De elég jól sikerült..
Kezd össze állni a brigád, Lazics mester kemény munkája kezd beérni. Jók leszünk.
Őszintén mondom, ilyen kerettel mezőnyt kéne cumiztatnotok oda-vissza. Legerősebb keretetek van, de nekem egy oda való edző hiányzik, mint nálunk 2007/2008-as idényben Szrecsko mester. Vagy valami, ami kulcsa lehet egy sikeres csapatnak. Meccseken mindig volt 3 ember legalább, hogy ha kellett a plusz extra, egyből oda tette a játékos. Legyen az egy bajnoki rájátszás döntő, vagy egy sima bajnoki ahol pl. Kálmán sérült volt, akkor Doyne vágott 35 pontot.. ezek kulcs momentumok voltak.. vagy 14 másodperccel a meccs vége előtt mi támadtunk és Ciro bevágta a triplát.. Vagy Bem 2,4 mp alatt végig viharzott a pályán és behúzta és jöhetett a hosszabbítás.. de szép időszak volt az.
Ezt a pénztárcát csak képeltessen írtam.

Nekünk a bajnok évben volt nagy csapatunk, de szerintem akkor se voltak ekkora fizetések. Most nem Báderre gondolok, aki az én szememben emberileg egy nulla.. Hanem Barro, Rice, Kelley gondolom Fodor is megkéri a pénzét. Szerintem főleg Rice a nagy zsák, de ezek számok és mellékes dolgok, csak fura nekem, hogy a legerősebb kerettel rendelkező csapat mindig nyer 5 ponttal, vagy így úgy, nagy erő van abban a csapatban, csak össze kéne hozni a társaságot szerintem. ZTE-ben is van pár extra játékos, de lényegében nem változott a keret tavaly óta, mégis oktatnak, bár ott az edzői stáb igen komoly. Mondom én, aki jó pár km lakom Szolnoktól.
De tegnap most is azt mondom, a Szív dominált és ebben a szezonban az is fog végig..

Korábban is írtam, a bajnokságot nyerjétek meg, muszáj lesz, de a kupát nekünk kell Zoliért.
CSAK A FALCO!!!