Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.30. 11:36:02

keményen ott van fejben mindkettő,épp ezért ha NADAL győzelem lesz,akkor elég sokáig fog tartani. ha Verdasco behúzza vhogy, és tudja ezt a formát tartani,no meg nem összeszharni magát Rogerrel szemben (bár Nadal ellen sem győzőtt sose,mégis eléggé adja...) akkor még neki is lehet sansza a döntőben. De NADAL-Federer-t szeretnék látni :D

4break laszti ááááááááááá, elég fontos gém
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.30. 11:33:58

Deh Verdának minden összejön mákja is van, elképesztő, de Nadal is rátesz néha egy lapáttal amikor olyat ront amit én is be tudnék ütni. Persze utána rácáfol egy óriási ütéssel...
sneco7
Capitá del Barça

2009.01.30. 11:33:51

Durva,hogy Nadalnak mennyire köze sincs Verdasco adogatásaihoz a második szettben...ne meg,hogy Verdasco mennyi nyerőt üt és ezzel együtt mennyit hibázik.Viszont kezdem úgy érezni,hogy Verdasconak ma minden sikerül(het)...hm...érdekes meccs...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.30. 11:17:37

+ nem ártana gyorsítani, bármelyik is akar magának esélyt a döntőre.

Rafa esetében nem tudom hogy lehet innen, egy ilyen formában lépő ellenféllel szemben gyorsan behúzni :) de úgy fogom fel,h most látok egy nagyon jó meccset, majd utána ráérek azon bosszankodni,h kevesebb pihenője van a győztesnek.

azért verdasco-t RGén is megnézem majd, az salak...lehet még jobban kedvez neki, bár senki sem mondaná meg,h spanyol,ahogy nyomja kemény pályán eddig...
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.30. 11:12:24

Oh, mekkora mákja volt Verdasconak... Nadalnak nem élete meccse, de nagy küzdő, simán behúzhatja még! Az meg amikor azt mondják róla, hogy sokat izzad, megmosolyogtam, amióta nézem a teniszt és Nadal-t, azóta csak azt látom, meccsenként 3törölközőt elhasznál Nadal :) Na harjá Rafa, Federer már vár :P
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.30. 11:12:18

Replay írta:
ozsimiki írta:Hoppá, nem is tudtam:

Verdasco a gyönyörű Anna Ivanovic párja+ szezon előtt Agassi is segített vmennyire a felkészülését :idea:

szerk: ha ilyen csajom lenne, és is teniszeznék így 8) :D
Ha bele-bele olvastál volna a hozzászólásaimba, többször utaltam arra, hogy lehet azért táltosodott meg ennyire Verdasco, mert még az Open előtt szakitott Ana-val :)

Óriási meccs lehet, remélem sokkal jobb, mint a tegnapi, győzzön a jobbik.
Óriási meccs, ilyen break lasztit azért... :? amúgy nem lesz sima, aki innen bejut enyhe handikap Rogerrel szemben,miért ne?
Verdasco félelmetes,bár már sok játékost láttunk 'megszületni' ezen az Openen,és utána eltűnni, de Verdasco agyban is ott van végig, remélem azért Rafa behúzza egy maratoni csatában, mert ebből könnyen ki néz egy olyan 8) + :?

Szerk: láttam,h írtad, fogalmam sem volt h rá gondoltál, azt hittem vmi edzőjének a beceneve,vagy ne addj Isten neve :lol:
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.01.30. 11:11:05

7-6-ra nyerte az elsőt Fernando Verdasco!!!

Nagyon jó meccs, nagyon kiegyenlitett, mindkét oldalon voltak gyönyörü megoldások, de Verda felkészült Nadalból, fizikálisan is felveszi vele a versenyt, a tie-ban meg az év legnagyobb mázlijával jutott 2 szettlabdához.

Trükkösen adogat, amit nem mindig tud olvasni Nadal.

De nem féltem a világelsőt, messze a legerősebb fejben az egész mezőnyben, nem hiszem, hogy megingatja majd, hogy nem hozta az első szettet.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.30. 10:20:19

Nézve ezt a meccset eszembe jutott, hogy nem akármilyen hétvége előtt állunk, már ami a sporteseményeket illeti.

