2009.04.21. 08:42:40
Hamiltont kicsinálták, mégpedig elsősorban Ron. Lewis nagyon gyors de egyéniség hijján semmire sem megy vele. Már sokszor volt arról szó, hogy Ron mennyire a felügyelete alatt akar tartani mindent. Mindig mindenről tudni akart és tudott is. Kimi is többször elmondta ezt. Hát ő nem hagyta magát. Bár nem kedvelem Kimi "tojok mindenre" csak legyen jó autóm stílusát, de legalább van egyénisége.
Hamiltont nagyon elrontotta. Nem képes önálló döntéseket hozni, csak amit a szájába rágnak.
Ami a Palikékat illeti, egyre zavaróbb. Régebben valóban nagyon élvezetesen közvetített, mára ez átcsapott szánalmasan undorító kötekedésbe, süt róla, hogy mennyire tájékozatlan, mennyire nincs napirenden az f1-es történésekkel. Ez korábban nem tűnt fel. Miért? Talán azért mert akkor még jobban érdekelte, talán azért, mert net hijján akkor még mi is kevésbé voltunk értesültek a pályán kivül történtekről. Az az érzésem, hogy ha valaki futam előtt fél órával átfutná az elmúlt 1-2 hét történéseit sokkal tájékozottabb lenne mint Palik. Az is lehet, hogy mindkét tényező közrejátszik abban, hogy már már csak szánalommal tudom hallgatni Palik okoskodásait.
Amúgy a futam előtti stúdióbeszélgetés éppen erről szól, letárgyalják a futamok között történt eseményeket. Régen nagy érdeklődéssel figyeltem, mostmár nem mondanak olyat, amit ne olvastam volna korábban valamelyik szakportálon.
Hihetetlenül zavar, amilyen bunkó stílusban oltja Gyulát. Megérteném ha lenne rá oka. Fordított esetben érthető lenne. Gyulát sem bírom mondjuk mert állandóan idióta "összeesküvéselméleteket" gyárt bonyolít mindent amit csak tud, mert nagyot akar mondani, de a részéről abszolút helytálló lenne szivatni a tudatlan Palikot, mert ez a legidegesítőbb, hogy úgy próbál hü.lyét csinálni Gyulából, hogy közben süt róla, hogy össze-vissza beszél. Döngeti a mellét, hogy pilótafelismerő versenyt nyert annó, de összekeveri Kubicát a Bmw-ben Rosberggel a williamsben. A toro rossot képtelenek megkülönböztetni a Red bulltól. Mondjuk pilótafelismerésben nem marad el Gyulától. Ez sem dícséret.
A futam közvetítésről meg annyit, hogy van egy halom + információjuk, nem is csak egy monitort figyelnek, nem csak azt a képet látják mint mi, de ha a futam közben bekapcsolom a livetimeingot már jobban tudom, hogy mi történik a pályán mint ők. Siralmas.
Ez egy kicsit hosszúra sikerült, de hát szokás mondani, evés közben jön meg az étvágy.