4break laszti ááááááááááá, elég fontos gém
Óriási meccs, ilyen break lasztit azért...Replay írta:Ha bele-bele olvastál volna a hozzászólásaimba, többször utaltam arra, hogy lehet azért táltosodott meg ennyire Verdasco, mert még az Open előtt szakitott Ana-valozsimiki írta:Hoppá, nem is tudtam:
Verdasco a gyönyörű Anna Ivanovic párja+ szezon előtt Agassi is segített vmennyire a felkészülését
szerk: ha ilyen csajom lenne, és is teniszeznék így![]()
Óriási meccs lehet, remélem sokkal jobb, mint a tegnapi, győzzön a jobbik.
Ha bele-bele olvastál volna a hozzászólásaimba, többször utaltam arra, hogy lehet azért táltosodott meg ennyire Verdasco, mert még az Open előtt szakitott Ana-valozsimiki írta:Hoppá, nem is tudtam:
Verdasco a gyönyörű Anna Ivanovic párja+ szezon előtt Agassi is segített vmennyire a felkészülését
szerk: ha ilyen csajom lenne, és is teniszeznék így![]()
Holnap magyar idő szerint 9.30kor kezdődik a felvezetés,bemelegítés, kb 9.45kor kezdik el.Sanama írta:Mikor lesz a Nadal meccs? holnap reggel?
azt én isFernando írta:Jókis meccs. Azért a döntőben remélem Nadal nyer
ott lesz a döntőben a kedvenced, eléggé úgy látom.Bogika87 írta:Elöször is:
Allez Roger![]()
![]()
![]()
Másodszor:
Uuuu Miki mi lesz itt a nőknél és a férfiaknál is egymás ellen??![]()
![]()
Közben:
Ott is van dupla break![]()
Hajrá Roger
Semmi se lesz, nagyon mérges vok Roddickra...elizgulja mint vmi serdülő. ütött pár szépet a svájci,de ezt Roddick odaadta, ovis hibák, még jó h van ebben a mezőnyben pár olyan,aki nem szharik be a svájci neve hallatánReplay írta:Roddick bekezdett, Sampras-t idézve.
Az ilyen meccsekért érdemes élni, mi lesz még itt!
Uhh, hát eddig Roddick szinte kiszolgálja Federer-t, nagyon csúnya hibákat csinált.