mindorokke_barca írta:Az év elején még legalább Hami küzdött a 4-10 helyekért,de mostanra K.O. Ő is.
Ezek a 16. körüli rajthelyei sem lelkesítenek újabban a futamnézésre,de maga a "versenyek" sem.UNCSIIIIIII!
Megmosolyogtató, bár inkább furcsa és zavaró. Ne haragúdj, de ebből abszolút az jön le, hogy divat-/hobbyszurkoló vagy. Akinek már nincs is kedve nézni a futamokat mert "kedvence" nem az élen harcol. Barca meccseket sem néznél ha a 8-10ik helyekért küzdenénk? Bár ezek után valószínű. "Nincs ezzel semmi gond" mert ha azt nézzük, az emberek jó nagy százaléka ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból, csak nekem szúrják az szemem az ilyen hozzászólások, de nagyon.
Na azért nem arról van szó,h nem is nézem a F1-et,mert a Mekik alsóházasat játszanak újabban

És nem is arról,h ne szurkolnék továbbra is az Ezüst Nyilaknak,h kapják már össze magukat.Én csak azt mondtam,h nem vok olyan lelkes újabban a futamok miatt.Ha a csapatom gyengén muzsikál is,de jó versenyeket látok,akkor nincs is "semmi" gond.De sajna újabban elég eseménytelen versenyek vannak...
Ha divatszurker lennék,akkor gyorstalpalón megoldanám a dolgot és istentelen nagy Brawn-fan lennék rögtön

De én továbbra is kitartok a favorit csapatom mellett,attól függetlenül,h elég kedvetlenül ülök be a TV elé.De beülök,ahogy már jópár éve.
A divatszurkolást definiálod nekem?Csak mert elég sokmindenre ráaggatjuk ezt a jelzőt és spec nálam az nem tartozik ide,h kicsit kedvvesztetten bámulom a Forma 1-et az utóbbi hetekben.Ennyit írtam sztem,nem hinném,h túl kellene ezt gondolni
Bízom benne,h a wokingiak mielőbb elkapják vhogy a fonalat,de legalább abban (ami azért sanszosabb),h most már látványosabb,izgalmasabb,szórakoztatóbb versenyeket láthatunk ismét.
Opsz,most látom csak,h Miki Barátom már kifejtette a különbséget.És jól gondolja,amit leírt.
Egy füst alatt itt reagálok a kövi felvetésedre:
Szerintem egy igazi szurkolónak át kell értékelnie a helyzeteket és a szituációhoz mérten felállítani az elvárásokat....Egy szurkoló nem attól igazi szurkoló, ha csak akkor követi izgalommal az eseményeket amikor a győzelemért küzd "kedvence".
Átértékeltem már az első pár futam alapján:valószínűsítem,h a Meki nem fog tudni semmi alapvető változtatást eszközölni idény közben,amivel feljebb tudna lépni.(Sőt,futamról futamra inkább válik erőtlenebbé,mint erősebbé.

)Elvárások?Legalább az 1 v 2 pontért versenyben lenni...Ehhez képest a 12-16. helyről rajtolva a 12-16.-on végeznek mostanság.Lehet,h divatszurker leszek emiatt is,de vhogy nem fogok gyomorfekélyt kapni amiatt az impotens körözgetés miatt,amit a csapatom produkál...
De mondtam,ettől függetlenül még tudnám izgalommal követni az eseményeket,ha lennének ilyenek!Sajna számomra pöppet uncsinak tűnt ez az utsó 2-3 futam.MEkiktől függetlenül is!
Jah,és nem azért tartom unalmasnak a futamokat,mert a MekiMerci hátul kullog és én a győzelmet várnám el tőlük.Hanem mert szimplán eseménytelen volt ez a pár szakasz.Ha pölö Button helyett Hami nyert volna ugyanilyen versenyeken,akkor is azt mondanám,h uncsi volt
Ahogy azt b99 naon helyesen feltételezte alább,első körben az a gondom,h eseménytelen újabban a bugi,erre a tortára csak a hab a Mekik szereplése.
Tanácsot is kérnék Tőled,Mindörökké!
Mint azt írod,h érthető,h a mekisták-ferraristák-pártatlanok unalmasnak vélik (am ezzel a szurkolók kábé 70%-át kilőttük

),de akkor is meg kellene találnunk az izgalmakat. Mondj valamit,aminek szoríthatok a futamokon,amikor nem történik az ég világon semmi,és a csapatom hátulálló lett.

Csak h legközelebb erre jobban odafigyelhessek és én is eseménydúsnak,izginek találjam a karincolást.Hidd el,tök szívesen izgulnék vmiért a versenyek alatt,a Mekiktől függetlenül is.

Nézem én is,h hol áll Lewis és h tudna előre jönni,de ha kiugrik a szemem,akkor sem láttam esélyt!Volt pár felvillanása:a 16-ról előreugrott a 13ra és csak 3 sec a hátránya a 12-el szemben!Yesss!Ahha,mert kimentek előle a boxba

De miután Hami is kiment,egyből vissza a 16-ra.

Akkor most mibe kapaszkodjak?
Jah,és még vmi!
Ez a BARCA-F1 hasonlatod nem annyira passzos sztem.
Írtad,h ha a kiesésért küzdene a BARCA,akkor is ugyanúgy tudnál örülni a bentmaradásnak,mint a triplázásnak.
Tegyük fel,h az idei sikerek után a csapatunk jövőre a kieső helyeken tanyázik és borzasztó játékot produkál.Ahogy a Meki a tavalyi egyéni VB után idén betlizik.Tedd a szívedre a kezed és mondd úgy,h a szezon közben végig olyan lelkesedéssel várnád,néznéd a meccseinket,mint idén.Úgy,h kábé a mutatóink az idei ellentettjei lennének (5 győzelem,6 X,és 27 zakó).Ugye h nem!