2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bezony,a Sportklub tolja élőben.Hunter91 írta: Ez szuper, most értem haza, nagyon örülök a győzelemnek. Holnapi 16:00-i döntőt adja a TV?
Ez szuper, most értem haza, nagyon örülök a győzelemnek. Holnapi 16:00-i döntőt adja a TV?miihii írta:MAgyar Kupa elődöntő:
Albacomp–Zalaegerszeg 72–80 (21–20, 22–23, 14–15, 15–22)
Így a foci után kosárban is MK finalista a Zete![]()
Nagyon bízom a srácokban,meg is raktam még du. őket kupagyőztesnek mixenFele már megvan...
Nem tudjuk.Ronaldinho&Barca írta:Redmiller! Kecskeméten mi a helyzet? Ahogy olvasom Dale kicsit balhézott és felbontották a szerződését.. nagy érvégés lehet a kecsónak ez.
Köszönjük!miihii írta:Grat a Szolnoknak!
Max ha bezárjátok őket az öltözőbeKovi írta:Holnap délután megszakad a Zalaegerszeg veretlen sorozata.
Tehát nem biztos, hogy úgy van, ahogy az ott le van írva. Na de mindegy.Kicsit ferdítesz. Szolnokon közvetlenül a meccs után, amíg akár csak a lehetőség is fönnáll arra, hogy néző bemehet az öltözőfolyosóra, senkit sem engednek be. Ez kábé 5-10 perc maximum. Utána, ha nem is szabad a járás, de bemehet az újságíró. Bejutottak sokan, szombathelyi tévések, nemzeti sportosok. Amúgy pedig honnan tudják, te ki vagy? A folyosóra, amíg a biztosítás parancsnoka nem rendelkezik másként, csak a hivatalos küldöttség tagjai mehetnek be. Ha valamelyik vezetőtök bevisz téged, akkor simán besétálsz. Szóval azért kicsit másként volt az, mint állítod. Érdekes, Szombathelyen sem az öltöző előterében csinálkák az interjút, hanem a pálya szélén. Itt sincs ez m ásként. Vagy esetleg neked előjogokat kellene élvezned valamiért?
A tavalyi bronz már bíztató volt,és pont az a lényeg,h nem változott a keret.Ezért is tudnak ott tartani,ahol...A képességek úgy tűnik adottak,és ahogy Kovi is írta,az összeszokottság is egyre inkább megmutatkozik.Ronaldinho&Barca írta: ZTE-ben is van pár extra játékos, de lényegében nem változott a keret tavaly óta, mégis oktatnak, bár ott az edzői stáb igen komoly.
Nem tudom aktuális-e még, de:Valentino írta:nem tudja valaki, hogy a ZTE kosár meccs mennyi lett vagy hogy, hogyan áll????
lehet megint elkezdem nézni a honi kosarat is...nyert megint a Zete,most lett vége,ezúttal Sopronban győztekmiihii írta:Egyelőre még nem azok,de a legjobb úton vannak felé,h ismét naggyá tegyék városunkat kosárlabdában.Kovi írta:
Javulunk, kezdhet félni a nagy Zalaegerszeg.
Javultok?
Nosza,pakojjatok' főőő'![]()
![]()
![]()
Nem várok sokat a meccstől, megpróbáljuk aztán lesz ami lesz. Rettentően nehéz most a helyzet, nincs igazi centerünk, 2 magyaros szabály se kedvező.. szóval csak a csodában bízok, és a srácokban persze. Remélem Frazier dob egy 30-t, aztán meglátjuk.Kovi írta:Holnap jön a Falco. Nem lesz rossz meccs, az biztos.
Remélem nem hagyják otthon a szurkolótáborukat.
HAJRÁOLAJ!