Kezdődik/dött ma ezzel a mérkőzéssel. Aztán a nap folyamán két kézi VB elődöntő. Egy Hamburg-Bayern meccs. Holnap női döntő az Melbourneből. Igaz, utána "csak" foci töménytelen mennyiségben. No, de vasárnap aztán nem semmi lesz. Férfi döntő az Au Openen. Kézi Vb bronzmeccs és döntő, és este Superbowl. Persze lesz még egy Barça meccs is mellesleg. Mondjuk egy Liv'pool-Chelsea rangadó is lesz, igaz azt én a tv-ben nem tudom nézni es2 hiányában. De Lesz helyette azért más foci, úgyis Barçát nézném, így nem is akkora baj, februártól már elvileg lesz az is. Akinek ez még mindig kevés, mondanám, hogy lesz még síugrás, sífutás, biatlon egész hétvégén.

Nem rossz-nem rossz. Főleg ez a vasárnap nagyon erős. Van amikor 2 hónap alatt van ennyi csúcs esemény. Unatkozni nem fogunk én azt mondom. Lehet, hogy valamiről meg is feledkeztem a nagy zuhatagban.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.30. 09:57:20

Hali
VAMOS RAFA!
Replay pü.
első game Verdasco-é ,na gyerünk RAFA!!! :)
Replay
Director del Fútbol

2009.01.30. 09:40:35

ozsimiki írta:Hoppá, nem is tudtam:

Verdasco a gyönyörű Anna Ivanovic párja+ szezon előtt Agassi is segített vmennyire a felkészülését :idea:

Ha bele-bele olvastál volna a hozzászólásaimba, többször utaltam arra, hogy lehet azért táltosodott meg ennyire Verdasco, mert még az Open előtt szakitott Ana-val :)

Óriási meccs lehet, remélem sokkal jobb, mint a tegnapi, győzzön a jobbik.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 22:58:21

Sanama írta:Mikor lesz a Nadal meccs? holnap reggel?
Holnap magyar idő szerint 9.30kor kezdődik a felvezetés,bemelegítés, kb 9.45kor kezdik el.

GO NADAL!

Hoppá, nem is tudtam:

Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.29. 22:57:07

Mikor lesz a Nadal meccs? holnap reggel?
Replay
Director del Fútbol

2009.01.29. 14:50:59

Őszintén nem erre számitottam.

Mert tudtam, hogy Federer az esélyes, hogy ő a jobb stb., de a gyorsabb és erősebb Roddick-tól nem EZT vártam, hibák sorozatát, érthetetlen, bosszantó hibákat, igazság szerint - nem csökkentve a svájci érdemeit - tálcán kinálta a döntőt.

Nem irom le Verdasco-t, de vmi komoly gondja kell hogy legyen Nadalnak, hogy Fernando jusson tovább.
Nyilván benne van most ebben az "álomszerü" dologban, hogy ilyen magasságba jutott, igaz, Nadal sem játszik vmi jól, tény, nem vesztett szettet, de ez mégsem az az RG-s Nadal.
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.29. 12:41:22

Háááh én meg Rafánál érzem uezt hogy egy icipkepicikét esélyesebb :D
Akkor marad a mondás hogy-Győzzön a jobbik :twisted:
Nagyon remélem hogy nem Enric Molina lesze a székbíró nameg a vonalbírókat sem szeretném! :shock: ez az idei AO télleg fura...
Abban meg egyetértek hogy egy 5 szettes hajtós meccset szeretnék látni sok C'mmon-al és Vamos-al 8)
További szép napot :wink:

Bogika,kevesebb smiley-t használj! Valahogy így..
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.29. 12:26:12

Szorosabb lett volna, ha nem követ el olyan gyermeteg hibákat Andy, mint amilyeneket elkövetett. 99%-a üres a pályának, lecsaphatná, és odateszi lágyan Federer elé... Mind1. Jogos volt, hogy a svájci nyert, pillanatig nem forgott veszélyben a győzelme.

