Bogi előre is elnézést kérek, remélem nem sértem nagyon meg a kedvencedet,de engem személy szerint eléggé felháborít:
Ugye most Rafael Nadal a világelső
Ugye most Rafael Nadal az első számú kiemelt
Mi a fenéért nem ő kezdi előbb az adott fordulót

most mi a fenéért a svájcinak kell kedvezni

1 nap előnyben van, ami döntőnél (vagy ha az elődöntők már egy nap lesznek), akkor elődöntőnél 1 nap pihenéssel többet jelent

miért neki? eddig nem volt úgy GS,h Rafa legyen az első számú kiemelt, meg is értettem még úgy ahogy,h Roger számára kedvez szinte minden, ehhez hasonló dolog, de MOST
tudom,h apróságnak tűnhet,de ilyen körülmények között, folyamatos terhelés alatt, rengeteget jelenthet +1nap pihenés, ráhangolódás. vki szaki megmagyarázhatná nekem,h miért nem az aktuális világelsőnek kedveznek ebből a szempontból, mert azt kötve hiszem,h eddig amikor a svájci volt a világelső csak "mákja" volt vmiféle sorsolással 3435345alkalommal mindig...
Meccsekről: féltettem Rafa-t,de nagyon szépen helytállt, Verdasco meccsét én sem láttam lájvba,most nézem felvételről ,nagyon szép megmozdulások vannak,és 4.szettben szervál a spanyol breakelőnyből...
remélem spanyol elődöntő lesz, talán kedvez Nadalnak, ahogy Rogernek is,h Andy jutott neki.