozsimiki írta:Mihii!
Meddig állt Massa a "box" ban? Mennyire volt tökutolsó? Épp azért VERSENYZŐ mert ezekután nem szállt ki, Hamilton ott volt a tűz közelében, 1 centire voltak előtte a kocsik, még jó h próbálkozik, Massa meg tökutolsó helyre jött,és mindenre sansztalan volt, körhátrány,stb.
Legalább akkora motivációjú pali mint hami, egyenlőre két oltári nagy hiba miatt van olyan hátrányban, amilyenben.
Köszönöm!Jól esik a támogatás,már kezdtem naon egyedül érezni magam a véleményemmeld.OR írta: Ámen!
amúgy meg csodálkozom is, hogy miért Hamilton megint a "rossz", mikor most kivételesen egyáltalán semmit nem csinált, szépen végig ment, most panasz se lehetne rá ! de persze most is ő a "csúnya rossz Hamilton", biztosan ő tehet róla, hogy ma ennyire "peches" volt a Ferrari..
Ámen!miihii írta: Inkább az hihetetlen,h ha vmi miatt [auto_cenzúra] a ferrari,akkor egyből szaladtok,és Hamiltonoztok.Most miért volt mákos?Mert körbement szabályosan?Nem volt benne semmilyen bugiban?Nem ment be a boxba piros lampionnál?Nem tette fel a gépet a falra?Nem vitte magával kiállás után a fél boxot?
Mindig mázlija van?Szánalmas erre hivatkozni mindig:vagy azért ér el jó eredményt ,mert kö**ög volt,v mert máker.
Inkább kapná össze magát a piros tárulat,és akkor el tudnának ők is érni folyamatosan jó teljesítményt..Bár akkor ők biztosan nem mákosak lennének,hanem tudásból jönne,ugye?
Emlékeim szerint nem került körhátrányba,mivel nem sokkal később jött is a safety car,tehát felzárkózhatott a mezőnyre...És ezen a pályán miért lett volna mindenre sansztalan?Azután még kétszer bejön a SC,ami után jól kapja el a rajtokat,feljebb jön,páran kiesnek és máris pontszerző...ozsimiki írta:Mihii!
Meddig állt Massa a "box" ban? Mennyire volt tökutolsó? Épp azért VERSENYZŐ mert ezekután nem szállt ki, Hamilton ott volt a tűz közelében, 1 centire voltak előtte a kocsik, még jó h próbálkozik, Massa meg tökutolsó helyre jött,és mindenre sansztalan volt, körhátrány,stb.
Legalább akkora motivációjú pali mint hami, egyenlőre két oltári nagy hiba miatt van olyan hátrányban, amilyenben.
Inkább az hihetetlen,h ha vmi miatt [auto_cenzúra] a ferrari,akkor egyből szaladtok,és Hamiltonoztok.Most miért volt mákos?Mert körbement szabályosan?Nem volt benne semmilyen bugiban?Nem ment be a boxba piros lampionnál?Nem tette fel a gépet a falra?Nem vitte magával kiállás után a fél boxot?Marcelinho írta:Hihetetlen hogy a csokimikulásnak mindig mázlija van. Mákos maki. Szegény Massa. Ferrarinál végre rendet tehetnének a fejekben, mert ez hihetetlen ami lazaság van Ross Brawn meg a Jean Todt távozása óta. Felhábrító!
Bocsi de nem volt körhátrányaozsimiki írta:Mihii!Massa meg tökutolsó helyre jött,és mindenre sansztalan volt, körhátrány,stb.
Én arra gondoltam,h ha futam közben Hamival történik valami,dupla gázzal közlekedik a pályán,h valamit retusáljon az eredményen.Ma Massának is ezt kellett volna tennie,de sztem igen "megfogta" az a boxos téma.Érthető,de az igazán nagyok,a VERSENYZŐK ilyenkor is felül tudnak emelkedni a dolgokon,nem dőlnek hátra megadóan.Nekem az volt az érzésem,h a brazli feladta a futamot,pedig sok volt még hátra és akármi történhetett volna még.ozsimiki írta:miihii írta:Gondolom saftey car-ért is ő tett,meg úgy mindenért megdolgozik, jaj, nehéz megérteni amit írok, nem hibáztattam semmiért, de ez sokkal nagyobb pech, és többe is kerül,mint amik hamit érték. ennyi, elég tényszaga van, de bele lehet kötni....ozsimiki írta: Csak az a különbség, h amikor mekisek jönnek a szerencsétlen Hami történetekkel, nem fogják fel,h ő közben pontokat szerez, míg a Brazil esetében erről szó sincs[/quote ]
A különbség a kettő között,h amíg Lewis a szrt is kitapossa a gépből egy-egy hiba után,a boxos bugi után teljesen indiszponálttá vált brazil NEM!És ezért ez a pontszerzés dolog nem úgy néz ki,h az ölébe hullanak a pontok az angolnak,mert tesz is érte.Pont ezért van támadva,mert agresszív.De enélkül ez nem megy...Mint ahogy Felipe példája mutatja.Remélem azért nem a Mekisek és Lewis lesz hibáztatva a töketlen ferraristák miatt,ugye?
Hamilton ugyanazt tenné utcsó helyen mint Massa, amit elől tesz az meg érthető, tudja h mi hullhat az ölébe, és h TALÁN TÖBB ILYEN M.RHASÁGOT NEM CSINÁL A FERRARI....Talán...