Holnap szerintem Nadal nagyon simán lehozza a meccsét Verdasco ellen. Legalábbis remélem. Sajnos nem fogom látni élőben a meccset, de azért Nadallal leszel lélekben :lol: A döntő meg huhh... Mekkora meccs...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 12:07:48

azért a fóbiáért meg is dolgozott Rafa, mint ahogy szegény Roddick ellen is Roger.

de még úgy érzem picit esélyesebb kemény pályán a svájci, viszont ha már a világelső lesz olyan értelemben hátrányban,h jóval kevesebbet pihen rá a döntőre, remélem 3 szettben meglesz holnap Verdasco, persze a lényeg a döntőzés Rafa számára,de nem kellene egy 3-4 órás csata.
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.29. 12:03:03

Nagy nagy grat Rogernek :roll: 51 nyerő :roll:
Na és akkor várjuk szeretettel Rafát a döntőben :D :D
Mondjuk öszintén bevallom félek Rafátol régóta nem nyert ellene és ez negatívan befolyásolhatja a meccset de remélem nem jön elő a fóbiája.
Uuuu az a hamburgi torna minden ott kezdődött ha ott nyert volna :( na mind1 ez rég volt és a jelen a lényeg és persze a vasárnapi döntő!
Viszont amiben télleg igaza volt Gábornak az Rafa és Roger uralma 8) 8) utána jöhetnek a többiek!!
6:2 7:5 7:5
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 11:52:05

na ez bevállalósabb szett volt, kicsit támadóbb gémekkel, de hát a nevetséges hibák megmaradtak, kár érte, izgalmasabb lehetett volna.

grt a svájcinak, jó szervák, ha 2., akko rabból is tudott támadni, Roddickról ez nem mondható el, csak a 3.szettben erőltette a támadást, vmikor volt is eredménye.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 11:07:13

Fernando írta:Jókis meccs. Azért a döntőben remélem Nadal nyer :wink:
azt én is :)

bár előbb jusson majd be holnap, nem lesz rossz mecs az szntem, Verdasco ha tudja tartani a formáját,akkor eléggé megszoríthatja, remélem Rafa lehozza tapasztalatból, no meg tehetségből is.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 11:00:43

:lol: :lol: :lol:

nevetséges, ezeket be kell verni, ő meg átpasszolja, nincs erő az ütésében, nem tudom hova spórol...köv GS első körére vagy hova?

most a svájci kiszerválja, utána remélem legalább vagányabb lesz Andy,mégha mégtöbbet hibázik akkor is.

a nagyobb zakótól a jó első szervái mentik meg, attól fogva volt kb 2 szép elütése védekező pozícióból, de hogy támadásban nem volt sehol, az biztos.

2-0
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.29. 10:51:13

Jókis meccs. Azért a döntőben remélem Nadal nyer :wink:
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.29. 10:29:00

Huuh de harcias vki :?: :?: :!: :!:
Sztem nem kell senkit sem hibáztatni föleg nem Andyt :shock: lehet még izgalmas csak az első szett ment le( 6:2) :wink:
Jajjjmár csak Rogernek lehet Rafa-fóbiája?? :D :D
Remélem is hogy ott lesz és a várja a Te kedvenced 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 10:23:36

Bogika87 írta:Elöször is:
Allez Roger :twisted: :twisted: :twisted:
Másodszor:
Uuuu Miki mi lesz itt a nőknél és a férfiaknál is egymás ellen?? :D :D
Közben:
Ott is van dupla break :)
Hajrá Roger :!:
ott lesz a döntőben a kedvenced, eléggé úgy látom.

Andy még a magas lasztikat is csak átüti, semmi támadást nem vállal, ha meg mégis bele a hálóba. óriási javulásnak kell bekövetkeznie,vagy álljon úgy hozzá,h minden mind1, ennél az is jobb lenne.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 10:20:52

Replay írta:Roddick bekezdett, Sampras-t idézve.
Az ilyen meccsekért érdemes élni, mi lesz még itt!

Uhh, hát eddig Roddick szinte kiszolgálja Federer-t, nagyon csúnya hibákat csinált.
Semmi se lesz, nagyon mérges vok Roddickra...elizgulja mint vmi serdülő. ütött pár szépet a svájci,de ezt Roddick odaadta, ovis hibák, még jó h van ebben a mezőnyben pár olyan,aki nem szharik be a svájci neve hallatán :evil:
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.29. 10:05:35

Elöször is:
Allez Roger :twisted: :twisted: :twisted:
Másodszor:
Uuuu Miki mi lesz itt a nőknél és a férfiaknál is egymás ellen?? :D :D
Közben:
Ott is van dupla break :)
Hajrá Roger :!:
Válasz küldése