2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Figyelj, ha ők lennének az aktuális legjobbak, a Barca meg a leggyengébb akkor legyen ugy!Asszem nem ezt mondanád hogyha a Barca kiesö helyen lenne, és Getafe - Everton Bajnokok Ligája döntöt látnál.
ha ezt komolyan gondolod,akkor bajok vannakrobertfcb írta: a Ferrari el***ta, és nem véletlen, hogy Kiminek. Ki kellett egyenlíteni a számlát, mert a "szent tehén" Massa-nak már szintén sikerült elszúrni...
Nem nem abból. Ezt nem most szürtem le, ezt már régóta látom rajta.robertfcb írta:Arról, hogy Kimi magasról tojnak mindenre azt a 72 ezredes hátrányából szűrted le, amennyivel kikapott a braziltól.. ezt a Ferrari el***ta, és nem véletlen, hogy Kiminek. Ki kellett egyenlíteni a számlát, mert a "szent tehén" Massa-nak már szintén sikerült elszúrni...
Arról, hogy Kimi magasról tojnak mindenre azt a 72 ezredes hátrányából szűrted le, amennyivel kikapott a braziltól.. ezt a Ferrari el***ta, és nem véletlen, hogy Kiminek. Ki kellett egyenlíteni a számlát, mert a "szent tehén" Massa-nak már szintén sikerült elszúrni...Danka00792 írta:Asszem nem ezt mondanád hogyha a Barca kiesö helyen lenne, és Getafe - Everton Bajnokok Ligája döntöt látnál.Leomessi14 írta:Miert teged ki erdekel,Hami meg Kimi?eleget lattuk oket az elmult 2-3 evben ,ideje hogy valtozzon a vilag....![]()
F1: A Brawn GP-k megint nagyot mentek. ahogy Vettel is, már megszokhattuk.
Massa meglepően jól ment!Grat neki! Látszik a külömbség közte, és Kimi között (mégha nagyrészben a Ferrari rontotta is el számára az idöméröt) a külömbség. Massa akar, ez látszik rajta, Kimi pedig magasról *****-ik mindenre...
Alonso 8.Még ilyen kocsival is mindig ott van azért a Q3-ban. Remélem összejön neki végre valami jobb helyezés is, igy hazai pályán.
Na hajrá!
Asszem nem ezt mondanád hogyha a Barca kiesö helyen lenne, és Getafe - Everton Bajnokok Ligája döntöt látnál.Leomessi14 írta:Miert teged ki erdekel,Hami meg Kimi?eleget lattuk oket az elmult 2-3 evben ,ideje hogy valtozzon a vilag....
Miert teged ki erdekel,Hami meg Kimi?eleget lattuk oket az elmult 2-3 evben ,ideje hogy valtozzon a vilag....gombosmario18 írta:Fecooo írta:Button,Vettel,Barichello
szép kis szendvics![]()
![]()
![]()
holnap jó futamunk lesz remélem
ezzel a hármassal biztos jo futamunk lesz ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
utálom az idei év F1-ét ,tavaly az összes futamot megnéztem élöben,idén még csak 2 futamot láttam és 1 idöméröt....és szerintam ezzel nemcsak én vagyok igy....kit érdekel az,ahogy button meg barichello versenyzik a bajnoki cimér![]()
Fecooo írta:Button,Vettel,Barichello
szép kis szendvics![]()
![]()
![]()
holnap jó futamunk lesz remélem
Ő ment el egy év szabadságra.LM10 írta:Kimit jól beszivatta a Ferka.....nemigaz![]()
Domenikáli húzon el...
Am anno miért küldték el Brawnt a csapattól?nem emlékszek már rá
noh temeg biztosan nagyon örülsz..mármint a button miatt...